15:53 | جمعه 30 آذر 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

کاهش تولید ناخالص داخلی

کدام کشورهای گروه ۲۰ تولید ناخالص داخلی را افزایش دادند؟
نماد برتر- کشورهایی از جمله هند و ترکیه در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۱ شاهد رشد قوی تولید ناخالص داخلی و کشورهایی از جمله چین، استرالیا و ژاپن شاهد کاهش تولید ناخالص داخلی خود بودند.
ضرورت اصلاح ساختار خودرو سازان
مدیران بدانند که قیمت گذاری دستوری مانع حفظ منافع و ایجاد رشد از طریق ثبات مالی و صنعتی شرکت های خودرو ساز است و کاهش تولید ناخالص داخلی، رشد نقدینگی و تورم را به دنبال دارد.
کاهش 70 درصدی سرمایه‌گذاری خارجی
نماد برتر- کاهش تولید ناخالص داخلی به علت تشدید تحریم‌های آمریکا نیز منجر به افزایش نرخ بیکاری و کاهش سرمایه‌گذاری خارجی به میزان قابل توجهی شده است.
واقعیت‌های اقتصادی باید به مردم گفته شود
پایگاه خبری راد: نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران معتقد است شرایط امروز اقتصاد ایران نشان می‌دهد که چاره‌ای جز حرکت به سمت درک دقیق واقعیت‌ها و برنامه‌ریزی برای آنها وجود ندارد و در این بین باید اطلاعات دقیقی از شرایط اقتصادی به مردم داده شود.
خسارت ۱۷ میلیارد پوندی انگلیسی‌ها از بریگزیت
پایگاه خبری راد: نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد انگلیسی‌ها از زمان رای به ترک اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۶ تاکنون متحمل ۱۷ میلیارد پوند خسارت شده‌اند.
ظهورویکی پدیا عامل کاهش خرید محصول دایره‌المعارف بریتانیا با قیمت مشخص دلاری !
پایگاه خبری راد: بررسی‌های صورت‌گرفته توسط دفتر ملی تحقیقات اقتصادی گویای آن است که با توجه به این‌که GDP مبتنی بر ارزش خریداری‌شده کالاها و خدمات است، اما محصولات رایگان به‌طور طبیعی موجب کاهش GDP می‌شوند؛ یکی از این نمونه ها ویکی پدیا است که باعث کاهش تولید ناخالص داخلی در کشور بریتانیا شد.
پیری جمعیت ژاپنی‌ها عاملی برای کاهش تولید ناخالص داخلی این کشور!
پایگاه خبری راد: به دلیل پیری جمعیت در ژاپن، تولید ناخالص داخلی این کشور طی ۴۰ سال آینده بیش از ۲۵ درصد کاهش خواهد یافت.
ضرورت حرکت به سوی اقتصاد با ثبات / معیشت مردم دغدغه من است
پایگاه خبری راد: در شرایط کنونی راهبرد «اصلاحات اقتصادی با رویکرد رشد اقتصادی پویا، ‌پایدار و اشتغال­زا» ضرورتی اجتناب ناپذیر است. این شرایط ایجاب می‌کند که سیاست­های اقتصادی در یک فرایند منطقی و توالی زمانی مناسب با بهره‌گیری از توانمندی‌های اندیشمندان دانشگاهی وصاحب نظران مستقل و مجرب، درجهت ایجاد تعادل در بازارهای مختلف و همچنین تعامل سازنده با اقتصاد جهانی و تحکیم بنیان­های اقتصاد صورت پذیرد.
صفحه قبل | صفحه بعد