پایگاه خبری راد: در حالیکه پیشتر سخنگوی سازمان غذا و دارو اعلام کرده بود که دو برند معروف تولیدکننده اسنک پف کرده از ذرت دامی در تولید محصولاتشان استفاده کرده و مرتکب تخلف شدهاند، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع چیپس و فرآوردههای حجیم شده بر پایه ذرت، اظهار کرده که در این زمینه هیچ تخلف بهداشتی صورت نگرفته و سازمان غذا و دارو نیز این موضوع را تایید کرده است.
پایگاه خبری راد: سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه این نهاد فقط محصول نهایی را کنترل میکند، مسئولیت استفاده از خوراک دام در تولید "اسنک پفک کرده" را متوجه وزارت جهاد کشاورزی دانست.