03:12 | يكشنبه 8 مهر 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

مشتریان نفتی ایران

ایران و هندوستان به‌دنبال حفظ روابط نفتی
پایگاه خبری راد: هند دومین مشتری نفتی ایران است و آن‌طور که این روزها در خبرها دیده می‌شود، روابط این دو کشور در حال تقویت بوده و به‌نظر می‌رسد که جای هند در لیست مشتریان نفتی ایران حفظ شده است.
کاهش واردات نفت کره جنوبی از ایران در شش ماهه گذشته
آمار گمرکی نشان داد که واردات نفت کره جنوبی از ایران در نیمه اول سال میلادی جاری ۳۶.۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشت.
ورق بازار نفت به نفع ایران برگشت
پایگاه خبری راد: طی یک ماه اخیر گمانه‌زنی‌های متعددی مبنی بر تصمیم نهایی اوپک بر سر کاهش تولید مطرح شده بود که درنهایت توافق‌های دوجانبه و چندجانبه کشورهای عضو و حتی کشورهای غیرعضو و اظهارات رسمی و غیررسمی مقام‌های نفتی آن‌ها، این موضوع را پیش از اجلاس ۱۷۶ مسجل کرد که توافق بر سر تداوم کاهش تولید نفت قطعی است؛ موضوعی که طبق گفته مقام ارشد نفت ایران و کارشناسان داخلی می‌تواند منافعی را نصیب ایران کند.
نظر آقای وزیر درباره جایگزینی نفت ایران
پایگاه خبری راد: طی ماه‌های اخیر تنور بحث امکان جایگزینی نفت ایران در بازار بین‌المللی داغ است؛ موضوعی که هدف نهایی ترامپ قرار گرفته و برای رسیدن به این موضوع نیز تیمی را تدارک دیده است اما به اعتقاد تحلیلگران، روشن شدن چراغ سبز برای آمریکا آنقدرها هم ساده به نظر نمی‌رسد.
سازمان ۶۰ ساله به زانو درمی‌آید؟
پایگاه خبری راد: بازار نفت به دلیل تحولات سیاسی اخیر تا جایی ملتهب شده که نگرانی‌هایی درباره انحلال اوپک، این سازمان نفتی ۶۰ ساله به وجود آمده است. سنگ بنای این نگرانی توسط آمریکا گذاشته شد اما عملکرد برخی اعضا به آن دامن زد.
چرا عربستان نمی‌تواند خلأ نفت ایران را جبران کند؟
پایگاه خبری راد: اتحاد سعودی‌ها با آمریکا درباره حذف نفت ایران از بازارهای جهلانی روز به روز قوی‌تر می‌شود و در حالی که کاخ سفید هفته گذشته از لغو معافیت‌های اعطایی به مشتریان نفتی ایران خبر داده بود، مقامات عربستانی دائما آمادگی خود را برای پر کردن خلا نفت ایران اعلام می‌کنند. ادعایی که کارشناسان آن را نشدنی و پرهزینه می‌دانند.
واکنش وزیر خارجه آمریکا به کاهش قیمت نفت
پایگاه خبری راد: وزیر خارجه آمریکا در اظهاراتی از کاهش قیمت نفت برنت در معاملات جمعه ابراز رضایت کرد و گفت: دولت ترامپ با ماندن قیمت نفت در پایین محدوده ۷۰ دلار مشکلی نخواهد داشت.
بررسی واکنش‌ها به لغو معافیت‌های نفتی ایران توسط آمریکا
پایگاه خبری راد: یک هفته از بیانیه‌ای که کاخ سفید درباره لغو معافیت‌های نفتی ایران منتشر کرد، گذشته است. بیانیه‌ای که نه تنها واکنش‌های بسیاری را داخل ایران و توسط مقامات در پی داشت، بلکه کشورهای خارجی و مشتریان نفتی ایران نیز به آن واکنش نشان دادند.
ناتوانی آمریکا برای گرفتن جای نفت ایران
پایگاه خبری راد: وزیر خارجه آمریکا همزمان با اعلام پایان تمامی معافیت‌ها از تحریم‌ها برای مشتریان نفت ایران، مدعی شده که آمریکا توانایی جبران افت عرضه ایران را دارد اما این ادعا گزافی بیش نیست.
عربستان نمی‌تواند خلاء نفت ایران را جبران کند
پایگاه خبری راد: آمریکا در حالی اعلام کرده معافیت‌هایی که به مشتریان نفتی ایران داده است را تمدید نمی‌کند که تحلیل‌گران بازار نفت اعتقاد دارند این تصمیم آمریکا باعث التهاب بازار شده و عربستان و امارات نیز نمی‌توانند خلاء نفت ایران را جبران کنند.
چه سرنوشتی در انتظار نفت ایران نشسته است؟
پایگاه خبری راد: شمارش معکوس برای اتمام معافیت آمریکا به مشتریان نفتی ایران درحالی آغاز شده که روز گذشته کاخ سفید در اعلامیه‌ای اطلاع داد که ایالات متحده، معافیت از تحریم‌های نفتی هشت کشور را تمدید نخواهد کرد. این در حالی است که حتی قبل از اتخاذ این تصمیم از سوی آمریکا، شاهد افزایش قیمت نفت بودیم. با این حال برخی کارشناسان بر این باورند که حذف نفت ایران، قیمت جهانی را به ۸۰ دلار هم نخواهد رساند.
پایان معافیت‌های نفتی ایران تنها برای قیمت نفت خوب است
پایگاه خبری راد: بانک بارکلیز در پی تصمیم آمریکا برای عدم تمدید معافیت‌ها برای واردات نفت ایران، پیش بینی کرد این اقدام بازارهای نفت را در کوتاه مدت دچار محدودیت شدید عرضه خواهد کرد.
انتقاد شدید چین از لغو معافیت‌های نفتی ایران
پایگاه خبری راد: چین از تلاش دولت آمریکا برای پایان بخشیدن به معافیت‌های فروش نفت ایران به شدت انتقاد کرد.
جهش قیمت نفت تحت تاثیر تحریم‌های نفتی ضدایرانی
پایگاه خبری راد: قیمت نفت روز دوشنبه تحت تأثیر ابهامات پیرامون تمدید تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران، حدود سه درصد جهش یافت.
واردات نفت هند از ایران ۵ درصد افزایش یافت
پایگاه خبری راد: واردات نفت هند از ایران به دلیل شتاب پالایشگاه‌های هندی برای خرید نفت ایران پیش از آغاز تحریم‌های آمریکا در نوامبر گذشته و عجله آنها برای انجام خرید پیش از پایان مهلت معافیت در اوایل ماه میلادی آینده، در فاصله مارس سال ۲۰۱۸ تا مارس سال ۲۰۱۹ در مقایسه با سال مالی پیش از آن حدود پنج درصد افزایش پیدا کرد.
صفحه قبل | صفحه بعد