به گزارش پایگاه خبری راد، دبیری کمیته فنی متناظر ادویه و چاشنی ایزو (TC34/SC7) در سال 94 از طرف سازمان ملی استاندارد به دکتر جواد فیضی عضو هیأت علمی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی واگذار شد.
بررسی، پیشنهاد، اصلاح و تجدید نظر در استانداردهای بینالمللی در زمینه ادویه و چاشنیها از وظایف این کمیته به شمار میرود.
از جمله فعالیتهای این کمیته در سه سال گذشته میتوان به اظهار نظر در مورد استانداردهای ارائه شده از طرف سایر کشورها و پیشنهاد و تدوین چند استاندارد بینالمللی در زمینه زعفران، پودر لیمو عمانی، سماق، زرشک و پاپریکا به سازمان جهانی استاندارد (ایزو) از سوی ایران اشاره کرد.