به گزارش پایگاه خبری راد، فرامرز حسین بابایی در آیین تجلیل از پژوهشگران دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی که عصر امروز برگزار شد، صنعت را به جعبه سیاهی که تعدادی ورودی و نهایتاً محصول قابل فروش دارد تشبیه کرد و گفت: در این میان پارازیت هم وجود دارد و خود دانشگاه نیز در صنعت میگنجد.
وی تسلسل در تولید را مشروط به انتقال ایدههای یک شخص به شخص دیگر دانست و گفت: اولین بار واتیکان نیاز به دانشگاه را درک کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تاسیس نخستین دانشگاه، یعنی دانشگاه بولونیا در ایتالیا را همزمان با فعالیتهای علمی خیام و ابوریحان بیرونی در علوم دقیقه در ایران دانست و یادآور شد: بعد از این زمان بود که این دانشگاه و دانشگاههای دیگر از جمله سوربن فرانسه که ۱۰۰ سال بعد تأسیس شد، به علوم دقیقه روی آوردند.
بابایی ضمن اشاره به ثروتزایی شرکتهایی همچون اپل و فیسبوک از دل دانشگاه، خاطرنشان کرد: از هر هفت شرکت ثبت شده در آمریکای شمالی، یک شرکت زنده میماند و در ایران هم آمار تقریبا به همین ترتیب است؛ بنابراین باید یادآور شد که شکست در زنده نگه داشتن شرکت، یک بند قوی در رزومه به حساب می آید!
وی با اشاره به مدیریت ۱۰۰ درصد دولتی برخی صنایع عمده کشور و با بیان اینکه در ایران عملا بخش خصوصی نداریم، از جمله سرمایههای خود به عنوان یک استاد را انرژی و هوش دانشجویان، آزمایشگاه، ثبات استخدامی و نیازمندی کشور به کار صنعتی عنوان کرد و گفت: بر این اساس پژوهش را در مرز فیزیک کاربردی پیش بردیم.
این عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ذیل برخی دستاوردهای خود و دانشجویانش، به کشف دو اثر ترمودیلیکی، اولین واحد ساخت آهنربای دائم خاورمیانه، منظومه صنعت، طرح مشعل، هزاره سوم و تأسیس مرکز رشد هزاره سوم در سال ۹۷ اشاره کرد و گفت: بینی الکترونیکی مخصوص عیارسنجی زعفران نیز محصول دیگری است که به زودی وارد بازار خواهد شد.