07:59 | دوشنبه 16 مهر 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

توسعه انرژی

 از چالش قیمت‌گذاری دستوری تا راه‌کار خودتأمینی و توسعه برق هسته‌ای
نماد برتر- قطع گاز و برق صنایع در سال‌های اخیر از آن‌جا که تولید در صنایع بزرگ و شاخص‌ساز بورسی را هدف قرار می‌دهد، همواره یکی از مهمترین دغدغه‌های اهالی بازار سرمایه بوده است. در این گزارش در راستای پاسخ به این دغدغه به چالش‌ها و راه‌کارهای غلبه بر آن پرداخته شده‌است.
عملکرد مالی "شنفت" به زیر ذره بین
نماد برتر- شرکت نفت پارس در دوره منتهی به ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۹، در مقایسه با دوره ۶ ماهه سال گذشته افزایش ۲۷ درصد درآمدهای عملیاتی، افزایش ۱۰۰ درصد سود عملیاتی، افزایش ۱۰۰ درصد سود خالص، افزایش ۵۹ درصد دارایی ها و افزایش ۹۰ درصد سود انباشته داشته است.
اختصاص ۱۷۰ میلیون یورو برای طرح‌های اولویت‌دار صنعت آب و برق
نماد برتر- معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو با اشاره به اولویت‌های وزارت نیرو در توزیع اعتبارات عمرانی صنعت آب و برق در لایحه بودجه ۱۴۰۰، گفت: حدود ۲۶ هزار میلیارد تومان اعتبار برای وزارت نیرو و واحدهای زیرمجموعه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ پیش‌بینی شده است.
تولید تجدیدپذیرها چقدر است؟
نماد برتر- میزان برق تولید شده از منابع انرژی های تجدید پذیر در مهرماه به رقم ۵۰۴۷ میلیون کیلووات ساعت رسید که در این بین سهم تولید انرژی خورشیدی نسبت به سایر انرژی های تجدیدپذیر بیشتر بود.
انتخابات آمریکا چه بر سر طلای سیاه می آورد؟
نماد برتر- سیاست های متفاوت دو نامزد انتخابات آمریکا این شائبه را به وجود آورده که ممکن است وضعیت بازار نفت شرایط متفاوتی را در آینده تجربه کند اما با این حال بسیاری از کارشناسان بر این باورند که هرچند شاهد تغییراتی در کوتاه مدت خواهیم بود اما به طور کلی وضعیت تغییر چندانی نخواهد کرد.
جایگاه طلایی برای تجدیدپذیرها
نماد برتر- با شیوع ویروس کرونا و کاهش مصرف برق در دنیا توجه به انرژی های تجدیدپذیر افزایش یافته و به نظر می رسد که جایگاه طلایی در انتظار انرژی پاک باشد.
نابودی مشاغل انرژی در بحران کرونا
نماد برتر- شرکتهای نفت و گاز در سراسر جهان برای دوام آوردن در برابر رکود تقاضا در بحران شیوع ویروس کرونا، به تعدیل کارکنانشان روی آورده اند.
گرانی مس در بازار جهانی رکورد زد
نماد برتر- قیمت مس تحت تاثیر تقاضای بالای چین و امیدواری به توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، برای نخستین بار ازسال ۲۰۱۸ به ۷۰۰۰ دلار در هر تن صعود کرد.
آینده انرژی باد در ایران چه خواهد بود؟
نماد برتر- هرچند که در طول بیش از دو دهه گذشته که از احداث اولین نیروگاههای بادی کشور می گذرد، رشد این نیروگاه‌ها آهنگی نسبتاً پیوسته و البته کند داشته و تنها پس از تصویب قانون خرید تضمینی برق از نیروگاه‌های تجدیدپذیر، این روند تا حدودی شتاب گرفته است اما به نظر می رسد که آینده این انرژی با توجه به ظرفیت های بالای کشور در این حوزه درخشان باشد.
شرکت‌های ملی نفت بازیگر اصلی بازار می‌شوند
نماد برتر- با کاهش گسترده هزینه از سوی صنعت جهانی نفت و وعده توسعه منابع جایگزین از سوی غولهای انرژی، خلاء به وجود آمده در عرضه به بازار را شرکت‌های ملی نفت مانند آرامکوی سعودی و شرکت ملی نفت ابوظبی پر خواهند کرد.
ایران می‌تواند کل نیاز برقی کشورهای همسایه را پاسخ دهد
نماد برتر- مدیرعامل شرکت توانیر گفت: ایران پتانسیل بالایی در حوزه صادرات برق دارد تاجایی که می توانیم با افزایش بهره وری و توسعه شبکه کل نیاز برقی کشورهایی که با آن ها مرز خاکی داریم را پاسخ دهیم.
افزایش ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر به ۸۰۰ مگاوات تا تابستان ۹۸
پایگاه خبری راد: معاون وزیر نیرو و رئیس ساتبا از افزایش ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر به ۸۰۰ مگاوات تا پیک تابستان ۹۸ خبر داد.
بی‌توجهی به ۱۴ ثبت‌اختراع‌حوزه انرژی‌خورشیدی/ضربه‌ کاری واردات تجهیزات‌بی‌کیفیت به‌ تجدیدپذیرها
پایگاه خبری راد: در حالی که متوسط تابش خورشید در ایران ۵ برابر کشور آلمان است و هر فرد می‌تواند از هر نقطه‌ای از انرژی‌های تجدیدپذیر بهره‌مند شوند، ولی به گفته محققان این حوزه، به جای اقدامات حمایتی از صنعت تجدیدپذیرها، بازرگانان اقدام به واردات تجهیزات بی‌کیفیت کرده‌اند که این روند بر پیکره این صنعت ضربه وارد کرده است.
کدام کشورها صاحب بزرگترین ظرفیت نیروی بادی هستند؟
پایگاه خبری راد: انرژی بادی یکی از منابع شناخته شده انرژی تجدیدپذیر است اما کدام کشورها بالاترین ظرفیت تولید نیروی بادی را در جهان دارند؟
تجدیدپذیرها طلای پاک خواهند شد
پایگاه خبری راد: ایران کشور پر پتانسیلی از لحاظ انرژی‌های نو مانند انرژی‌های خورشیدی و بادی است. تخمین زده می‌شود با شرایط فعلی بین ۱۵ تا ۲۰ هزار مگاوات ظرفیت قابل نصب نیروگاه‌های بادی که صرفه اقتصادی دارند در ایران وجود داشته باشد. این ظرفیت در رابطه با انرژی خورشیدی به مراتب بالاتر است، چون نیروگاه‌های خورشیدی محدودیت‌ نیروگاه‌های بادی را ندارند و در بیشتر نقاط کشور قابلیت نصب نیروگاه خورشیدی وجود دارد.
صفحه قبل | صفحه بعد