14:32 | پنجشنبه 8 آذر 1403
Research Analysis Debriefing Day
تبلیغات در سیما توهین به شعور مردم است

1397/04/21 10:10

رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان:

تبلیغات در سیما توهین به شعور مردم است

پایگاه خبری راد: رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به اینکه تبلیغات در سیمای جمهوری اسلامی اغواکننده است، تصریح کرد: تبلیغاتی که در شبکه‌های مختلف صورت می‌گیرد توهین به شعور مردم است؛ بنابراین به جای این کارها باید درد تولیدکنندگان مطرح شوند و به جامعه امید دهند.

به گزارش پایگاه خبری راد،  محمود نوابی - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت - امروز در بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در اوایل انقلاب در کشور سه شهرک و ۸۰۰۰ واحد صنعتی وجود داشت که امروزه تعداد واحدها به ۸۴ هزار مورد رسیده است و این نشان از گذشت افتخارآمیز ۴۰ ساله انقلاب بوده است.

وی افزود: تولید امروز ساده نیست و باید معضلی که در زمینه چادر مشکی وجود دارد با تکنولوژی‌های نوین و به روز مرتفع شود و این امکان وجود دارد که ظرفیت تولید چادر مشکی ۵۰ میلیون متر مربع برسد.

نوابی تاکید کرد: لازم است همایشی تحت عنوان تجلیل از بنگاه‌های اقتصادی برتر در حوزه رعایت حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکتتدگان در استان برگزار شود و اصناف، بازاریان و افراد سریع‌العمل به مردم معرفی شوند، همچنین باید شان اجتماعی برای تولیدگران قائل شد.

وی با اشاره به نامگذاری شعار سال تصریح کرد: اگر قرار باشد بیمه، مالیات، تامین اجتماعی، گمرک اقدامات سال‌ گذشته را انجام دهند اتفاق خاصی رخ نخواهد داد و برنامه تعیین شده محقق نخواهد شد.

نوابی تاکید کرد: باید تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها در حوزه تولید به هنگام، به موقع و صحیح انجام شود. همچنین حس تحریم باید در تمامی افراد شکل گیرد و در شرایط تحریم اقتصادی باید از تولیدکنندگان حمایت انجام شود.

وی گفت: مبارزه با قاچاق کالا باید هم‌طراز مبارزه با مواد مخدر قرار گیرد اگر در این زمینه کار شود، قطعا مبارزه انجام شده  و به نفع تولید کننده و مصرف کننده خواهد بود، بنابراین این امر موجب می‌شود تولید کننده کالای بی هویت تولید نکند و در اختیار مصرف کننده قرار ندهد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه در حوزه بازرسی، بازرسان صنعت، معدن و تجارت در طرح‌های مختلف و شرایط امروز کشور با رعایت ادب و به منظور رفاه حال مردم بازرسی‌ها را انجام می‌دهند که در سال گذشته ۵۹ میلیارد تومان کالای قاچاق از بازار جمع‌آوری و امسال تاکنون نیز ۱۹ میلیارد تومان کالای قاچاق بدون هیچ‌گونه تنش اجتماعی از سطح بازار جمع‌آوری شد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه مالیات بر ارزش افزوده فشاری برای تولید کننده محسوب می‌شود، گفت: تقاضای حوزه صنعت و معدن از نمایندگان مجلس حذف مالیات بر ارزش افزوده است که می‌تواند هدیه‌ای به حوزه تولید باشد.

نوابی اظهار کرد: همانطور که تولیدکنندگان در کنار دولت هستند لازم است مسئولان نیز با تمام توان در زمینه تسهیلات مالی و مشوق‌ها در کنار تولیدکنندگان باشند.

وی افزود: این وزارتخانه برای این دوران سخت‌تری که پیش آمده برنامه‌ریزی کرده و باید ایستادگی کرد همچنین صنعتگران و تولیدگران ایستادگی خواهند کرد تا با عزت و سربلندی از این گردنه عبور کنیم.

نوابی با اشاره به اینکه در این شرایط انتظار می‌رود که افرادی که در عرصه تولید هستندحامی تولیدگران باشند، تصریح کرد: لازم است شرایط تولید امروز را همه با هم درک کنیم همانطور که تولیدگران سریع العمل، در عرصه‌های مختلف این امر را نشان دادند. تولیدگران باید مالیات و بیمه را پرداخت کنند و در صورت نیاز باید به آن‌ها کمک شود تا با مشکل مواجه نشوند.

وی با اشاره به اینکه ۱۳۰۰ میلیارد تومان توسط مجلس برای این وزارت‌خانه به تصویب رسیده است، گفت: این میزان در اختیار سازمان توسعه تجارت قرار داده شده که باید این مبلغ از تولیدات صادرات‌محور برای هزینه‌های حمل و نقل، هزینه‌های تبلیغات، هزینه‌های انبار و شرکت در نمایشگاه تخصیص داده شود و با توجه به تاکید  مقام وزارت بایستی به طور کامل تخصیص یابد و در اختیار تولیدگران قرار گیرد.

نوابی بیان کرد: امسال طرح رونق تولید را داریم که تقاضا می‌شود در صورت مقدور بودن، نرخ سود ۱۸ درصد را به مبالغ پایین‌تر تقلیل دهند زیرا امروز اداره تولید با نرخ‌های ۱۸ درصد سنگین است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه بحث حذف مالیات بر ارزش افزوده در کمیسیون اقتصادی مجلس رو به اتمام است، تاکید کرد: اخیرا رئیس کمیسیون امیدوار بود که با دو فوریت بتوانند این لایحه را به صحن آورد.

نوابی ادامه داد: تقاضای حوزه صنعت و معدن از نمایندگان مجلس حذف مالیات بر ارزش افزوده است که می‌تواند هدیه‌ای به حوزه تولید باشد.

وی گفت: مالیات بر  ارزش افزوده از حلقه نخست یعنی تولیدکننده دریافت می‌شود؛ بنابراین تقاضا می‌شود همانند دیگر کشورها از حلقه آخر یعنی مصرف کننده اخذ شود زیرا اکنون مالیات از ابتدای خط اخذ می شود و این‌ فشاری برای تولید کننده محسوب می‌شود.

نوابی در ادامه گفت: وزارت نیرو بنا دارد با برنامه‌ریزی از قطعی‌های برق جلوگیری کند که امیدورایم این اتفاق رخ دهد و مصرف‌کنندگان عمومی به لحاظ گرمی هوا و کمبود آبی که وجود دارد صرفه‌جویی کنند که با این امر قطعا شاهد قطعی برق و آب نخواهیم بود، همچنین وزارت نیرو قرار است جدول زمان‌بندی قطعی برق را اعلام کند.

وی خاطرنشان کرد: برای واردات کالا گروه‌بندی کالایی صورت گرفته به طوری که برای گروه یک از جمله کالاهای ضروری و اساسی مردم ارز ۴۲۰۰ تومانی در نظر گرفته شده است و پیش‌بینی می‌شود اگر این فرایندی که به تصویب رسیده اجرا شود قطعا به ثبات قابل قبولی خواهیم رسید.