18:22 | سه شنبه 24 تير 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

واکنش شیمیایی

جذب کارآمد انرژی خورشیدی با کمک یک مولکول
نماد برتر- پژوهشگران سوئدی، نوعی مولکول ابداع کرده‌اند که می‌تواند به جذب انرژی خورشیدی بپردازد و آن را به صورت کارآمد ذخیره کند.
گوگل به اولین شبیه‌سازی کوانتومی یک واکنش شیمیایی دست یافت
نماد برتر- شرکت گوگل در راه رسیدن به نخستین شبیه سازی کوانتومی از یک واکنش شیمیایی از پردازنده "سیکامور"(Sycamor) استفاده کرده است.
ساخت الکترودهای تزریق جریان با کمک فناوری نانو
نماد برتر- محققان دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با افزودن نانو کربن فعال به الکترودهای حاوی پوشش اکسیدهای کاتالیستی کارایی الکتروشیمیایی و طول عمرشان را به میزان قابل توجهی افزایش دادند و جایگزین مناسبی برای آندهای اکسیدی مورد استفاده در تولید کلر جهت تصفیه آب ارائه کردند.‌
 بوی آشپزخانه آستان قدس با فناوری‌ محققان کشور حذف می گردد
پایگاه خبری راد: محققان دانشگاه شهید بهشتی با اجرای پایلوتی موفق به حذف بوهای نامطبوع از محیط شدند و بر اساس قراردادی که با آستان قدس رضوی منعقد شده است، قرار است بوی آشپزخانه این نهاد با فرآیندهای پلاسمایی حذف شود؛ ضمن آنکه راهکارهایی را برای حذف بوی نامطبوع در مسیر فرودگاه امام خمینی (ره) ارائه کردند.
تولید آنتی‌بیوتیک‌های مقاوم
پایگاه خبری راد: پژوهشگران موسسه "ام.آی.تی" (MIT) ایالات متحده امریکا، با استفاده از یک نوع واکنش شیمیایی جدید دریافته‌اند که می‌توان آنتی بیوتیک‌ها را به گونه‌ای که به طور بالقوه در مقابل عفونت‌های مقاوم در برابر دارو موثرتر شوند، تغییر دهند.
تولید نانوپوشش‌های آب‌گریز و خودتمیزشونده برای نمای ساختمان‌ها
پایگاه خبری راد: محققان دانشگاه آزاد خمینی‌شهر موفق به تولید پوشش‌های مبتنی بر فناوری نانو شدند که علاوه بر جلوگیری از نفوذ آلودگی به درون نمای ساختمان‌ها، به کمک نور خورشید، آلودگی‌های محیطی را هم از سطح نما محو می‌کنند.
ساخت آجر از ادرار انسان
پایگاه خبری راد: دانشمندان با استفاده از یک فناوری موفق شده‌اند با ادرار انسان یک آجر بسازند که پتانسیل تولید مواد ساختمانی سازگار با محیط زیست را دارد.
یک اشتباه رایج درباره منابع آلاینده‌ هوا
پایگاه خبری راد: مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به اینکه آلاینده‌های گازی تولید شده به وسیله خودروهای سواری قابلیت تبدیل به ذرات ثانویه را دارند، اظهار کرد: اشتباه رایج، در این حوزه این است که آنچه در هوا به عنوان ذرات معلق کوچکتر از ۲.۵ میکرون (PM۲.۵ ) تنفس می‌کنیم را با خروجی منابع آلاینده یکی فرض کنیم.
صفحه قبل | صفحه بعد