به گزارش پایگاه خبری راد، شاخص قیمت غذای فائو به دلیل عرضه گسترده محصولات غذایی، کندی رشد اقتصادی جهانی و قوی شدن ارزش دلار، در مدت پنج سال گذشته رو به کاهش بوده است.
با این همه طبق گزارش فائو، قیمت مواد غذایی در بازارهای بین المللی در آوریل همچنان ۱۰ درصد گرانتر از آوریل سال گذشته بود.
شاخص قیمت غذای فائو که تغییرات قیمت سبدی از کالاها شامل غلات، دانههای روغنی، محصولات لبنی و شکر را دنبال میکند، در آوریل ۱۶۸ واحد بود که ۱.۸ درصد نسبت به مارس کاهش داشت.
شکر تحت تاثیر انتظارات برای صادرات بالاتر از سوی برزیل و تقاضای جهانی ضعیف برای واردات، بزرگترین کاهش قیمت را در میان کالاها داشت و ۹.۱ درصد اُفت قیمت داشت.
بر اساس گزارش رویترز، فائو پیش بینی خود از تولید جهانی غلات در فصل ۲۰۱۸-۲۰۱۷ را اندکی افزایش داد و به ۲.۵۹۹ میلیارد تن رساند. این سازمان پیش بینی کرد تولید جهانی گندم به ۷۴۰ میلیون تن میرسد که کمتر از رکورد بالای برداشت سال گذشته است.