04:47 | دوشنبه 16 مهر 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

ظرفیت برق

اصلاح اقتصاد برق، راه‌حل برون‌رفت از مشکلات این صنعت
راه حل برون رفت صنعت برق از مشکلات حاضر در گروی، اصلاح قیمت برق و استفاده از سازوکارهای شفاف بازار سرمایه برای کشف قیمت واقعی برق جهت ارائه سیگنال های قیمتی مناسب به سرمایه گذاران است.
علل خاموشی برق به همراه ارائه راهکار مقابله با آن
پیشی گرفتن نرخ رشد تقاضای برق از نرخ رشد عرضه آن و از طرف دیگر نیاز به زمان زیاد و لزوم سرمایه گذاری فراوان برای توسعه ظرفیت های تولید، انتقال و توزیع از جمله مسائلی هستند که موجبات کمبود برق و بروز خاموشی را فراهم می کنند.
برنامه گذر از خاموشی ۱۴۰۰ اعلام شد
نماد برتر- مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فن آوریهای نوین شرکت توانیر گفت: درحالیکه امسال کمتر از ۳۰۰۰ مگاوات به ظرفیت بخش تولید افزوده شد، ۵۶۶۰ مگاوات از پیک را از طریق برنامه های مدیریت مصرف جبران کردیم و قادر هستیم با مقدار ۱۰ درصد از آنچه به بخش تولید در منابع و ساختار اختصاص داده میشود ، تابستان ۱۴۰۰ را به راحتی پشت سر بگذاریم.
واحدهای گازی نیروگاه زرند سال آینده وارد مدار می‌شوند
نماد برتر- طبق پیش بینی ها و برآوردهای صورت گرفته واحدهای اول و دوم گازی نیروگاه سیکل ترکیبی زرند به ظرفیت ۳۲۴ مگاوات در پیک سال آینده وارد مدار خواهند شد.
مذاکرات مصر برای آغاز صادرات برق
نماد برتر- مصر با بهره گیری از مزیت خود به عنوان تولیدکننده انرژی تجدیدپذیر ارزان، مذاکرات برای فروش برق به اروپا و آفریقا را آغاز کرده است.
تشکیل کارگروه احیای زاینده رود/حق گاوخونی به مرور ادا می‌شود
پایگاه خبری راد: وزیر نیرو از تشکیل کارگروه احیای زاینده رود خبر داد و گفت: واگذاری اختیارات لازم به کمیته استانی در حال پیگیری است. مسوولان به جد در تلاش برای رفع مشکل زاینده رود هستند.
ظرفیت برق‌رسانی در کشور طی ۴۰ سال گذشته ۱۱ برابر شده است
پایگاه خبری راد: مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توانیر گفت: در ۴۰ سال گذشته جمعیت کشور ۲.۲ برابر شده و این در حالی است که ظرفیت برق رسانی ۱۱ برابر شده و وابستگی زندگی مردم به برق نیز روزانه در حال افزایش است.
۲۶ نیروگاه به ظرفیت برق کشور اضافه می‌شود
پایگاه خبری راد: وزیر نیرو عنوان کرد: ۸۰۰۰ مگاوات کمبود برای تابستان ۹۸ پیش‌بینی می‌شود که ۵۰۰۰ مگاوات با سرمایه‌گذاری و ساخت ۲۶ نیروگاه جدید تامین می‌شود.
۲۶ نیروگاه به ظرفیت برق کشور اضافه می‌شود
پایگاه خبری راد: وزیر نیرو عنوان کرد: ۸۰۰۰ مگاوات کمبود برای تابستان ۹۸ پیش‌بینی می‌شود که ۵۰۰۰ مگاوات با سرمایه‌گذاری و ساخت ۲۶ نیروگاه جدید تامین می‌شود.
برنامه "۰۹۸" به کمک خاموشی می‌آید
پایگاه خبری راد: سخنگوی صنعت برق کشور از تدوین برنامه ۰۹۸ برای گذر از خاموشی سال آینده خبر داد و افزود: با تدابیر در نظر گرفته شده با اجرای درست این برنامه می‌توان ۸۰۰۰ مگاوات را به ظرفیت فعلی شبکه برق کشور اضافه کرد.
جای خالی انرژی‌های تجدیدپذیر و توسعه فناوری‌ها در برنامه‌های مدیریت انرژی کشور
پایگاه خبری راد: شدت‌یافتن تابش‌های خورشید، شدت‌یافتن مصرف انرژی و به‌دنبال آن اعلام جداول خاموشی‌ها در صدر اخبار این روزهای تابستان داغ 97 قرار گرفته و این در حالی است که به اعتقاد کارشناسان به‌دلیل اتکای کشور به منابع ارزان‌قیمت نفت، از پتانسیل‌ انرژی‌های تجدیدپذیر و توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی غافل شده‌ایم و می‌توانستیم با سرمایه‌گذاری‌های به‌موقع، به‌جای اعلام جدول خاوموشی، از انرژی‌های تجدیدپذیر، ارزش‌افزوده ایجاد کنیم.
گذر از پیک مصرف برق کشور تنها با کمک نیروگاه مجازی
پایگاه خبری راد: مدیر عامل توزیع برق استان یزد با اشاره به کاهش ظرفیت برق تولیدی کشورمان در سال جاری به دنبال کاهش نزولات جوی، گذر از پیک مصرف تابستان امسال را به پشتوانه مدیریت مصرف که نیروگاه مجتازی صنعت برق محسوب می‌شود، ممکن دانست.
مقصراصلی افزایش مصرف برق
پایگاه خبری راد: آژانس بین‌المللی انرژی رشد استفاده از دستگاه‌های تهویه مطبوع در ادارات و خانه‌ها را عامل اصلی رشد تقاضا برای برق در ۳۰ سال آینده اعلام کرد.
رونمایی از دستگاه تولید آب و برق اضطراری در زمان زلزله
پایگاه خبری راد: یک شرکت ایرانی از رونمایی یک سیستم مولد سیار هیبریدی خبر داد و گفت: این سیستم می‌تواند در شرایط بحرانی مانند وقوع زلزله ۸۰۰ ساعت آمپر تولید برق کند. همچنین برای تصفیه آب نیز دستگاه تصفیه آب در این سیستم لحاظ شده است.
هشدارهای امنیتی-ارتباطی برای زائران اربعین
پایگاه خبری راد: بسیاری از زائران اربعین هرساله به صورت خانوادگی و یا دسته جمعی قدم در راه کربلا می گذارند. در این مراسم همچنین سالمندان هم حضوری پررنگ دارند که همین مسائل باعث ضرورت بیشتر برقراری ارتباطات تلفنی یا مجازی زائران با یکدیگر می‌شود؛ امری که البته حواشی امنیتی و محدودیتی خاص خودش را دارد.
صفحه قبل | صفحه بعد