11:47 | شنبه 1 دي 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

حوزه تولید

راهکار یک اقتصاددان برای رها شدن زنجیری که لای چرخ تولید گیر کرده
پایگاه خبری راد: عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: نسخه عملی و اجرایی کشور در سطح کلان و استانی برای رونق تولید حتی به صورت نسبی در وهله اول تمرکز بر حمایت از سرمایه‌گذاری‌های توسعه‌ای شامل توسعه ظرفیت‌های واحدهای فعال فعلی به جای سرمایه‌گذاری‌های ایجادی یعنی تأسیس واحدهای جدید است.
ثروتمندترین افراد ژاپنی
پایگاه خبری راد: ثروتمندترین فرد ژاپنی حدود ۲۵ میلیارد دلار ثروت دارد.
سرمایه‌گذاری میلیون دلاری دایملر آلمان برای کاهش قیمت خودروهای برقی
پایگاه خبری راد: به نقل از منابع آگاه، شرکت خودروسازی دایملر آلمان قصد دارد با سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیون دلاری در یک شرکت باتری سازی آمریکایی، ۱۰ درصد از سهام آن را خریداری کند و بدین ترتیب قیمت تمام شده خودروهای برقی را کاهش دهد.
علاقه‌ای به تولید گوشی تاشو نداریم!
پایگاه خبری راد: مدیرعامل وان پلاس به تازگی اعلام کرده که این شرکت قصد ندارد فعلاً به گوشی‌های هوشمند تاشو مجهز به صفحه نمایش انعطاف پذیر فکر کند.
بزرگترین سازنده موبایل در جهان کدام شرکت خواهد بود؟
پایگاه خبری راد: یکی از مقامات سامسونگ به تازگی خاطرنشان کرده است که تا ۱۰ سال آینده هیچ شرکتی در جهان قادر نخواهد بود جای سامسونگ را به عنوان بزرگترین تولید کننده و عرضه کننده گوشی‌های هوشمند بگیرد.
سیلاب بهاره؛ مهمان پرخرج در سال سخت اقتصاد
پایگاه خبری راد: سیلاب بهاره مهمان ناخوانده تعطیلات نوروزی بود که علاوه بر خسارات جبران‌ناپذیر جانی، باعث بروز خسارات سهمگینی بر پیکره اقتصاد کشور شده است. آسیب دیدن زیرساخت‌های ارتباطاتی، ریلی، جاده‌ای و مسکونی تنها بخشی از خسارات سیل در نوروز ۹۸ است.
سه شرط اصلی برای رونق تولید در اقتصاد ایران
پایگاه خبری راد: با افزایش فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم‌های آمریکایی، بسیاری از اقتصاددانان راهکار گریز از مشکلات اقتصادی را در توجه بیشتر به تولید ملی می‌دانند؛ در این باره یک اقتصاددان معتقد است که برای رونق تولید در کشور به سه نهاده اصلی نیروی کار، سرمایه و تکنولوژی نیاز داریم.
موانع چهارگانه اقتصاد ایران برای حمایت از تولید
پایگاه خبری راد: یک اقتصاددان با بررسی راهکارهای حمایت از تولید ملی، موانع اصلی اقتصاد ایران را در این راستا در چهار محور اصلی مسائل بانکی، ارزی، مالیاتی و خصوصی‌سازی توصیف کرد.
کاش زغال‌سنگ ایران طبق قیمت جهانی خریداری شود!
پایگاه خبری راد: طبق اعلام دبیر انجمن زغال‌سنگ ایران، سال 1397 به‌ جز حوزه اقتصادی سال خوبی بوده است و به سبب افزایش بیش از حد قیمت تمام شده زغال‌سنگ، شرایط برای این ماده معدنی سخت بوده است. اگر زغال‌سنگ ایران با قیمت جهانی خریداری شود، همه چیز خوب خواهد شد.
تاثیر سیل‌های اخیر بر بازار میوه و گوشت
پایگاه خبری راد: با توجه به آنکه مناطق شمالی و جنوب غربی ایران تولیدکننده میوه، سبزی، سیفی جات و تا حدودی گوشت هستند، پیش بینی کارشناسان حوزه تولید این دست محصولات خوراکی آن است که سیل اخیر تاکنون تاثیری بر بازار نداشته است.
"رونق تولید" چتر نجات اقتصاد می‌شود
پایگاه خبری راد: مقام معظم رهبری چندین سال است که با هدف بهبود معیشت و اقتصاد کشور نام سال را حول محور مسائل اقتصادی انتخاب می‌کنند، در همین راستا قرار شد سال ۱۳۹۸ نام رونق اقتصادی را با خود یدک بکشد تا دریچه‌ای شود برای بهبود اوضاع اقتصاد کشور و پایان سال شاهد ثمرات درخشان عرصه‌های تولید و خودکفایی در ایران باشیم.
مرجعیت قیمت‌گذاری زعفران حق ایران است
پایگاه خبری راد: حمیدرضا برادران شرکا با اشاره به راه‌اندازی معاملات آتی و اختیار معامله زعفران در بورس کالا گفت: با توجه به اینکه ۹۰ درصد از زعفران دنیا در ایران تولید می‌شود ایران باید مرجع قیمت زعفران جهان باشد؛ بورس کالا می‌تواند با ابزارهای مالی مناسب سبب شود که ایران مرجع قیمت زعفران شود.
ناگفته‌هایی از بازار و مصرف «لوازم آرایش» در ایران
پایگاه خبری راد: مدیرکل امور فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اخیراً اعلام کرده گردش مالی محصولات آرایشی و بهداشتی کشورمان ۶۵ هزار میلیارد تومان است. جدا از این رقم بالا، بارها خبرهایی مبنی بر اینکه ایران یکی از پرمصرف‌ترین کشورهای جهان است، مطرح شده. اما دلیل این گردش مالی بالا و مصرف زیاد ما در این حوزه چیست؟
شش اقدام اورژانسی برای کنترل قیمت مسکن
پایگاه خبری راد: ابهام‌زدایی از چشم‌انداز اقتصادی، انبوه‌سازی، صنعتی‌سازی، ارائه زمین ارزان قیمت، مشوق‌های مالیاتی، تسهیلات با نرخ سود پایین به سازندگان و و ممانعت بانک‌ها از خرید و فروش ملک ممکن است بازار مسکن را به ثبات برساند.
کسادی بازار خیاطان یزدی در آستانه‌ نوروز
پایگاه خبری راد: روزگاری در آستانه عید نوروز، صفی طولانی از مردم یزد در مقابل خیاطی‌ها کشیده می‌شد به نحوی که گاهاً خیاطان برخی از سفارشات خود را به سال بعد موکول می‌کردند ولی این روزها با عرضه لباس‌های متنوع در بازار، کار خیاطی‌ها و خیاط‌خانه‌ها حتی در مناسبت‌هایی مانند نوروز هم رونقی ندارد.