07:17 | جمعه 30 آذر 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

منابع آب زیر زمینی

جدیدترین راهکار مسئولان برای استراحت منابع آب زیرزمینی
پایگاه خبری راد: درحالی که چراغ خطر وضعیت تراز آب زیرزمینی روشن شده و بررسی تغییرات تراز آب زیرزمینی طی ۱۰ سال اخیر نشان می‌دهد که اغلب محدوده‌های مطالعاتی دارای افت سطح آب زیرزمینی از نیم تا ۳۰ متر هستند، جایگزینی پساب تصفیه‌خانه‌های فاضلاب با منابع آبی، جدیدترین راهکار ارائه شده برای استراحت این منابع است.
حفر چاه از سوی برخی افراد صاحب نفوذ در دشت‌های ممنوعه
پایگاه خبری راد: یک کارشناس مسائل ژئوپلیتیک مدعی شده دریافت مجوز برای حفر چاه عمیق در دشت‌های ممنوعه ایران توسط برخی افراد صاحب‌نفوذ انجام می‌شود.
افت مستمر سطح آب زیر زمینی در اطراف دریاچه ارومیه
پایگاه خبری راد: مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی از شناسایی بیش از 22 هزار حلقه چاه غیر مجاز در حوضه آبریز دریاچه ارومیه خبرداد.
فعال بودن سامانه گسلی خمیدگی جبهه زاگرس!
پایگاه خبری راد: بعد از زلزله ۲۱ آبان ۹۶ در ازگله سرپل ذهاب همچنان فوج لرزه‌های متعددی در زاگرس در منطقه مرزی ایران و عراق در حال ثبت است که به گفته محققان زلزله‌شناس، سامانه گسلی "خمیدگی جبهه زاگرس" سامانه‌ای فعال بوده و دارای زلزله‌های ویرانگر تاریخی بوده است.
ارمغان نامیمونی به نام فرونشست زمین در دشت اشتهارد!
پایگاه خبری راد: با توجه به اینکه سهم آب‌های زیر زمینی در استان البرز ۸۵ درصد است، به دلیل حفر چاه‌های غیر مجاز و وجود چاه‌های فراوان مجاز،‌ دشت‌های اطراف این استان با مخاطرات ناشی از فرونشیست زمین مواجه هستند.
برف، تنها چاره بی آبی مازندران
پایگاه خبری راد: مدیرکل هواشناسی مازندران با بیان این‌که بارش برف، مهم‌ترین عامل افزایش ذخیره منابع آبی در این استان است، گفت: بارش باران در بالا و پایین‌دست مازندران به دلیل ایجاد روان آب و جاری شدن به دریا مشکل ذخیره سازی آب را برطرف نمی‌کند.
تقاضای آب، بیشتر از بارش دریافتی کشور است
پایگاه خبری راد: متوسط حجم کل آب سالانه کشور رقم ثابتی است، اما متاسفانه تقاضا برای آب به علت رشد جمعیت، توسعه کشاورزی، شهرنشینی و صنعت در خلال سال‌های اخیر،متوسط سرانه آب قابل تجدید کشور را تقلیل داده است، به طوری‌که این رقم در سال ۱۳۴۰ حدود ۵۵۰۰ متر مکعب بود. در سال ۱۳۵۷ به حدود ۳۴۰۰، درسال ۱۳۶۷ به حدود ۲۵۰۰ و در سال ۱۳۷۶ به حدود ۲۱۰۰ متر مکعب کاهش یافته است.
استفاده نادرست از تکنولوژی یک پدیده شوم برای آب‌های زیرزمینی است
پایگاه خبری راد: رییس اداره منابع آب حوزه مرکزی شرکت آب منطقه‌ای یزد دستگاه‌های آب شیرین‌کن را مصداق بارزی از استفاده نادرست از تکنولوژی و آن را یک پدیده شوم در راستای نابودی آب‌های زیرزمینی خواند.
تشکیل کانون گردوغبار نتیجه برداشت بی رویه آب زیرزمینی است
پایگاه خبری راد: رییس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: استفاده بی‌رویه از آب­‌های زیرزمینی علاوه بر افت شدید سطح سفره‌های آب زیرزمینی و فرونشست دشت­‌ها، بحران دیگری را به صورت کانون‌های گرد و غبار پدید آورده است.
صفحه قبل | صفحه بعد