عمدهترین بهای تمامشده سرمایهگذاری صدر تأمین در بخش پذیرفته شده در بورس با ۴۵،۱۶۹ میلیارد ریال بوده است.
در جریان معاملات امروز، (شنبه، بیستم و هفتم شهریور ماه) شاخص کل فرابورس با کاهش ۵۲۸.۸۳ واحدی به رقم ۲۱ هزار و ۴۶۸ واحد رسید.
در جریان معاملات امروز، (شنبه، بیستم و هفتم شهریور ماه) شاخص کل با کاهش ۳۷ هزار و ۹۹۱ واحدی به رقم یک میلیون و ۴۵ هزار واحد رسید و شاخص هموزن با ۱۰ هزار و ۵۳۳ واحد کاهش، رقم ۴۳۹ هزار و ۹۳۲ واحد را به ثبت رساند.
نقدینگی و تورم از مهمترین شاخصهای کلان هستند که این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفتند و اقتصاددانان نیز رشد این دو شاخص را از معضلات اصلی اقتصادی میدانند. در شرایط تورمی، اقتصاددانان اغلب افزایش حجم نقدینگی را دلیل آن میدانند و در شرایط کنترل تورم هم راه حل را محدودسازی نقدینگی میدانند. در این یادداشت به راز و رمز افسارگسیختگی نقدینگی پرداخته شده است.
بیشترین میزان درآمدی که از فروش محصولات طی این دوره یکماهه حاصلشده مربوط به سیمان داخلی با مبلغی بالغبر ۲۴۵ میلیارد ریال بود.
عمدهترین درآمد شناساییشده شاروم در مردادماه سال جاری مربوط به کریستال ملامین صادراتی با ۸۰ میلیارد ریال بود.
یشترین بهای تمامشده در بخش «خارج از بورس» را نیز «مواد و محصولات شیمیایی» به خود اختصاص داده است.
بیشترین بهای تمامشده سرمایهگذاری "وصنعت" در حوزه خارج از بورس با ۲۳ هزار و ۶۴۷ میلیارد ریال ارائهشده است.
در جریان معاملات امروز، (چهارشنبه، بیستم و چهارم شهریور ماه) شاخص کل با کاهش ۸ هزار و ۶۶۵ واحدی به رقم یک میلیون و ۴۸۸ هزار واحد رسید و شاخص هموزن با یک هزار و ۴۴۹ واحد کاهش، رقم ۴۵۰ هزار و ۴۵۹ واحد را به ثبت رساند.
در جریان معاملات امروز، (چهارشنبه، بیستم و چهارم شهریور ماه) شاخص کل فرابورس با کاهش ۲۴۸.۸۴ واحدی به رقم ۲۱ هزار و ۹۹۷ واحد رسید.
بیشترین میزان درآمدی که از فروش محصولات طی این دوره یکماهه حاصلشده مربوط به سیمان داخلی با مبلغی بالغبر ۳۱۸ میلیارد ریال بود.
شرکت ویتانا در پایان خردادماه ۱۴۰۰ با سود خالص ۱۶۳ میلیارد ریالی مواجه بوده که نسبت به سال گذشته ۸۰ درصد کاهش پیدا کرد.
در جریان معاملات امروز، (سهشنبه، بیستم و سوم شهریور ماه) شاخص کل فرابورس با افزایش ۱۱۵.۶۸ واحدی به رقم ۲۲ هزار و ۲۴۵ واحد رسید.
در جریان معاملات امروز، (سهشنبه، بیستم و سوم شهریور ماه) شاخص کل با افزایش ۲۱ هزار و ۷۳۰ واحدی به رقم یک میلیون و ۴۹۶ هزار واحد رسید و شاخص هموزن با ۷ هزار و ۹۱۰ واحد افزایش، رقم ۵۴۱ هزار و ۹۱۳ واحد را به ثبت رساند.
عمدهترین درآمد حاصلشده طی این دوره در اختیار «قرص و دراژه و کپسول» با ۳۹۹ میلیارد ریال بوده که نرخ فروش این محصول برابر با ۳.۸۲۲.۵۱۳ ریال گزارششده است.