از ابتدای سال مالی تا انتهای شهریورماه نیز درآمدهای اعلامشده حفاری شمال برابر با ۸،۵۱۹ میلیارد ریال گزارششده است.
سود سپردههای سرمایهگذاری طی دوره یکماهه منتهی به شهریورماه برابر با ۳،۰۸۶ میلیارد ریال اعلامشده که نسبت به ماه گذشته کمتر از یک درصد اُفت را به دنبال داشت.
رشد و توسعه بازار صکوک در چند سال اخیر، به دلیل نقش آن در گسترش سرمایهگذاری در طرحهای سودآور تحقق یافته است؛ همچنین قابلیت دیگر صکوک، آن است که به عنوان ابزاری برای کنترل نقدینگی و اعمال سیاستهای انبساطی و انقباضی پولی مورد استفاده قرار گیرد.
روز دوشنبه مورخ ۱۹ مهر ماه ۱۴۰۰، برای نخستین بار در بازار سرمایه کشور اوراق اجاره سهام هیبریدی یا ترکیبی از توثیق و رتبهبندی منتشر میشود.
با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، صکوک اجاره سهام شرکت بین المللی توسعه صنایع و معادن غدیر (سهامی عام) به مبلغ ۷ هزار میلیارد ریال از طریق بورس اوراق بهادار تهران از روز دوشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۰ به مدت سه روز کاری در نماد "صمعاد۴۰۷" عرضه عمومی خواهد شد.
یشترین درآمد "همراه" از «خدمات/فروش» در بخش «کارکرد مشترکین خطوط اعتباری» بوده و رتبه بعدی را نیز «کارکرد مشترکین خطوط و دائمی» در اختیار داشته است.
تمام مقدار درآمدی که شرکت غشاذر طی این دوره یکماهه به ثبت رسانده از فروش محصولات در بازار داخلی بوده و طی این ۶ ماهه گذشته بیشترین درآمد در شهریورماه بهدستآمده است.
استخراج فلز مس در سال های اخیر با استفاده از پیشرفتهترین دستگاههای روز دنیا صورت گرفته و به همین سبب، محصول به دست آمده دارای کیفیت بالایی است.
شرکت رتبهبندی اعتباری «پایا» رتبه -A بلند مدت و A۱ کوتاه مدت را به شرکت سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی کشوری تخصیص داد.
عمدهترین درآمد شناساییشده شاروم در مردادماه سال جاری مربوط به کریستال ملامین صادراتی با ۸۰ میلیارد ریال بود.
میانگین بازدهی صندوق های سهامی کشور برای سال منتهی به ۲۰ شهریور ماه ۱۴۰۰ بیش از ۲۶ درصد است. این عدد برای گروه صندوق های مختلط حدود ۴ درصد و صندوق های بادرآمد ثابت ۱۹ درصد گزارش شده است.
تأمین سرمایه تمدن در مردادماه سال جاری بیشترین درآمد شناساییشده را بخش «صندوقهای سرمایهگذاری» با ۴۸۳ میلیارد ریال در اختیار داشت.
بیشترین میزان درآمدی که سیمان خزر در مردادماه کسب کرده متعلق به «سیمان تیپ ۲ پاکتی» با ۳۳۴ میلیارد ریال بوده که نسبت به ماه گذشته ۶۷۲ درصد افزایش درآمد را به دنبال داشت.
موجودی نقد پتروشیمی امیرکبیر با رشد ۹۵ درصدی به ۲۴ هزار و ۲۱۵ میلیارد ریال رسیده است.
بیشترین میزان درآمد ثبتشده مربوط به بخش «دکل دریایی سحر ۲» با ۳۰۳ میلیارد ریال بوده است.