22:17 | سه شنبه 24 تير 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

تولید گاز

اولویت ما در شرایط فعلی، برداشت از میادین مشترک است
نماد برتر- معاون تولید شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه در شرایط فعلی تحریم اولویت برداشت نفت و گاز از میادین مشترک است، گفت: در شرایط تحریم به دنبال حفظ و سپس افزایش تولید در میادین مشترک هستیم.
آخرین وضعیت برداشت از میدان‌های مشترک نفت و گاز
پایگاه خبری راد: طبق آخرین آمار، نفت درجای میادین مشترک غرب کارون حدود ۶۷ میلیارد بشکه اعلام شده که با ضریب بازیافت شش درصد ۶.۴ میلیارد بشکه می‌توان از این میادین برداشت کرد. این میزان با نفت خام ۵۰ دلاری ۲۳۰ میلیارد دلار برای ایران منافع خواهد داشت. علاوه‌بر این، ذخیره درجای گاز پارس جنوبی در طرف ایران، حدود ۱۴.۲ تریلیون مترمکعب و ذخیره‌ میعانات گازی بالغ بر ۱۹ میلیارد بشکه است.
بهره برداری از ۴۰ پروژه صنعت گاز در سال جاری
پایگاه خبری راد: معاون وزیر نفت در امور گاز با اشاره به بهره‌برداری از حدود ۴۰ پروژه بزرگ و مهم صنعت گاز در سال ۱۳۹۸، اعلام کرد: امسال بیش از ۸۳۰ کیلومتر خط لوله، ۲۵ واحد توربوکمپرسور در قالب ساخت و توسعه ۱۲ تاسیسات تقویت فشار گاز راه اندازی خواهد شد.
حساب کتاب نفتی‌ها درست درنیامد
پایگاه خبری راد: بزرگترین شرکت‌های نفتی جهان تحت تاثیر بازار نوظهور و نگرانی‌های محیط زیستی، سرمایه‌گذاری‌هایشان را پیوسته به جانب گاز طبیعی تغییر داده‌اند، اما اکنون با افت قیمت‌ها، ضربه خورده‌اند.
مردم بهترین قاضی‌اند
پایگاه خبری راد: کیفیت سوخت ایران چند ماهی است که زیر ذره‌بین قرار گرفته و انتقادهای متفاوتی نسبت به آن شنیده می‌شود و این در شرایطی است که بالاترین رکن دولت کیفیت سوخت کشور را بسیار مطلوب ارزیابی کرده و معتقد است که وزارت نفت در ارتقای کیفیت سوخت و محیط زیست گام‌های بلندی برداشته است.
پرونده گازی ایران و ترکمنستان به‌ کجا رسید؟
پایگاه خبری راد: ترکمنستان طبق توافقی در سال ۱۹۹۷، به ایران گاز صادر کرد اما تقریبا هر سال در طول زمستان گاهی قیمت‌های خود را افزایش داد، این کشور در سال ۲۰۰۶ صادرات به ایران را متوقف کرد و خواستار افزایش ۹ برابری قیمت شد و ایران برای مدت کوتاهی قیمت‌های بالاتر را پذیرفت اما این ماجرا ادامه پیدا نکرد و کار به داوری بین‌المللی رسید.
فرآورده‌های نفتی لیتری چند؟
پایگاه خبری راد: بر اساس آمار، ایران در بین کشورهای دنیا جزو کشورهایی است که فرآورده‌های نفتی خود را با قیمت پایین‌ عرضه می‌کند که همین موضوع نیز چالش‌های متعددی همچون ازدیاد قاچاق در کشور را به وجود آورده است.
آمادگی وزارت نیرو برای جذب نقدینگی در کشور
پایگاه خبری راد: مدیرعامل شرکت مادر تخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق (ساتکاب) با تاکید بر این‌که یکی از مشکلات کشور میزان نقدینگی است، اظهار کرد: با موافقت وزیر نیرو سیاستی را آغاز می‌کنیم تا جریان نقدینگی در کشور را برای پروژه‌های سودده وزارت نیرو جذب کنیم.
سازمان محیط زیست در مورد دیزل‌ها محافظه‌کارانه برخورد نکند
پایگاه خبری راد: به دنبال درخواست صدور مجوز تولید سواری دیزلی از سوی مرکز تحقیقات ایران‌خودرو و مخالفت سازمان محیط زیست با این طرح، استاد مکانیک دانشگاه بهشتی توسعه سبد سوختی کشور را دلیل تولید سواری دیزلی دانست و گفت: سازمان محیط زیست به‌جای رفتار محافظه‌کارانه با تکنولوژی‌های جدید در کشور، به سمت تقویت قدرت پایش خود حرکت کند.
عراق مشتری پروپاقرص گاز ایران
پایگاه خبری راد: سال ۱۳۹۶ بود که عراق به جمع مشتریان گازی ایران پیوست و تاکنون نیز علی‌رغم فشارهای آمریکا جزو مشتریان وفادار ایران باقی‌ مانده است. اخیراً نیز این کشور مجدداً اعلام کرده که هیچ گزینه‌ای به‌غیر از ایران ندارد و در این میدان باقی خواهد ماند.
عربستان مشتری LNG آمریکا شد
پایگاه خبری راد: شرکت آرامکو سعودی برای خرید گاز طبیعی مایع (LNG) از پروژه پورت آرتور شرکت "سمپرا انرژی" در تگزاس توافق کرد.
نقش گاز در بازی تحریم‌های نفتی
پایگاه خبری راد: در حال حاضر ایران در بازار جهانی گاز ۱.۵ درصد نقش ایفا کرده که با توجه به ذخایر عظیم گازی و موقعیت راهبردی، پیش‌بینی می‌شود که بتواند در این بازار بزرگ سهم خود را به ۱۰ درصد برساند موضوعی که بسیاری از کارشناسان نسبت به آن اتفاق نظر دارند و معتقدند که در شریط تحریم‌های نفتی می‌توان نسبت به آینده گاز امیدوار بود.
افزایش تولید گاز شیرین در فازهای ۴ و ۵ پارس جنوبی
پایگاه خبری راد: مدیر پالایشگاه سوم مجتمع گاز پارس جنوبی از افزایش تولید گاز فازهای ۴ و ۵ پارس جنوبی به سبب ارسال گاز ترش از پالایشگاه چهارم و اجرای به‌موقع عملیات تعمیرات اساسی خبر داد.
جزئیات افزایش۶۰ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز از پارس جنوبی
پایگاه خبری راد: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال جاری ۵ عرشه گازی پارس جنوبی نصب و راه‌اندازی خواهد شد و تا پایان امسال به ظرفیت تولید گاز از میدان مشترک پارس جنوبی، بیش از ۶۰ میلیون مترمکعب در روز افزوده می شود که با تنظیم پارامترهای عملیاتی ۶ سکوی نصب شده در سال ۱۳۹۷، علاوه بر آن روزانه حدود ۱۸ میلیون مترمکعب نیز افزایش تولید صورت می‌گیرد.
دلیل عقب نشینی خارجیها از امضای قرارداد جدید نفتی با ایران
پایگاه خبری راد: فضای پسابرجام بستر مناسبی را برای حضور غول‌های نفتی دنیا در صنعت نفت ایران فراهم کرد. هرچند این بستر بی استفاده ماند و تبعات آن امروز بر این صنعت سایه انداخته است؛ به طوری‌که آخرین اخبار حاکی است که پای طلای سیاه ایران به بازار خاکستری کشیده شد.