13:53 | سه شنبه 24 تير 1404
Research Analysis Debriefing Day
 مردم مبارزه با فساد را آغاز کنند

1397/04/15 16:29

ابوترابی:

مردم مبارزه با فساد را آغاز کنند

پایگاه خبری راد: یک عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی گفت: با شفافیت می‌توان به مبارزه با فساد اقتصادی رفت. هر کسی که از امتیاز ویژه‌ای برخوردار می‌شود یا ارز دولتی می‌گیرد و یا به هر نحوی منفعتی می‌برد باید در معرض دید همه باشد.

به گزارش پایگاه خبری راد، ابوالفضل ابوترابی با اشاره به تعلل برخی از وزرا در انتشار اسامی دریافت کنندگان ارز دولتی، اظهار داشت: در جنگ اقتصادی دو مولفه است که باید مورد توجه قرار گیرد، یکی از این مولفه‌ها، شفاف‌سازی است. ما باید تا جایی که امکان دارد شفاف‌سازی انجام دهیم. امروز اعتماد مردم سلب شده و بعضی دچار ناامیدی شده‌اند لذا باید با ارائه لیست دریافت کنندگان ارز دولتی در راستای شفاف‌سازی گام برداریم.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس افزود: مردم بهتر از هر کسی می‌توانند به مبارزه با فساد بروند. اگر شفافیت وجود داشته باشد مردم نیز همه چیز را نظاره می‌کنند و به مبارزه با فساد بر می‌خیزند.

این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی در پایان گفت: تعلل وزیر صنعت در اعلام دریافت کنندگان ارز دولتی و دلیل ایشان قابل توجیه و منطقی نیست. ‌از نظر من یکی از گزینه‌هایی که حتما رییس‌جمهور باید نسبت به تغییر آن اقدام کند وزیر صنعت است ولو اینکه تازه بر روی کار آمده باشد.