10:35 | سه شنبه 24 تير 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

گاز ترش

توضیحات "فولاد" درباره کاهش تامین گاز، تعیین قیمت ورق، اسلب ۳۰۰ میلیمتری و ...
نماد برتر- مدیرعامل فولاد مبارکه درباره کاهش تامین گاز مورد نیاز، تعیین قیمت ورق، طرح بومی سازی تولید اسلب گازترش، تولید اسلب ۳۰۰ میلیمتری و طرح های آبرسانی توضیحاتی ارائه کرد.
قرارداد دانشگاه امیرکبیر برای دستیابی به فناوری کنترل سولفید هیدروژن در مخازن گازی جنوب
نماد برتر- دانشگاه صنعتی امیرکبیر و شرکت نفت مناطق مرکزی ایران قرارداد پژوهشی درخصوص بررسی علل و منشاء ژئوشیمیایی افزایش سولفید هیدروژن در مخازن گازی جنوب ایران و ارائه راهکارهای اجرایی کاهش آن امضا کردند.
پیشنهادات فولادمبارکه برای قیمت‌گذاری محصولات / تفاوت ۷۰ درصدی دو محل
نماد برتر- مدیرعامل و معاون فولاد مبارکه با اعلام پیشنهاداتی به دولت و مجلس برای توزیع و قیمت‌گذاری محصولات در بازار از تفاوت قیمت بیش از ۷۰ درصدی محصولات در بورس کالا با بازار آزاد خبر دادند.
فاز نخست پتروشیمی بوشهر فردا افتتاح می‌شود
نماد برتر- واحدهای شیرین‌سازی گاز، استحصال اتان و متانول پتروشیمی بوشهر با ظرفیت تولید سالانه ۴ میلیون تن فردا با دستور رئیس‌جمهوری از طریق ویدئوکنفرانس افتتاح می‌شود.
زنگنه: در تولید گاز در پارس جنوبی از قطر جلوتر هستیم
نماد برتر- وزیر نفت گفت: ایران در برداشت روزانه گاز از میدان مشترک پارس جنوبی از قطر جلوتر است.
بزرگترین مرکز جمع‌آوری گاز ایران به بهره‌برداری رسید
پایگاه خبری راد: بزرگترین مرکز جمع آوری گاز کشور در سرخس با حضور مدیران شرکت ملی نفت ایران و نفت مناطق مرکزی و نیز مقام‌ها و مسئولان استان خراسان رضوی به بهره‌برداری رسید.
افزایش تولید گاز شیرین در فازهای ۴ و ۵ پارس جنوبی
پایگاه خبری راد: مدیر پالایشگاه سوم مجتمع گاز پارس جنوبی از افزایش تولید گاز فازهای ۴ و ۵ پارس جنوبی به سبب ارسال گاز ترش از پالایشگاه چهارم و اجرای به‌موقع عملیات تعمیرات اساسی خبر داد.
جزئیات افزایش۶۰ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز از پارس جنوبی
پایگاه خبری راد: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال جاری ۵ عرشه گازی پارس جنوبی نصب و راه‌اندازی خواهد شد و تا پایان امسال به ظرفیت تولید گاز از میدان مشترک پارس جنوبی، بیش از ۶۰ میلیون مترمکعب در روز افزوده می شود که با تنظیم پارامترهای عملیاتی ۶ سکوی نصب شده در سال ۱۳۹۷، علاوه بر آن روزانه حدود ۱۸ میلیون مترمکعب نیز افزایش تولید صورت می‌گیرد.
افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات گازی
پایگاه خبری راد: اکنون ایران در حالی نام دومین دارنده ذخایر گازی در دنیا را یدک می‌کشد که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، صنعتی به نام صنعت گاز نداشت. عنوانی که کشف و توسعه مخازن گازی آن را ساخته و در این میان، نقش یک میدان گازی مشترک که بزرگ‌ترین میدان گازی جهان محسوب می‌شود، غیر قابل انکار است.
فراخوان همکاری با پالایشگاه مجتمع گاز پارس جنوبی در رفع یک چالش فرآیند شیرین‌سازی گاز ترش
پایگاه خبری راد: در بیست و دومین چالش نوآوری نانو که با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و پالایشگاه ششم شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی برگزار می‌شود، از محققان و فناوران دعوت شده است تا با ایده‌های نوآورانه، ایده‌های نوین برای کاهش غلظت آمین مورد نیاز در فرآیند شیرین‌سازی گاز با استفاده از فناوری نانو ارائه دهند.
ایران گوی رقابت را از همسایه جنوبی ربود
پایگاه خبری راد: حدود ۱۷ سال است که چراغ توسعه میدان گازی پارس جنوبی، بزرگ‌ترین میدان گازی مشترک بین ایران و قطر، روشن شده است. چراغی که در ابتدا در طرف ایران کم نور بود و فقط سوسو می‌زد اما حدود هفت سال است که با تندتر شدن روند توسعه این میدان مشترک، نور آن نیز پررنگ‌تر شده و تلالو آن از قطر نیز پیشی گرفته است.
زنجیره محصولات پالایشگاه فاز ۱۳ پارس جنوبی تکمیل شد
پایگاه خبری راد: مجری طرح توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی از تولید پایدار گاز مایع در پالایشگاه این طرح خبر داد و گفت: با بهره‌برداری از واحدهای تولید گاز مایع، زنجیره محصولات پالایشگاه فاز ۱۳ پارس جنوبی تکمیل شد.
افزایش تولید روزانه ١٤.٢میلیون مترمکعب گاز در کشور
پایگاه خبری راد: دومین سکوی فازهای ٢٢ تا ٢٤ پارس جنوبی پس از بارگیری و انتقال به دریا، عصر روز گذشته در موقعیت خود در خلیج فارس نصب شد که با بهره‌برداری از این سکو، روزانه ١٤.٢ میلیون متر مکعب معادل یک دوم یک فاز استاندارد گازی پارس جنوبی به توان تولید گاز کشور افزوده می‌شود.
راه‌اندازی یک پروژه بعد از ١٥ سال
پایگاه خبری راد: مدیر عامل شرکت پالایش گاز بیدبلند از راه‌اندازی این شرکت بعد از ١٥ سال، در سال ۱۳۹۸ خبر داد.
جزئیات عواید بهره‌برداری از فاز ۱۳ و ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی
پایگاه خبری راد: فازهای ۱۳ و ۲۲ تا ۲۴ از معدود فازهای باقی مانده میدان گازی پارس جنوبی هستند که هنوز به بهره‌برداری نرسیده‌اند و پازل توسعه آن‌ها درحال تکمیل است. آمار و ارقام حاکی از آن است که طرح توسعه فاز ۱۳ برای تولید ۵۶ میلیون متر مکعب گاز غنی و طرح توسعه فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی برای برداشت روزانه ۵۶ میلیون متر مکعب گاز ترش طراحی شده‌اند.
صفحه قبل | صفحه بعد