12:25 | پنجشنبه 1 آذر 1403
Research Analysis Debriefing Day
کووید 19 در راه فضا!

1400/02/10 12:50

کووید 19 در راه فضا!

نماد برتر - چین در تلاش برای رقابت با ایستگاه فضایی بین‌المللی با موفقیت اولین بخش اصلی ایستگاه فضایی خود را در مدار نزدیک زمین پرتاب کرد.


به گزارش نماد برتر به نقل از دیلی میل، این ماژول ۲۲ تنی بدون سرنشین که "Tianhe" یا "هارمونی آسمان‌ها" نام دارد، در آینده محل اقامت سه خدمه ایستگاه فضایی چین خواهد بود.



رسانه‌های دولتی چین گزارش دادند که چین قصد دارد ایستگاه فضایی چینی خود را که به عنوان تیانگونگ (کاخ بهشتی/آسمانی) شناخته می‌شود، پس از پرتاب چندین ماژول دیگر تا پایان سال ۲۰۲۲ تکمیل کند.



Tianhe از مرکز پرتاب فضایی ون‌چانگ، چین و سوار بر موشک لانگ مارچ ۵ بی (بزرگترین موشک حامل چین) صبح روز پنجشنبه پرتاب شد.





"شی جین پینگ"، رئیس جمهور چین در سخنرانی ضمن تبریک پرتاب موفقیت آمیز گفت: Tianhe یک پروژه آزمایشی مهم در ساختن یک کشور قدرتمند در هر دو حوزه فناوری و فضا است.



Tianhe یکی از سه بخش اصلی اولین ایستگاه فضایی توسعه یافته چین است که با ایستگاه فضایی بین‌المللی رقابت می‌کند. این ایستگاه محل اقامت سه نفر از خدمه در ایستگاه فضایی چین خواهد بود و طول عمر آن نیز حداقل ۱۰ سال خواهد بود.



پرتاب Tianhe اولین مأموریت از ۱۱ ماموریتی بود که برای تکمیل ایستگاه فضایی چینی مورد نیاز است و انتظار می‌رود این عملیات‌ها در اواخر سال ۲۰۲۲ تکمیل شود.





انتظار می‌رود ایستگاه فضایی چین یا ایستگاه فضایی تیانگونگ جرمی بین ۱۸۰هزار تا ۲۲۰هزار پوند (۸۰ و ۱۰۰ تن متریک) داشته باشد که این جرم تقریباً یک پنجم جرم ایستگاه فضایی بین‌المللی با جرم ۹۲۵ هزار و ۳۳۵ پوند است.



در مأموریت‌های بعدی که برای سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ برنامه‌ریزی شده است ، چین دو ماژول اصلی دیگر ، چهار فضاپیمای سرنشین دار و چهار فضاپیمای باری را پرتاب خواهد کرد.



کار بر روی برنامه این ایستگاه فضایی یک دهه پیش با پرتاب آزمایشگاه فضایی Tiangong-1 در سال ۲۰۱۱ و Tiangong-2 در سال ۲۰۱۶ آغاز شد.



چین قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ به یک قدرت اصلی فضایی تبدیل شود تا با رقبای خود از جمله ایالات متحده، روسیه و آژانس فضایی اروپا همگام شود و پیشرفته‌ترین ایستگاه فضایی را که به دور زمین می‌چرخد، ​​ایجاد کند.




نظر بینندگان

فضانورد
1400/02/14
ای بابا دیگه فضا هم نمیشه رفت