12:23 | شنبه 1 دي 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

آب و فاضلاب تهران

پروژه پایدار کردن آب پایتخت به کجا رسید؟
پایگاه خبری راد: پایدار کردن کیفیت آب در همه استان تهران با اجرای پروژه‌ای به نام "قمر بنی‌هاشم" کلید خورد. پروژه‌ای که طبق آن سیستم آب و فاضلاب تهران که شامل هفت تصفیه‌خانه می‌شود، به صورت رینگ و مستقیما به یکدیگر متصل خواهد شد و بر اساس آخرین اخبار تقریبا ۵۴ درصد این پروژه اجرا شده است.
قیمت تمام شده آب در تهران چقدر است؟
پایگاه خبری راد: در حال حاضر قیمت تمام شده هر مترمکعب آب ۱۲۰۰ تومان و این در شرایطی است که تنها از مشترکان ۵۵۰ تومان بابت هر مترمکعب آب دریافت می‌شود.
احتمال نشت فاضلاب در ۲ محله شهرری
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران از بی‌توجهی شرکت آب و فاضلاب به استان تهران، از وضعیت نامناسب شبکه فاضلاب در دو محله‌ شهرری گلایه کرد.
نحوه‌ توزیع لوازم کاهنده مصرف برای پایتخت‌نشینان
پایگاه خبری راد: قائم مقام شرکت آب و فاضلاب تهران گفت: در حال حاضر طرح توزیع لوازم کاهنده مصرف در مرحله مناقصه قرار دارد و این طرح پس از انتخاب پیمانکار، وارد مرحله اجرا خواهد شد.
کدام مناطق تهران در معرض فرونشست زمین قرار دارند؟
پایگاه خبری راد: مدیر عامل شرکت آب منطقه ای تهران گفت: در مناطق ١٦،١٧،١٨، و ١٩ شهرداری تهران و شهرستان‌های اسلام شهر، چهاردانگه، صبا شهر، نسیم شهر، شهریار و کهریزک بیش‌تر از سایر بخش‌های استان تهران در معرض فرونشست زمین هستند.
همه چیز درباره بزرگ‌ترین طرح محیط زیستی ایران
پایگاه خبری راد: عملیات اجرای طرح فاضلاب تهران، از سال ۱۳۷۴ در گستره‌ای به مساحت ۷۰ هزار هکتار در مناطق ۲۲‌گانه تهران و برای پوشش ۱۱ میلیون نفر جمعیت افق طرح ۱۴۱۰ آغاز به کار کرد. این طرح براساس اولویت‌های اجرایی به پنج فاز عملیاتی تقسیم شده و طبق برنامه حدود ۹۰۰۰ کیلومتر احداث شبکه جمع‌آوری، ۷۶کیلومتر تونل فاضلاب‌رو، نصب بیش از ۹۰۰ هزار انشعاب فاضلاب و احداث ۲۲ واحد تصفیه‌خانه در پروژه اجرا خواهد شد.
رویکرد وزیر نیرو در مورد اقتصاد آب
پایگاه خبری راد: "نظام تعرفه فعلی آب مشوق بد مصرفی است"؛ این موضوع یکی از مهم‌ترین صحبت‌های وزیر نیرو در دوران وزارتش است، چراکه وی معتقد است نظام فعلی تعرفه‌گذاری آب بویژه در بزرگ‌ترین حوزه مصرف‌کننده یعنی کشاورزی، هرگز با توسعه پایدار مبتنی بر شناسایی ارزش ذاتی آب سازگار نیست و باید این موضوع اصلاح شود.
مشترکان پرمصرف تهرانی جریمه شدند
پایگاه خبری راد: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تهران گفت: در تابستان سال جاری آب شرب ٢ تا ٣ درصد مشترکان پرمصرف پس از اعلام تذکرات لازم به مدت سه تا چهار ساعت قطع شد.
فقط دو سال از امسال بدتر بود!
پایگاه خبری راد: سال آبی ۹۶-۹۷ در حالی به پایان رسید که میزان بارش‌های کشور از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه ۹۶) تا پایان شهریورماه سال جاری به ۱۷۱ میلمتر رسیده است که در مقایسه مدت زمان مشابه سال گذشته (۲۳۳ میلیمتر) ۲۶.۶درصد و در مقایسه با مدت متوسط بلندمدت (۲۴۹ میلیمتر) حدود ۳۱ کاهش داشته است.
سال آبی به پایان رسید؛ تهران در بارش کم‌آورد
پایگاه خبری راد: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران گفت: با توجه به این‌که امروز آخرین روز از سال آبی ۱۳۹۶ – ۱۳۹۷ است، باید گفت که متاسفانه شاهد ۲۳ درصد کاهش بارندگی در تهران بوده‌ایم.
چقدر آب در ایران هدر می‌رود؟
پایگاه خبری راد: بر اساس آخرین آمار، آب بدون درآمد در کل کشور به طور متوسط ۲۵.۵ درصد تخمین زده می‌شود که از این میزان ۱۳.۴ درصد مربوط به هدررفت واقعی است و این در شرایطی است که برای کاهش تنها یک درصد از تلفات آب، ۱۰۰۰ میلیارد تومان باید هزینه شود.
از صفر تا ۱۰۰ کیفت آب کشور
پایگاه خبری راد: موضوع کیفیت آب یک مساله مهم و حیاتی برای کشور و حتی دنیاست، از این رو قوانین و برنامه‌های بین‌المللی و ملی متعددی برای این مهم وجود دارد تا آبی که به دست مشترکان می‌رسد از سلامت کافی برخوردار باشد.
تهران در بحران مطلق آب قرار دارد
پایگاه خبری راد: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران از قیمت پایین آب شرب و خدمات آبفا در ایران انتقاد و خاطرنشان کرد: در دنیا به یک چاه آب همانند چاه نفت نگاه می‌کنند اما در ایران قیمت هر لیتر آب شرب شهری سه ریال بوده و ایران در زمره کشورهای با قیمت پایین خدمات آبفا قرار دارد.
۱۰ هزار میلیارد تومان تا اتمام طرح فاضلاب تهران
پایگاه خبری راد: قائم مقام شرکت آب و فاضلاب تهران اظهار کرد: در حال حاضر ۷۰ درصد شبکه فاضلاب تهران تکمیل شده است. اما برای اتمام کامل این طرح به ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه نیاز است.
علت کاهش فشار آب در تهران چیست؟
پایگاه خبری راد: قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: در شبکه آب تهران مشکلی برای تامین آب وجود ندارد و هیچ طرحی در راستای کاهش فشار آب در نظر گرفته نشده است و علت کاهش فشار آب در برخی نقاط قطعا از سیستم شبکه آبرسانی نیست.
صفحه قبل | صفحه بعد