آرشیو
نماد برتر- بانک مرکزی نرخ رسمی ۴۷ ارز را برای امروز اعلام کرد که براساس آن نرخ تمام ارزها بدون تغییر نسبت به روز گذشته ثابت ماند.
نماد برتر- هشت شرکت یکی از صنایع فرابورسی از دریافت مجوز افزایش ۵۵ درصدی قیمت فروش شیرخام خبر دادند و با توقف نماد، آماده بازگشایی شدند.
نماد برتر- در روز نوسانی منفی به مثبت بورس ، نماد ۱۰ شرکت بورسی و فرابورسی بسته و ۱۵ نماد دیگر آماده بازگشت به تابلو معاملات شدند.
نماد برتر- ستاد تنظیم بازار اعلام کرد قیمت انواع روغن به دلیل افزایش قیمت جهانی در بسته بندی پت و سایر بسته بندی ها ۱۰ و ۱۳ درصد گران شد .
نماد برتر- معاون مالی توسعه معادن و فلزات از رایزنی شرکت های فولادی برای تعدیل بندهای شیوه نامه جدید عرضه و تقاضای زنجیره فولاد خبر داد و گفت: اجرای این مصوبه اتفاق مثبتی برای سنگ آهنی ها خواهد بود.
نماد برتر- شرکت فولاد خوزستان که امروز با افت قیمت سهام و صف فروش روبرو شده درخصوص آثار منفی و مبهم شیوه نامه جدید ساماندهی عرضه و تقاضای زنجیره فولاد، دست به شفاف سازی زد.
نماد برتر- دبیر انجمن قطعه سازی از تدوین مشوق های جهش تولید در صنعت خودرو و افزایش ارزش سهام این صنعت بزرگ بورسی خبر داد که در انتظار تصویب سران قوا است.
نماد برتر- کارشناس بازار سرمایه با اعلام چند ابهام درباره راه اندازی تابلوی جدید فرابورس با نام بازار هدف ، گفت: بزرگترین مشکل این است که باید برای این بازار تعریف درستتری شود.
نماد برتر- رئیس مجلس قانون الزام دولت به پرداخت یارانه جدید و مربوط کالاهای اساسی را به رییس جمهور ابلاغ کرد تا زمینه فروش سهام۴۰ هزار میلیارد تومانی فراهم شود .
نماد برتر- وزیر اقتصاد با بیان اینکه توجه به بازار سرمایه اجتناب ناپذیر است از توبیخ، جریمه و سلب صلاحیت مدیران متخلف شرکت های بورسی خبر داد و گفت: باقیمانده سهام دولت در سه بانک به زودی عرضه می شود.