درآمدهای آلومینیوم ایران متشکل از ۲ بازار داخلی و صادراتی بوده که بیشترین درآمد کسبشده از فروش محصولات در بازار داخلی بوده است.
نگاه یارانهای به اقتصاد و شکاف بین قیمت تمام شده و قیمتگذاری دستوری نه تنها کمکی به کشور نخواهد کرد بلکه دره فساد را عمیقتر میکند و این همان زشتی قیمتگذاری دستوری است.
افزایش تدریجی نرخ بهره بین بانکی در چند ماه اخیر نشانگر سیر صعودی این مؤلفه مهم اقتصادی است، طوری که در آخرین آمار بانک مرکزی این رقم به ۱۹.۳۵ درصد رسیده؛ موضوعی که در آینده احتمال رشد نرخ بهره را قوت میبخشد و به زعم کارشناسان در طولانی مدت اتفاق خوبی برای بخش تولید و اقتصاد به شمار نمیآید.
بازار بدهی نقطه کانونی بازار سهام برای تغییر نهادهای بازار سرمایه است؛ بنابراین، به شدت نیاز به تغییر در نهادهای بازار داریم چرا که با نهادهای فعلی بازار سرمایه نمی توان افقی که برای بازار بدهی مدنظر است را محقق کرد.
بازارگردان فعال میتواند مناسبتترین گزینه برای دستیابی به تعادل قیمتی در بورس و همچنین افزایش نقدشوندگی باشد.
تأیید نشدن معاملات بر اساس مواد قانونی موجود در دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران و پس از بررسی کارشناسی انجام میشود.
ارائه اطلاعات شفاف، تاثیر بهسزایی بر عملکرد بازار سرمایه میگذارد و این امر منجر به تصمیمات صحیحتر در زمینه تخصیص بهینه منابع و رسیدن به کارآیی تخصیصی که هدف نهایی بازار سرمایه است، میشود.
زمانی که پول در بانک دپو شود، افزایش نقدینگی دور از انتظار نیست و این در حالی است که بازار سرمایه می تواند از رشد تورم جلوگیری کرده و سپری برای ایجاد تورم در کشور باشد.
دادو ستد در بازار های مالی در این مدت نشان از افزایش کسری نقدینگی بانک ها داشته است. بازار باز برای دومین هفته متوالی قبض پولی انجام نداده و اعتبارات دومین رکورد خود را در دو سال اخیر به ثبت رسانده است. این رویدادها درجه تب نرخ سود بین بانکی درابتدای پاییز را بالاتر خواهد برد.
فولاد خوزستان نیز مانند دیگر شرکتهای فولادی در این هفته فروشی را در بخش آهن اسفنجی، تختال را ثبت نکرد و تنها در بخش شمش بلوم ۵SP توانست درآمدزایی داشته باشد.
دولت با کسری تراز عملیاتی مواجه است؛ بنابراین، باید از محل واگذاری داراییهای مالی یا سرمایه ای کسری بودجه عملیاتی خود را پوشش دهد.
سیمان صنعتی است که همواره مورد ظلم واقعشده و فعالان این صنعت همواره گلایههای بسیاری دارند.
وجود برخی تحرکات برای اجرای سیاست قیمتگذاری دستوری در دولت سیزدهم بسیاری از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان را نگران کرده است. در شرایطی که دولت سیزدهم با شعار مقابله با رانت و فساد وارد میدان عمل شده و رییس جمهور نیز بارها بر مشورت و تعامل با فعالان صنعت و کارشناسان به منظور اتخاذ تصمیمات مهم، تاکید داشته است اما بار دیگر اظهاراتی در مورد کنترل قیمت کالاها و حمایت از مردم به گوش میرسد. این روند حتی تابلوی بازار سهام را قرمز پوش کرد تا مشخص شود سهامداران نیز به خوبی با اثرات زیان بار قیمتگذاری بر فعالیت شرکتهای تولیدی آشنا هستند.
قائممقام مدیرعامل هپکو اراک گفت: هپکو توانایی تولید دامپتراک با هر سایزی را دارد، اینکه بعضیها میگویند هپکو توانایی تولید هر سایزی را ندارد، دروغ بزرگی است، سایزی وجود ندارد که هپکو توانایی تولید آن را نداشته باشد.
با توجه به ماده «۱۳» قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور مبنی بر پرداخت ۴ درهزار سود پس از مالیات شرکتها به عنوان حق السهم اتاقهای بازرگانی و یا اتاق تعاون، به دلیل وجود ابهام ها و چالش های بین فعالان اقتصادی و اتاق های یادشده، سازمان امورمالیاتی در پاسخ استفساریه اتاق بازرگانی کرمان به صراحت شمولیت ۴ درهزار کل سود شرکتها پس از کسر مالیات را مورد تاکید قرارداده است