23:47 | يكشنبه 15 مهر 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

توسعه میدان گازی پارس جنوبی

آخرین وضعیت برداشت از میدان‌های مشترک نفت و گاز
پایگاه خبری راد: طبق آخرین آمار، نفت درجای میادین مشترک غرب کارون حدود ۶۷ میلیارد بشکه اعلام شده که با ضریب بازیافت شش درصد ۶.۴ میلیارد بشکه می‌توان از این میادین برداشت کرد. این میزان با نفت خام ۵۰ دلاری ۲۳۰ میلیارد دلار برای ایران منافع خواهد داشت. علاوه‌بر این، ذخیره درجای گاز پارس جنوبی در طرف ایران، حدود ۱۴.۲ تریلیون مترمکعب و ذخیره‌ میعانات گازی بالغ بر ۱۹ میلیارد بشکه است.
آخرین وضعیت حفاری چاه نفت و گاز در کشور
پایگاه خبری راد: ایران یکی از باسابقه‌ترین کشورهای استخراج‌کننده نفت و گاز است که عملیات اکتشاف نفت و گاز در سال ۱۲۸۰ شمسی در نواحی غرب آغاز شد و در نواحی جنوبی کشور ادامه یافت؛ به دنبال چند سال تلاش مستمر در سال ۱۲۸۷ هجری شمسی اولین چاه اکتشافی و قابل بهره‌برداری در منطقه مسجدسلیمان حفاری و به نفت رسید.
جزییات اجرای پنج پروژه‌ی حفاری در ایران
پایگاه خبری راد: پنج پروژه کلید در دست (EPD) که به‌طور عمده در میدان‌های مشترک خشکی و دریایی ایران اجرا شده است، در مرحله تحویل نهایی قرار دارند.
برداشت ۱.۵ تریلیون مترمکعب گاز طبیعی از پارس جنوبی
پایگاه خبری راد: مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به سرمایه‌گذاری بیش از ۷۰ میلیارد دلاری در میدان گازی پارس جنوبی، اظهار کرد: تاکنون ۱.۵ تریلیون مترمکعب گاز طبیعی از میدان پارس جنوبی برداشت شده است.
 توتال به مقامات دولتی ایران چه نوع رشوه ای داند؟!
پایگاه خبری راد: مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با تشریح جزئیات رشوه شرکت فرانسوی توتال به مقامات ایرانی، آخرین اخبار درباره توسعه میدان گازی پارس جنوبی، فرزاد A و B، گلشن، فردوسی و بلال را اعلام کرد.
محکومیت توتال در پرونده رشوه برای قراردادهای نفتی ایران
پایگاه خبری راد: دادگاهی در پاریس شرکت نفت و گاز توتال را به‌دلیل پرداخت رشوه به مقامات دولتی در سال ۱۹۹۷ با هدف کسب قراردادهای نفت و گاز در ایران به پرداخت ۵۷۳ هزار دلار معادل ۵۰۰ هزار یورو جریمه محکوم کرد.
آخرین وضعیت ایران در بزرگ‌ترین میدان گازی جهان
پایگاه خبری راد: میدان گازی پارس جنوبی که عنوان بزرگ‌ترین میدان گازی جهان را یدک می‌کشد بین ایران و قطر مشترک بوده و هرچند ایران در طول سال‌ها از قطر در برداشت از این میدان عقب بوده اما روند توسعه پارس جنوبی در طرف ایران در سال‌های اخیر رو به رشد بوده است. به طوریکه که انتظار می‌رود تا پایان سال ۱۳۹۸ همه فازهای باقی‌مانده توسعه نیافته، یعنی فازهای ۱۳، ۱۴، ۲۲ تا ۲۴، توسعه یابند و از پروژه پارس جنوبی فقط پرونده فاز ۱۱ باز بماند.
پیش‌بینی تولید روزانه ۵۶ میلیون مترمکعب گاز از فاز ۱۳ تا زمستان
پایگاه خبری راد: قرارداد توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی سال ۱۳۸۹ امضا شد و با وجود اینکه قرار بود طی ۳۵ ماه توسعه یابد، با گذشت حدود هشت سال، این فاز همچنان در پیچ و خم توسعه درحال گذر است. البته پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که بالاخره در زمستان امسال در مجموع ظرفیت تولید روزانه ۵۶ میلیون مترمکعب گاز از فاز ۱۳ محقق خواهد شد.
مشتریان بزرگ نفت ایران به حرف آمریکا گوش نمی‌کنند
پایگاه خبری راد: درحالی که آمریکا اعلام کرده اقدامات خود علیه صادرات نفت ایران را تا سه ماه دیگر به اجرا می‌گذارد بررسی‌های بلومبرگ نشان می‌دهد که خرید مشتریان نفتی بزرگ تهران همچنان ادامه دارد.
آیا تحریم‌های نفتی دورزدنی است؟
پایگاه خبری راد: ایان تیلور، مدیرعامل ویتول هفته گذشته اظهار کرد شخصا تصور می‌کنم هیچ یک از ما قادر نخواهیم بود تحریم‌های آمریکا علیه صنعت نفت ایران را دور بزنیم؛ اظهارنظری که از سوی خیلی از کارشناسان بدبینانه قلمداد شده است.
گروه انرژی OMV اتریش به پروژه ایران ادامه می‌دهد
پایگاه خبری راد: گروه انرژی اتریشی OMV اعلام کرد با وجود تصمیم آمریکا برای خروج از برجام، به پروژه های انرژی برنامه ریزی شده خود در ایران ادامه می دهد اما هنوز هیچ سرمایه گذاری در این کشور نداشته است.
احتمال صعود نفت به ۱۰۰ دلار پس از شکستن قیمت ۸۰ دلار
پایگاه خبری راد: بهای معاملات نفت روز جمعه به دلیل نگرانی سرمایه‌گذاران نسبت به روند رشد بی‌رویه تولید امریکا با وجود انتظار برای اختلال در عرضه نفت در خاورمیانه در قیمت پایین‌تری بسته شد، اما برای کل هفته افزایش ثبت کرد.
تحریم با نفت ایران چه خواهد کرد؟
پایگاه خبری راد: صنعت نفت ایران که در صدر لیست حوزه‌هایی قرار داشت که تحریم‌های سال‌های گذشته به آن آسیب وارد کرده بود، اکنون نیز با خروج ترامپ از برجام و اعمال تحریم‌های مجدد علیه ایران احتمالا دوباره در نوک پیکان تحریم‌ها قرار خواهد گرفت. البته مسئولان نفتی این حمله را بی ثمر دانسته‌اند ولی با این حال تحلیلگران پیش بینی کردند تا ماه نوامبر که تحریم‌ها به اجرا در می‌آیند، حدود ۵۰۰ هزار بشکه در روز از صادرات نفت ایران به بازار جهانی کاهش یابد.
صفحه قبل | صفحه بعد