به گزارش پایگاه خبری راد، «جلال رحیمزاده» در گفتوگو با خبرنگاران ضمن بیان این مطلب افزود: کاهش آلودگی خاک و آب، بهبود تهویه خاک، کاهش امراض و آفات برنج و بهبود بیلان آبی و پیشرفت اقتصاد شهرستان از مزایای کشت خشکهکاری برنج بوده و نتایج تحقیقات انجام شده در دنیا نشان میدهد، این روش باعث ذخیره آبهای زیر زمینی میشود.
وی خشکهکاری شالی را راهی برای خروج این شهرستان از ممنوعیت کشت برنج عنوان و ابراز امیدواری کرد که استقبال کشاورزان میانهای از این طرح به خودکفایی کشور در تولید این محصول ختم شود.
رحیمزاده خاطرنشان کرد: در این روش که همانند محصول گندم، بذر برنج پس از شخم و دیسک در زمین کاشته میشود، میزان مصرف آب از 15تا 18هزار مترمکعب به پنج تا هشت هزار مترمکعب کاهش خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه میزان تبخیر آب در شهرستان بالاست، یادآور شد: توجه به مصرف این مایع حیاتی بخصوص در بخش کشاورزی حائز اهمیت است.