بازگشایی و توقف نمادهای معاملاتی امروز دوشنبه مورخ ۱۵ شهریورماه اعلام شد.
قیمت گذاری دستوری در صنعت قند و شکر از سوی دولت، باعث شده چغندرکاران تمایل چندانی برای کشت چغندر نداشته باشند و سطح زیر کشت این محصول کاهش یابد.
شرکت صنعتی بهپاک از تغییر اعضای هیات مدیره خبر داد.
در جلسه معاملاتی دیروز شنبه ۲۳ مرداد ماه در بازار فیزیکی برق بورس انرژی ایران ۱۵۷ هزار و ۱۰۰ قرارداد معادل ۸۰ میلیون و ۴۸۶ هزار و ۵۰۰ کیلووات ساعت برق به ارزش ۴۸ میلیارد و ۴۰۷ میلیون و ۱۶۰ هزار ریال معامله شد.
در جریان معاملات امروز، (چهارشنبه بیستم امرداد ماه) شاخص کل با افزایش ۳۰ هزار و ۷۷۸ واحد به رقم یک میلیون و ۴۸۴ هزار واحد رسید و شاخص هموزن با ۴ هزار و ۱۶۲ واحد افزایش، رقم ۴۲۲ هزار و ۳۳۱ واحد را به ثبت رساند.
بانک مرکزی نرخ رسمی ۴۶ ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن بهای ۲۳ ارز نسبت به روز گذشته کاهش و نرخ ۱۳ ارز افزایش یافت، همچنین نرخ ۱۰ ارز بدون تغییر باقی ماند.
شرکت تولید نیروی برق پرند مپنا، شرکت تولید نیروی برق نیروگاه شهدای پاکدشت (دماوند) و شرکت تولید نیروی برق منطقه مرکزی نیروگاه شازند از عمده عرضهکنندگان برق در بورس انرژی طی روز گذشته بودند.
بانک مرکزی نرخ رسمی ۴۶ ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن بهای ۱۷ ارز نسبت به روز گذشته کاهش و نرخ ۱۹ ارز افزایش یافت، همچنین نرخ ۱۰ ارز بدون تغییر باقی ماند.
استفاده از فلز روی یکی از نشانه های توسعه یافتگی کشورها به شمار می آید. بنابراین ایران با دارا بودن ۹ درصد از ذخایر سرب و روی دنیا، در مسیر توسعه یافتگی از دیگر کشورها عقب نمانده و سالانه ۲۰۰۸ تن شمش روی تولید می کند به طوری که نزدیک به ۴۰ هزار تن آن مصرف داخلی و مابقی صادر می شود.
در فضای اقتصادی حاکم بر جهان امروز، مصرف سیمان به عنوان یکی از اصلی ترین نهاده های تولید در فعالیت های عمرانی و ساختمانی و از مهم ترین شاخصهای ارزیابی توسعه اقتصادی کشورها به شمار می آید و این صنعت، نقشی بی بدیلی در گسترش زیرساخت های اساسی یک کشور ایفا کرده و فارغ از فراز و نشیب های اقتصادی در سطح جهان، به مسیر رو به رشد خود ادامه می دهد.
بانک مرکزی نرخ رسمی ۴۶ ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن نرخ تمام ارزها بدون تغییر باقی ماند.
مسوولان مجوزی برای قطع عرضه سیمان در بورس کالا دریافت نکردند، با توجه به صحبت مطرح شده از سوی وزیر نیرو با خنک شدن هوا و کاهش مصرف برق سهمیه مصرفی برق واحدهای صنعتی و تولیدی افزایش داده می شود.
پیش از ورود سیمان به بورس کالا، قیمتگذاری که روی محصولات سیمان انجام میشد به هیچ وجه مطلوب کارخانههای سیمان نبود. سیمان توسط عوامل معدودی توزیع میشد و رانت قابل توجهی نصیب دلالان میکرد . عرضه سیمان در بورس کالا، نه تنها سهامداران کارخانههای سیمان را از سودآوری قابل قبولی منتفع میکند، بلکه برای مصرفکننده نیز دریافت سیمان با نرخ پایینتر امکانپذیر میکند. از طرف دیگر، قیمتگذاری بر محصولات سیمانی در بورس کالا، امکان سرمایهگذاری مجدد برای این کارخانهها میسر میشود.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: تنها راه برای بهبود بازار سرمایه، حمایت حقوقی هاست. حقوقیها باید صفهای خرید را سنگینتر کرده و عرضه نکنند.
افزایش قیمت سیمان در بازار ناشی از قطعی برق است. معامله این محصول در بورس کالا تا ۱۲ تیر ماه که هنوز این صنعت با محدودیت مصرف برق مواجه نبود بدون مشکل و تاثیر منفی انجام می گرفت.