آرشیو
نماد برتر- آسان پرداخت در عملکرد ۹ ماه سال جاری، ۴.۶ هزار میلیارد تومان درآمد شناسایی کرد و با رشد ۲۴ درصدی نسبت به مدت مشابه قبل همراه شد.
نماد برتر- رییس جمهور با اشاره به کارشکنیهای آمریکاییها برای تهیه واکسن کرونا گفت: اینکه رهبری گفتند تحریمها را بی اثر کنید، لحظه به لحظه دنبال این کار هستیم. هر لحظه پولی وارد کشور و کالایی صادر میشود ساعتها برای این کار جنگیدیم.
نماد برتر- در جریان معاملات هفته گذشته در بازار مشتقه بورس کالای ایران معامله گران ۱۳۶ هزار و ۴۲۸ قرارداد آتی را بر پایه دارایی های زعفران نگین و پوشال، پسته فندقی و زیره سبز منعقد کردند و ارزش بیش از ۲۷۹۷ میلیارد و ۷۱۱ میلیون ریالی را به ثبت رساندند.
نماد برتر- میزان فروش ماهیانه شرکت افست در آذر ماه امسال ۱۴ میلیارد و ۴۸۸ میلیون ریال بوده است که نسبت به آبان ماه ۹۹ از افزایش ۶۹ درصدی برخوردار است.
نماد برتر- شرکت مدیریت انرژی امید تابان هور در دوره یک ماهه منتهی به ۳۰ آذر ماه ۱۳۹۹، فروشنده و خریدار سهام چند شرکت بورسی بود و از واگذاریهای خود ۵۷۱ میلیارد و ۶۱۹ میلیون ریال سود کسب کرد.
نماد برتر- سهام بازارهای آسیایی در آخرین روز معاملاتی هفته با روند کاهشی همراه شدند در حالی که، سهام شرکت علیبابا، با نگرانی از قانون ضد انحصاری آمریکا با سقوط سنگینی روبرو شد.
نماد برتر- بیشترین میزان فروش صادراتی شرکت کارخانجات کاشی و سرامیک سعدی در آذر ماه امسال، کاشی کف به مبلغ ۷۳ میلیارد و ۹۹۱ میلیون ریال بوده است.
نماد برتر- شرکت سیمان داراب از ابتدای سال مالی تا انتهای آذر ماه۹۹ در مجموع مبلغ ۲ هزار و ۲۵۵ میلیارد و ۱۵۲ میلیون ریال فروش داشته است که نسبت به فروش شرکت در مدت مشابه سال۹۸ از رشد ۱۲۷ درصدی برخورداد است.
نماد برتر- ویژه برنامه «عصر سهامداری» از شنبه ششم دی ماه با رویکرد آموزش تخصصی بورس با حضور احمد جاویدی نائب رییس هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار و امیر تقی خان تجریشی رییس هیات مدیره بورس اوراق بهادار تهران به روی آنتن تلویزیون می رود.
نماد برتر- شرکت پارس دارو طی دوره یک ماهه منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۳۹۹ فروش صادراتی نداشته است.