به گزارش پایگاه خبری راد، «محمد احمدی» اظهار کرد: در سالهای ۹۵ و ۹۶ همه شهرهای استان گلستان به اینترنت پرسرعت ۴G مجهز شدند.
وی با بیان اینکه همه روستاهای استان حداقل دارای یک سرویس ارتباطی هستند، افزود: وظیفه اصلی ما فراهم کردن زیر ساختها ارتباطی و فناوری اطلاعات است و در این زمینه عملکرد استان ما در سطح کشور مطلوب بوده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان با اشاره به طرح رومینگ در روستاها، خاطرنشان کرد: در استان گلستان شرکت همراه اول ۴۷ سایت رومینگ را برای ایرانسل و ایرانسل نیز ۲۱ سایت رومینگ را برای همراه اول باز کرده است.
احمدی ادامه داد: در این مرحله رومینگ تنها در ارتباطات صوتی مورد استفاده قرار میگیرد و در مراحل بعد رومینگ در بخش دیتا نیز میسرخواهد شد.
وی تصریح کرد: بهزودی امکانی مهیا خواهد شد تا تلفنهای WLL روستایی، با همان تعرفه پیشین در شبکه موبایل قرار گیرند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان در ادامه گفت: پهنای باند اینترنت استان ۸۰ گیگابیت بر ثانیه بود که از این میزان تنها ۳۰ گیگابیت مورد استفاده قرار میگرفت. با پروژهای که در ماههای اخیر اجرا شد، پهنای باند اینترنت استان به ۲۶۰ گیگابیت بر ثانیه توسعه پیدا کرد اما باز هم تنها از ۱۰ تا ۱۵ درصد ظرفیت پهنای باند اینترنتی که وارد استان می شود، استفاده میکنیم.
احمدی تعریف نکردن سرویس و مهیا نکردن ظرفیت دسترسی اپراتورها را از جمله علل استفاده نکردن از همه ظرفیت پهنای باند استان دانست و گفت: هیچ محدودیتی برای واگذاری پهنای باند به شرکتها یا اپراتورهای متقاضی نداریم.
وی در ادامه تصریح کرد: تاکنون در گلستان به ۴۹ طرح در بخش IT و ICT، تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری به مبلغ ۲۲ میلیارد ریال پرداخت شد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان با اشاره به وام وجوه اداره شده، یادآور شد: متقاضیان برای دریافت این وام می توانند به آدرس اینترنتی https://ees.ict.gov.ir/web/loan/home مراجعه کنند. این تسهیلات با کارمزد ۸ تا ۱۲ درصد است و محدودیتی در پرداخت آن نداریم.