

به گزارش پایگاه خبری راد، به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان، کوروش بهادری در جلسه بررسی مشکلات و فعالیتهای هیات شمشیربازی استان اظهار کرد: طرح آمایش ورزش در استان باید در آینده نزدیک انجام شود.
وی با بیان اینکه در حوزه قهرمانی نیاز به برنامهریزی دقیق در کوتاه مدت احساس میشود، خاطرنشان کرد: طرح آمایش ورزش استان از سیاستهای اداره کل است و رشته های مدال آور با بازدهی بالا در قهرمان پروری، شناسایی و در یک برنامه کوتاه مدت سرمایهگذاری خواهند شد.
بهادری در این جلسه ازهمه هیات های ورزشی مدال آور خواست تا برنامهریزی های لازم برای برگزاری اردوهای تیم ملی دراستان را در تقویم ورزشی خود قرار دهند.
وی افزود: هیات های ورزشی موظفند برای تکمیل کادر هیات رئیسه و کمیته های زیر مجموعه خود اقدامات لازم را انجام دهند.
گفتنی است، در این جلسه مجوز خرید تجهیزات رشته شمشیر بازی شامل ۱۰ عدد شمشیر، پنج عدد کلاه شمشیر بازی، پنج دست لباس و دستکش این رشته و وسایل محدود بدنسازی از سوی مدیرکل ورزش و جوانان استان داده شد.