پایگاه خبری راد: معاون امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری به پخش برنامه فرمول یک از صدا و سیما واکنش نشان داد.
پایگاه خبری راد: رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: پول و اعتبار تخصیص یافته به عشایر در مناطق عشایر نشین هزینه شود.
پایگاه خبری راد: وزیر سابق رفاه با بیان اینکه این پنج سال زود گذشت گفت: خوشحالم که با جهانگیری آمدم و با جهانگیری هم میروم. او سنگ زیرین است و دوران تلخی میگذراند و با سختی کار میکند و سرمایه اجتماعیاش را به میدان آورده است.
پایگاه خبری راد: نایب رئیس انجمن علمی کودکان استثنایی، گفت: آنچه برای کودکان استثنایی و تیزهوش حائز اهمیت است، بحث پرورش استعدادهای آنهاست لذا باید طرح استعدادیابی ملی کودکان کشور برای شناسایی این قشر انجام شود.
پایگاه خبری راد: مدیر اداره پیشگیری و ارتقای سلامت اجتماعی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با اعلام این خبر که به همت مراکز پرتو سال تحصیلی گذشته ۴۵۰ دانش آموز به سیستم تحصیلی کشور بازگشتند، گفت: هم اکنون حدود ۳۰۰۰ کودک کار در مراکز پرتو مشغول به تحصیل هستند.
پایگاه خبری راد: مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: بیش از ۵۳ هزار بازمانده از تحصیل در استان وجود دارد.
پایگاه خبری راد: در مدارس کشور پنج روز دیگر به روی ۱۴ میلیون دانش آموز باز میشود. تب و تاب خرید دفتر و مداد و کوله پشتی از روزهای ابتدایی شهریور شروع شده؛ اما آیا همه خانوادههای ایرانی توانستهاند لوازم تحریر، روپوش، کفش و کیف مناسبی برای فرزند خود تهیه کنند؟
پایگاه خبری راد: مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی از تحت پوشش قرار گرفتن ١٧۵ هزار کودک بازمانده از تحصیل در کشور طی سال گذشته خبر داد.
پایگاه خبری راد: آیا فقر یک مسئله ذاتی است یا منوط بر شرایط است؟ دموکراسیها چه نقشی در سطح زندگی فقرا دارند؟ فقرا چه نگاهی به آینده خود دارند؟ مسئولان جوامع فقیر چه نقشی در فقر فقرا دارند؟ ثروتمندان چه ابزارهایی برای محروم نگه داشتن فقرا در اختیار دارند؟ دولت چه اقداماتی میتواند بکند؟ نقش سازمانهای مردم نهاد در این زمینه چیست؟ آیا میتوان سطح زندگی فقرا را ارتقا داد؟ چگونه؟ اینها سوالاتی است که در نشست هفتگی دین و اقتصاد تلاش شد به آن پاسخ داده شود.