آرشیو
نماد برتر- شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش در عملکرد یازده ماهه سال مالی، ۲.۱ هزار میلیارد تومان درآمد کسب کرد و با بازدهی ۴۷ درصدی سهام همراه شد.
نماد برتر- رئیس جمهور منتخب آمریکا که اولین بار گزارش اطلاعاتی و امنیتی را دریافت کرد، دست به معرفی گروه اقتصادی زد که با رکوردهایی همراه شده است .
نماد برتر- رئیس آژانس بینالمللی انرژی اتمی در واکنش به تصویب دو فوریت طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریمها ، گفت : کاهش در همکاریها با تهران به نفع هیچکس و اول از همه برای ایران نیست .
نماد برتر- نایب رئیس انجمن قطعهسازان با اعلام وجود۱۰۰ هزار خودروی ناقص و بزرگترین آفت تولید ، چند پیشنهاد برای ترخیص سریع قطعات انبوه از گمرک ارایه کرد.
نماد برتر- سال مالی 99 «ثباغ» به پایان رسید و سهامداران در انتظار تقسیم سود مناسب در مجمع عمومیعادی سالیانه هستند.
نماد برتر- سهامدار حقیقی با اشاره به عدم اعمال تغییرات روزانه دامنه نوسان برخی نمادها در سامانه چند کارگزاری ، گفت: اصلاح سیستم ها باید روزانه انجام تا از ضررهای شدید سهامداران جلوگیری شود.
نماد برتر- قیمتهای جهانی سرب و روی در مدت اخیر رشد مطلوبی داشته و امید میرود کاستیهای ناشی از شیوع کروناویروس تا حدی جبران شود.
نماد برتر- شرکت چوب خزر کاسپین که آماده واگذاری ۱۷.۵ درصدی سهام در چهارشنبه هفته جاری شده در روز عرضه اولیه، ۸۵ میلیارد تومان سود حاصل از فروش سهام نصیب هلدینگ سلولزی و تاپیکو خواهد کرد.
نماد برتر- بانک گردشگری، شرکت حاضر در بازار پایه و زیرمجموعه سایپا از برنامه افزایش سرمایه ۱۴۰، ۲۰۰ و ۴۰ درصدی از سه محل خبر دادند.
نماد برتر- امروز سه پروژه مهم وزارت امور اقتصاد و دارایی از جمله سامانه مجامع الکترونیک و سامانه پرداخت سود سهام رونمایی شد.