16:46 | سه شنبه 24 تير 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

بازار آب

چرا کنسرو ماهی ارزان نشد؟
نماد برتر- مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان شیلات ایران گفت: اواخر آبان ماه اولین تخلیه صید این فصل آغاز می شود و با انتقال آنها به کارخانه ها تقریبا یک ماه تا یک ماه و نیم آینده قیمت تمام شده کنسرو ماهی روند کاهشی خواهد داشت.
چرا کنسرو ماهی گران شد؟
نماد برتر- بازارهای مواد غذایی خبر از افزایش حدود ۲۰۰۰ تومانی قیمت کنسرو ماهی می‌دهند. افزایش قیمتی که مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران در خصوص آن توضیحاتی ارائه داد.
اختلاف نظر دو وزارتخانه بر سر مقدار آب مصرفی در بخش کشاورزی+توضیح کارشناسان
پایگاه خبری راد: در حالی که وزارت نیرو معتقد است میزان مصرف آب در بخش کشاورزی بیش از ۹۰ درصد بوده، وزارت جهاد کشاورزی ضمن تکذیب این آمار به مقایسه وضعیت یارانه‌ها در بخش کشاورزی در سایر کشورهای دنیا با ایران پرداخته و بر این باورند که کشاورزان ایرانی گران‌ترین آب دنیا را مصرف می‌کنند.
به جای تمرکز بر آمار دنبال راهکار باشیم
پایگاه خبری راد: درحالی که میزان مصرف آب در بخش کشاورزی به یک پرونده پرچالش بین وزارت نیرو و وزارت جهاد کشاورزی تبدیل شده است، برخی کارشناسان بر این باورند که به‌جای چک و چانه زدن درمورد آمارها بهتر است روی بهترین راهکار برای بهینه کردن مصرف آب در این بخش تمرکز کرد.
راه‌اندازی بازار آب / لزوم اجرای گردشگری در سدها
پایگاه خبری راد: معاون وزیر نیرو به موضوع تشکیل و ترویج بازار آب اشاره کرد و گفت: در صورت ترویج بازار آب می‌توان به آب جدید دست یافت و راه‌اندازی بازار آب به مراتب مقرون به صرفه تر از اجرای طرح‌های انتقال آب است.
انجام مطالعه برای احداث ۱۰۰ سد
پایگاه خبری راد: معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با بیان این‌که مطالعه برای احداث ۱۰۰ سد در حال انجام است، گفت: در حال حاضر ظرفیت مخازن سدها ۵۰ میلیارد مترمکعب است و هرچه سد جدید احداث شود، ظرفیت هم بالا می‌رود.
راه نجات ایران از گودال بی‌آبی
پایگاه خبری راد: یک کارشناس حوزه آب، گفت: با توجه به اهمیت بهره‌وری در بخش کشاورزی لازم است که توجه ویژه‌ای به این حوزه شود، چرا که تنها در این شرایط می‌توان میزان مصرف آب در ایران را مدیریت کرد؛ در غیر این صورت در آینده با چالش‌های متعددی مواجه خواهیم شد.
تاراج آب ایران در بخش کشاورزی
پایگاه خبری راد: در حال حاضر سهم زیادی از آب ایران در بخش کشاورزی مصرف می‌شود و این در شرایطی است که میزان هدررفت آب در این حوزه نیز بسیار زیاد اعلام شده و به اعتقاد کارشناسان، لازم است که راه‌کارهایی برای کاهش مصرف آب در این حوزه انجام شود.
افزایش تولید محصولات کشاورزی تنها با یک راه‌کار آبی
پایگاه خبری راد: مدیرعامل سابق شرکت مدیریت منابع آب ایران ضمن انتقاد از میزان مصرف بالای آب در بخش کشاورزی، گفت: در حال حاضر میزان برداشت محصولات کشاورزی ۱۲۰ میلیون تن است که برای این میزان، ۹۸ تا ۹۹ میلیارد مترمکعب آب مصرف می‌شود و این در شرایطی است که اگر بهینه‌سازی مصرف صورت گیرد، می‌توان با این میزان آب، ۲۵۰ میلیون تن مواد غذایی تولید کرد.
زمین‌های کشاورزی ۹۰ درصد آب مصرفی را می‌بلعد
پایگاه خبری راد: آمارها نشان می‌دهد در شرایطی که فقط ۱۲ درصد مساحت ایران زیر کشت می‌رود، بیش از ۹۰ درصد آب مصرفی کشور به بخش کشاورزی اختصاص دارد که بخشی از آن تلف هم می‌شود. این در حالی است که میانگین بازدهی آب مصرفی بخش کشاورزی در ایران ۴۰ درصد کمتر از متوسط استاندارد جهانی است.
کدام مناطق تهران در معرض فرونشست زمین قرار دارند؟
پایگاه خبری راد: مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران گفت: در مناطق ١٦،١٧،١٨، و ١٩ شهرداری تهران و شهرستان‌های اسلام شهر، چهاردانگه، صبا شهر، نسیم شهر، شهریار و کهریزک بیش‌تر از سایر بخش‌های استان تهران در معرض فرونشست زمین هستند.
وضعیت جوی آذرباجان غربی
پایگاه خبری راد: مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی گفت: کلیه محورهای مواصلاتی استان باز و تردد در آنها جریان دارد.
اعلام نرخ جدید برقراری انشعاب برق
پایگاه خبری راد: دفتر سرمایه‌گذاری و تنظیم مقررات بازار آب و برق، تعرفه جدید هزینه‌های برقراری انشعاب برق را به تفکیک نوع ولتاژ و مناطق کشور اعلام کرد.
 سیستم‌های برق عراق با توان بخش خصوصی ایرانی بازسازی می شود
پایگاه خبری راد: وزیر نیرو در سفر اخیر خود به عراق وعده تامین تمام نیازهای برقی این کشور را داده و صراحتا اعلام کرده که صادرات برق به عراق تا زمان برطرف شدن نیاز مردم این کشور ادامه خواهد داشت.
سیاست‌های آبی کشاورزی کارآمد نیست
پایگاه خبری راد: به تاکید وزیر نیرو آمار و ارقام نشان می‌دهد که سیاست‌های بخش کشاورزی با توجه به مقوله اقتصاد آب از کارایی لازم برخوردار نیست و در شرایط کنونی و با توجه به تحریم‌های ظالمانه کنونی، بازنگری در سیاست‌های خودکفایی حیاتی است.
صفحه قبل | صفحه بعد