به گزارش پایگاه خبری راد، اولین جلسه ارتباط مستقیم 1888 با حضور رئیس سازمان بازرسی و جمعی از معاونان سازمان برگزار شد و شهروندان بصورت مستقیم با رییس سازمان بازرسی و معاونین سازمان بازرسی گفتگو کرده و درخواست ها و شکایات خود را مطرح کردند.
رمضان امینی در این جلسه با اشاره به آمارهای ارائه شده از جلسات ارتباط مستقیم گذشته اظهار داشت: در این جلسات با توجه به تماس های تلفنی برقرار شده، ممکن است بخشی از این تماس ها در حیطه وظایف شهرداری نبوده یا دارای موانع قانونی باشد، اما آن بخش از پیام ها که در اختیار شهرداری و قابل پیگیری است حتما باید مورد رسیدگی قرار گیرد.
موضوعات صندوق ذخیره و تعاونی مسکن بالاترین مطالبه کارکنان شهرداری از رییس سازمان بازرسی
امینی پس از جلسه ارتباط مستقیم، طی نشست خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و به بیشترین موضوعات درخواستی در جلسه ارتباط مستقیم اشاره کرد و افزود: ما در این جلسه به درخواست بیش از 100 شهروند پاسخ دادیم که بیشترین فروانی تماس ها از سوی کارکنان شهرداری تهران و در خصوص موضوعات صندوق ذخیره و تعاونی مسکن بود.
وی موضوعات ساخت و ساز غیر مجاز و تغییر کاربری در حوزه شهرسازی، موضوعات مربوط به سد معبر ، مشاغل مزاحم، تره بار و پل عابر پیاده مکانیزه در حوزه خدمات شهری ، موضوعات علائم ترافیکی، طرح ترافیک و اتوبوسرانی در حوزه حمل و نقل و ترافیک و همچنین موضوعات آسفالت و جدول بندی در حوزه فنی و عمران را در صدر درخواست ها و مطالبات شهروندان مطرح کرد.
امینی با تاکید بر اینکه پاسخگویی به شهروندان از وظایف اصلی بازرسی میباشد، عنوان کرد: در شهرداری وظایف متعدد و متنوعی وجود دارد که با توجه به گستردگی وسیع شهر تهران، گاهاً مشکلاتی نیز در این مجموعه مشاهده می شود. سازمان بازرسی نیز در این راستا وظیفه دارد تا بر حسن اجرای امور نظارت کرده و به گونه ای عمل کند که همه کارها در مدار اصلی خود انجام شود.
وی با بیان اینکه در شهرداری تهران هیچ موضوع پنهانی وجود ندارد اظهار داشت: ما در سازمان بازرسی به دنبال مچ گیری نیستیم و شفاف سازی و اصلاح امور از اصول و اهداف اولیه سازمان می باشد. اگر در جایی هم انحرافی صورت گیرد حتما با آن برخورد می کنیم.
امینی بازرسی پیشگیرانه، قانون مدارانه و بازرسی راهبردی و هدایتگرانه را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: نتیجه تمام این بازرسی ها باید افزایش رضایت مندی مردم و ارتقاء سلامت اداری باشد و ما با همین رویکرد، اتاق فکری با حضور نیروهای نخبه شهرداری تشکیل داده ایم تا نقشه آینده را ترسیم کرده و اقداماتی که انجام می دهیم اقدامات سنجیده، قانونی، علمی و کارشناسانه باشد.
وی ادامه داد: در کنار این اتاق فکر، کمیته منابع انسانی را نیز تشکیل دادهایم تا در حوزه انتصابات وارد شود. در این کمیته تخصص گرایی، دانش گرایی، شایسته سالاری، تجربه، توانایی و وجدان کاری به عنوان فاکتورهای انتخاب مدیران مورد توجه قرار گرفته است.
امینی تشکیل کمیته تطبیق را یکی دیگر از اقدامات بازرسی مطرح و بیان کرد: در کمیته تطبیق پرونده های مربوط به گزارشات مردمی که در سامانه 1888 ثبت شده است، شکایات ، بازرسی های مستمر ، فوق العاده و موردی که تخلف در آنها محرز شده است، بررسی و پرونده به صورت مستند آماده می شود. پرونده ها در کمیته به سه دسته تقسیم می شوند. بخشی که مربوط به نیروی کارگری است باید در کمیته انضباط کار رسیدگی شود، بخش کارمندی در هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان بررسی می شود و بخشی از پرونده ها نیز در دادگاه مطرح می گردد که تفکیک و رسیدگی به تمامی این موارد در کمیته تطبیق اتفاق می افتد.
وی در ادامه به جایگزینی نیروهای ایرانی به جای اتباع خارجه نیز اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه یکی از مشکلات جامعه بحث بیکاری می باشد، ما وظیفه داریم تا فضا را برای نیروی کار ایرانی فراهم آوریم. با پیگیری های به عمل آمده توسط سازمان بازرسی، ظرف 3 ماه گذشته بیش از 1200 نفر نیروی ایرانی جایگزین اتباع خارجی شده اند و تعداد جایگزینی ها به 10 هزار نفر هم خواهد رسید.
بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی شهرداری تهران، رئیس سازمان بازرسی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص عدم رعایت پیوست های ترافیکی از سوی برخی از مال های سطح شهر ابراز کرد: مرجع رسیدگی به ساخت و سازهای بدون پروانه یا بر خلاف مفاد پروانه، کمیسیون ماده صد می باشد و اگر در سطح شهر ساختمان های بر خلاف اصول فنی، شهرسازی یا بهداشتی ساخته شوند، شهرداری مکلف به ارسال پرونده این مراکز به کمیسون ماده صد است و رأی نهایی که میتواند به صورت تخریب، اعاده به وضع سابق، تعطیلی یا جریمه باشد نیز در این کمیسون صادر می شود و شهرداری نسبت به اجرای آراء کمیسیون ماده صد اقدام میکند.