20:44 | سه شنبه 24 تير 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

روانشناس

مهم‌ترین مشکلات کاردرمانی در ایران
پایگاه خبری راد: رئیس انجمن علمی کاردرمانی ایران ضمن انتقاد از عدم پوشش بیمه‌ای و نبود "نظام ارجاع" دقیق برای ارائه خدمات کاردرمانی در ایران گفت: درحالی که باید بین ۶ تا ۸ هزار کار درمانگر در کشور داشته باشیم، این تعداد در حال حاضر حدود ۴ هزار نفر هستند که این رقم با استانداردهای جهانی فاصله دارد.
تشابه تحصیلی یکی از مهم‌ترین عوامل رضایت‌مندی زندگی زوجین
پایگاه خبری راد: تشابه تحصیلی میان زوجین و یا کم‌بودن اختلاف سطح تحصیلی در میزان توافق زوجین بسیار موثر است چراکه درک زوجین را از یکدیگر را افزایش می‌دهد.
آخرین آمار مرگ‌ومیر مادران باردار / سزارین؛ روش اضطراری زایمان
پایگاه خبری راد: رییس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت، ضمن اعلام برنامه‌های اجرا شده در جهت سلامت مادران و نوزادان، گفت: برنامه‌ریزی‌های ما برای آینده این است که میزان مرگ مادران را که در حال حاضر حدود ۲۰ در هر ۱۰۰هزار موالید زنده است تا ۱۲ سال آتی به ۸.۷ در هر ۱۰۰هزار نفر برسانیم.
زیرساخت‌های ترافیکی، زمینه ساز فرهنگ ترافیکی
پایگاه خبری راد: یک روانشناس درباره زیر ساخت‌های مورد نیاز گسترش فرهنگ ترافیکی و دلایل گرایش جوانان به مسابقات رانندگی خیابانی توضیح داد.
چرا «تفکرات منفی» بر نگرش مثبت غالب‌تر است؟
پایگاه خبری راد: یک روانشناس با اشاره به تاثیر مثبت اندیشی در میزان موفقیت زندگی انسان‌ها گفت: مثبت‌اندیشی مهارتی کاملاً اکتسابی است که با سلامت جسمی و روانی افراد رابطه مستقیم دارد و فرد می‌تواند با تکرار و تقلید از دیگران آن را در خود پرورش دهد.
ازدواج، عشق و قهوه؛ هر چیزی قیمتی دارد
پایگاه خبری راد: یک جامعه‌شناس می‌گوید اگر جامعه‌شناسان برای مسائل و معضلات اجتماعی چاره‌اندیشی نکنند، این معضلات زیر سایه منطق بازار و اقتصاد قرار خواهد گرفت.
  چطور در برابر مشکلات زندگی تاب‌آوری آوریم
پایگاه خبری راد: یک کارشناس ارشد روانشناسی ،گفت: با افزایش و بهسازی این ویژگی­‌ها در کودکان، نوجوانان و جوانان که پایه و بنیان آینده یک جامعه هستند و همینطور بهسازی زیرساخت­‌های سلامت جامعه، می‌­توان سطح دانش جامعه را نسبت به اهمیت افزایش تاب‌آوری ارتقاء داد.
مهم‌ترین سرمایه انسان در زندگی چیست؟
پایگاه خبری راد: یک روانشناس گفت: مهم‌ترین سرمایه انسان در زندگی، خودآگاهی است و انسان قبل از هر چیز باید دنیای درون خود را کشف کند.
ناگفته‌های بازپرس سابق ویژه قتل تهران
پایگاه خبری راد: همانطور که بازپرس ویژه قتل بعد از سال‌ها کار کردن در حوزه قتل هنوز هم نمی داند چرا آدم‌ها، آدم می‌کشند من هم به عنوان یک خبرنگار هنوز هم نمی‌دانم چرا وقتی در خانه یا کوچه و خیابانی قتلی اتفاق می‌افتد مردم عادی اطراف صحنه جمع می‌شوند!
"کلینیک بازی‌درمانی" در دانشگاه اصفهان ایجاد می‌شود
پایگاه خبری راد: به‌منظور ارائه راهکارهای علمی و تخصصی برای درمان اختلالات شناختی و جسمی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، "کلینیک بازی‌درمانی" در دانشگاه اصفهان ایجاد و راه‌اندازی می‌شود.
«بیمه مهریه» مرد را از پرداخت مهریه نجات می‌دهد؟
پایگاه خبری راد: «بیمه مهریه» پیشنهادی بود که ابتدای دهه ۹۰ به عنوان راه حلی برای پرداخت مهریه از سوی برخی مسئولان حوزه زنان و همراهی یکی از شرکت‌های بیمه‌ای مطرح شد؛ پیشنهادی که اگرچه هیچوقت عملی نشد اما با سیر صعودی قیمت سکه و ناتوانی مردان برای پرداخت مهریه، بار دیگر قوت گرفته است.
نیاز جدی ۱۰ درصد دانش‌آموزان به خدمات روانشناختی /شایع‌ترین اختلالات روانی دانش‌آموزان
پایگاه خبری راد: هرچند طرح «همیار مشاور» به منظور ارتقای سلامت روان، کنترل و پیشگیری از رفتارهای پر خطردانش‌آموزان با تکیه بر سند تحول بنیادین در مدارس اجرا شده، معاون سازمان نظام روان‌شناسی کشور از نیاز جدی ۱۰ درصد جمعیت دانش آموزان به خدمات روانشناختی خبر داد و گفت: درحالی که ۱۲۴ هزار مدرسه در سراسر کشور فعال است، تعداد مشاوران مدارس تنها به ۲۵ هزار نفر می‌رسد.
چرا شبکه‌های اجتماعی شما را افسرده می‌کنند؟
پایگاه خبری راد: احتمالا شما تجربه پرسه‌زنی در شبکه‌های اجتماعی را دارید و شاید به‌دنبال آن به این فکر کرده باشید که زندگی همه از شما بهتر است؛ ولی به گفته کارشناسان، چنین مقایسه‌هایی غلط و صرفاً با احتمال بالاتر ابتلا به افسردگی در ارتباط هستند.
چه‌کسی بر محتوای بازی‌های رایانه‌ای نظارت دارد؟
پایگاه خبری راد: اگرچه تاثیر خشونت ناشی از انجام بازی‌های رایانه‌ای بر رفتار کودکان انکارنشدنی است، اما می‌توان بر وجهه مثبت این بازی‌ها مانند پیشرفت مهارت‌های شناختی و گسترش آشنایی کودکان با رایانه نیز تاکید کرد و البته در کنار نهادهای نظارتی، لازم است خانوادها نیز با نقش نظارتی خود، قبل از خرید هر بازی درباره آن تحقیق کرده و سطح آگاهی خود و فرزندانشان را در این زمینه بالا ببرند.
اگر نوآموز شما هم از مدرسه می‌ترسد، بخوانید
پایگاه خبری راد: مهرماه زمان بازگشایی مدارس است و بسیاری از کودکان امسال اولین سال تحصیلی خود را تجربه می‌کنند؛ ممکن است برخی از آن‌ها به دلیل نوع تربیت، شرایط خانوادگی، عدم اعتماد به نفس و ... از حضور در مدرسه هراس داشته باشند. سیما فردوسی روانشناس و مشاور خانواده در این رابطه با اشاره به اینکه مدرسه اولین فضای رسمی است که کودکان تجربه می‌کنند گفت: والدین باید در زمان ترس کودک برای حضور در مدرسه، به جای تنبیه و تهدید به او دلگرمی دهند و او را حمایت کنند.