17:34 | يكشنبه 4 آذر 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

نیروی بادی

سه میلیون آمریکایی در خاموشی ماندند
نماد برتر- سرمای شدید بی سابقه در تگزاس، تقاضا برای برق را افزایش داد و اپراتور شبکه برق این ایالت آمریکایی را ناچار کرد روز دوشنبه خاموشی دوره ای اجرا کند که در نتیجه حدود سه میلیون مشتری بدون برق ماندند.
پایان استخراج نفت در دانمارک تا ۳۰ سال دیگر
نماد برتر- دولت دانمارک استخراج نفت از دریای شمال را در سال ۲۰۵۰ خاتمه خواهد داد و هشتمین دور مجوز را که اوایل امسال اعلام شده بود را لغو می کند.
افزایش ۲۵ برابری ظرفیت نیروی بادی فراساحلی اروپا تا ۳۰ سال آینده
اتحادیه اروپا با رونمایی طرحهای جدید، قصد دارد ظرفیت بادی فراساحلی خود را تا سال ۲۰۵۰ از ۱۲ به ۳۰۰ گیگاوات افزایش دهد.
بایدن چه خوابی برای نفت شیل دیده است؟
نماد برتر- پیروزی بایدن ممکن است باعث تغییراتی در بخش انرژی آمریکا در سالهای آینده شود با این حال رییس جمهور منتخب با توجه به این حقیقت که اکثریت سنا هنوز نامعلوم مانده، ممکن است فضای مانور محدودی داشته باشد.
جایگاه طلایی برای تجدیدپذیرها
نماد برتر- با شیوع ویروس کرونا و کاهش مصرف برق در دنیا توجه به انرژی های تجدیدپذیر افزایش یافته و به نظر می رسد که جایگاه طلایی در انتظار انرژی پاک باشد.
ظرفیت تونل‌ بادی مشترک ایران و افغانستان چقدر است؟
نماد برتر- معاون وزیر نیرو در امور انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: ظرفیت تونل بادی مشترک ایران و افغانستان ۳۰ هزار مگاوات تخمین زده شده که ۲۵ هزار مگاوات سمت افغانستان و ۵۰۰۰ مگاوات سمت ایران است.
آینده انرژی باد در ایران چه خواهد بود؟
نماد برتر- هرچند که در طول بیش از دو دهه گذشته که از احداث اولین نیروگاههای بادی کشور می گذرد، رشد این نیروگاه‌ها آهنگی نسبتاً پیوسته و البته کند داشته و تنها پس از تصویب قانون خرید تضمینی برق از نیروگاه‌های تجدیدپذیر، این روند تا حدودی شتاب گرفته است اما به نظر می رسد که آینده این انرژی با توجه به ظرفیت های بالای کشور در این حوزه درخشان باشد.
رشد جهانی انرژی بادی و خورشیدی مقهور کرونا شد
نماد برتر- آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) در گزارش جدیدی پیش‌بینی کرد که رشد ظرفیت نیروی بادی و خورشیدی جهانی در سال ۲۰۲۰ به دلیل بحران شیوع ویروس کرونا کمتر از برآورد قبلی خواهد بود.
در سال ۹۸ بر بازار جهانی نفت چه گذشت؟
نماد برتر- بازارهای جهانی نفت امسال شاهد چندین رویداد پراهمیت بودند که برخلاف انتظارات، تاثیر موقتی داشتند و در واقع پایان دوران کمبود و فراوانی عرضه در یک دهه گذشته را منعکس کردند و تنها شوکی که یقینا تاثیر آن به این زودی تمام نخواهد شد همه گیر شدن شیوع ویروس کرونا در جهان است.
کدام بخش‌های انرژی سریع‌ترین رشد را تجربه کردند؟
پایگاه خبری راد: طی سه سال گذشته جهان رشد نسبتا بالایی را برای منابع انرژی کربن محور و همچنین منابع انرژی تجدیدپذیر مشاهده کرده است.
برق کشورهای مختلف از چه منابعی تامین می‌شود؟
پایگاه خبری راد: سه‌چهارم افزایش تولید برق در جهان مربوط به چین، هند و ژاپن است. تولید برق در ایالات متحده به دلیل کاهش تقاضا، کاهش یافته و در روسیه ثابت باقی مانده است. اما تولید برق در خاورمیانه و در ایران، افزایش یافته است.
اولویت چین با پروژه‌های تجدیدپذیر بدون یارانه
پایگاه خبری راد: چین امسال به ساخت پروژه‌های بادی و خورشیدی که بدون استفاده از یارانه فعالیت می‌کنند، اولویت خواهد داد و ظرفیت پروژه‌های تحت حمایت یارانه را محدود خواهد کرد.
رشد ۵۰ درصدی ظرفیت نیروی بادی تا ۵ سال دیگر
پایگاه خبری راد: نتایج یک مطالعه صنعتی نشان داد ظرفیت نیروی بادی جهان تا پنج سال دیگر با کاهش هزینه‌های فناوری، ۵۰ درصد افزایش پیدا خواهد کرد.
کدام کشورها صاحب بزرگترین ظرفیت نیروی بادی هستند؟
پایگاه خبری راد: انرژی بادی یکی از منابع شناخته شده انرژی تجدیدپذیر است اما کدام کشورها بالاترین ظرفیت تولید نیروی بادی را در جهان دارند؟
نصب یک تریلیون وات نیروی پاک تا ۵ سال آینده
پایگاه خبری راد: آژانس بین‌المللی انرژی در راستای مبارزه با تغییرات جوی، خواستار افزایش بکارگیری انرژی تجدیدپذیر به خصوص فراتر از صنعت نیرو شد.
صفحه قبل | صفحه بعد