به گزارش پایگاه خبری راد، فرامرز رستگار با بیان اینکه سال ۱۳۹۷ به نام «حمایت از کالای ایرانی» نامگذاری شده است گفت: بعد از اعلام وزیر ارتباطات مبنی بر اینکه امسال، ۵۲ محصول پیشرفته جدید در حوزه ICT معرفی و عرضه میکنیم، شرکتهای عضو سندیکا به عنوان تیم تولیدکننده محصولات اعلام کردند که از این تعداد ۴۰ محصول پیشرفته را تا پایان سال در حوزه ICT معرفی میکنند.
وی تفاوت فاحش نمایشگاه امسال با سالهای گذشته را ارائه دستاوردهای نو در قالب طرح و محصولات جدید دانست و افزود: در نمایشگاه ۲۰ محصول معرفی میکنیم و تا پایان سال تمام ۴۰ محصول معرفی و عرضه میشوند. این تفاوت فاحشی است که بین نمایشگاه امسال و سالهای گذشته میبینیم و نشان از این دارد که شرکتها تحقیقات و آموزش را در شرایط فعلی همزمان دنبال کردهاند که این یک نوید در جهت بهینهسازی صنعت است.
دبیر سندیکای صنعت مخابرات با بیان اینکه در طول سالهای گذشته اگر شرکتی با بحران مالی مواجه میشد، اولین کاری که میکرد حذف آموزش و تحقیقات بود، گفت: حذف هزینه تحقیقات و آموزش باعث میشد که در زمان شکوفایی دیگر شرکت نمیتوانست محصول بهروز ارایه کند.
وی افزود: رونمایی از ۲۰ محصول در نمایشگاه امسال شاید تلقی دستاورد نداشته باشد، ولی نشاندهنده این است که در زمان بحران مالی شرکتها روش و رویکردشان را عوض کردهاند و دیگر هزینه تحقیقات و آموزش پرسنل حذف نمیکنند و این اصل، یک دستاورد است.
رستگار با اشاره به حضور استارتآپها در نوزدهمین نمایشگاه تلکام گفت: ما در سندیکا هم به صورت مستقیم با استارتآپها و هم از طریق اتاق بازرگانی که معاونتی برای شکوفایی شرکتهای نوپا دارد در ارتباط هستیم و معتقدیم که استارتآپها میتوانند در اتاق فکر شرکتها یا بخش R&D و طراحی و مهندسی کمک کنند و ارزانتر هم هستند.
دبیر سندیکای صنعت مخابرات با تاکید بر اینکه مشتریان حوزه صنعت مخابرات مشخص هستند و بنابراین در توزیع و فروش مشکل نداریم، گفت: ما در ورودی احتیاج به استارآپ داریم تا ایده و برآورد بیاورد و نیازسنجی کند.
وی ادامه داد: ذهن جوانان شفافتر است تا کسانی که تجربه دارند. جوان با ذهن آماده، ریسکپذیر و با حضور بیشتر در جامعه در حوزه نیازسنجی بهتر میتواند کار کند یا اطلاعات خام بهتری میتواند بدست بیاورد و بعد از آن خبرگان روی این اطلاعات پردازش انجام میدهند این پردازش اطلاعات به شما کمک میکند که محصولی باید تولید کنید و خود به خود با بازار تطبیق بیشتری پیدا میکنید. این نخستین حوزهای است که استارتآپها میتوانند در صنعت مخابرات وارد شوند.
رستگار بخش دیگری که نیاز به حضور شرکتهای نوپا نیاز است را حوزه مربوط به R&D اعلام کرد و گفت: در این قسمت افراد خبره ورزیده لازم است که پروژه را در دست داشته باشند و آن را تجزیه کنند و بعد شرکتهای نوپا میتوانند روی یکی از بخشهای پروژه کار کنند. وقتی شما یک سیستم را به ۱۰ زیرسیستم خرد کنی و یک ورودی و یک خروجی برای آن تعریف کنی، مستقل از اینکه بعدا چه چیزی میخواهد بشود، شرکت نوپا روی آن کار میکند و شما در پایان میتوانی یکپارچهسازی انجام بدهی و نتیجه بهتر بگیری و این کار هزینههای R&D را به شدت کاهش میدهد.
به گزارش ایسنا، نمایشگاه تلکام بزرگترین رویداد مخابراتی کشور با حضور اپراتورها، شرکتهای داخلی و خارجی، تولیدکنندگان و صاحبان کسب و کار در حوزه سیستمها، تجهیزات و سرویسهای مخابراتی و ارتباطات است که هر ساله با ارائه جدیدترین دستاوردها و محصولات صنایع ارتباطی برگزار شده و امسال نیز نوزدهمین دوره این نمایشگاه میتواند فرصت مناسبی برای تبادل فناوری بین کشورهای حاضر و شرکتهای داخلی باشد.
تلکام ۲۰۱۸ با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت ارتباطات زیرساخت، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت مخابرات ایران و سندیکای صنعت مخابرات از ۱۱ تا ۱۴ مهرماه در محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود.
عرضه و معرفی دستاوردها و توانمندیهای متخصصان کشور و شرکتها و تولیدکنندگان داخلی و ارائه و اطلاعرسانی آخرین دستاوردهای کشورهای خارجی در زمینه صنعت مخابرات، ارتباطات و اطلاعرسانی، همچنین فراهم کردن بستر مناسب برای انتقال فناوری روز به کشور، ایجاد فرصت برای ارتباط مستقیم بین خریداران و فروشندگان کالا و تشویق و ترغیب تولیدکنندگان برای رقابت پویا و تامین نیازمندیهای این صنعت در کشور، از اهداف برگزاری نمایشگاه تلکام است.