آرشیو
نماد برتر- قیمت نفت روز جمعه معاملات پرنوسانی را تجربه کرد و با کاهش روبرو شد و تحت تاثیر افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا و چشم انداز تیره تقاضا، دومین کاهش ماهانه متوالی را به ثبت رساند.
نماد برتر- حجم درآمدهای دولت آمریکا از سه تریلیون دلار عبور کرد.
نماد برتر- شاخص های بورسی آمریکا و آسیا با ریزش سنگین بسته شدند.
نماد برتر- مدیرعامل سرمایه گذاری سیمان تامین با اشاره به عملکرد نیمه نخست از رشد ۱۳۷ درصدی سود خالص تجمیعی و افزایش سهم این هلدینگ از سبد تولید سیمان نسبت به مدت مشابه قبل خبر داد.
نماد برتر-کلیات اصلاح قانون بازار اوراق بهادار فردا عصر توسط کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی می شود تا گام اول عملی برای تغییر قانون بعد از ۱۵ سال برداشته شود.
نماد برتر- فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش با ارائه گزارش عملکرد ۷ ماهه سال جاری، ۷.۵ هزار میلیارد تومان درآمد شناسایی کرد و نسبت به دوره مشابه قبل با ۶۹ درصد رشد همراه شد.
نماد برتر- مدیرعامل شرکت توسعه سرمایه و صنعت غدیر با اعلام بازارگردانی از زیرمجموعه ها از عرضه اولیه سهام این شرکت خط خورده از بورس تا ماه آینده و در فرابورس خبر داد .
نماد برتر- نائب رئیس هیات مدیره و معاون اجرایی سازمان بورس و اوراق بهادار در حکمی جدید "امین سادات" را به عنوان سرپرست مرکز آموزش منصوب کرد.
نماد برتر- دوره معاملاتی قراردادهای اختیار معامله خرید و فروش بر روی سهام شرکتهای پالایش نفت بندرعباس (شبندر) در سررسید بهمن ماه و نیز، شرکت پالایش نفت اصفهان (شپنا) در سررسید دی ماه از امروز و در بازار مشتقه بورس اوراق بهادار تهران آغاز میشود.
نماد برتر- علی صالح آبادی مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران و رییس اسبق سازمان بورس در خصوص توقف معاملات آتی سکه گفت: رویکردی ایجاد شده بود که قراردادهای آتی سکه به بازار نقدی سکه جهت داده و بازار نقدی برای نوسان به آن نگاه می کند و این نوسانات بر بازار ارز نیز تاثیرگذار است؛ در حالی که با گذشت زمان مشخص شد این طور نیست و الان که این قراردادها را نداریم، بازار نقدی سکه و ارز همچنان راه خود را می روند.