20:17 | سه شنبه 10 تير 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

پژوهشگاه فضایی

امکان کشف و جمع‌آوری اطلاعات از منابع رادیویی با سامانه رادیوتلسکوپ
مجلس در مصوبه‌ای مقرر کرد سود و زیان و میزان سهام دولت در شرکت‌هایی که سهم دولت در آنها کمتر از ۵۰ درصد است به تفکیک در گزارش‌های عملکرد مالی دولت منعکس شود.
تحویل‌گیری ۳ ماهواره بومی طی سال آینده
پایگاه خبری راد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تحویل ماهواره مخابراتی "ناهید ۱" به وزارت دفاع برای قرار گرفتن در مدار در خردادماه خبر داد و گفت: علاوه بر آن در شهریورماه سال آینده ماهواره "ظفر" و در بهمن‌ماه سال آینده نیز ماهواره "پارس ۲" که یک ماهواره سنجشی است، تحویل گرفته می‌شود.
ماهواره‌های "پیام" و "دوستی" در مدار قرار نگرفتند/تلاش برای ثبت نقاط مداری
پایگاه خبری راد: مجلس، سازمان اداری و استخدامی کشور را مکلف به تهیه دستورالعمل شرایط احراز پست‌های مدیریتی کلیه مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت کرد.
انجام فرآیند سازگاری ماهواره "ناهید۱" با پرتابگر/انتظار برای ۴ پرتاب دیگر
پایگاه خبری راد: رییس سازمان فضایی ایران از ثبت ۲۹ نقطه مداری خبر داد و گفت: برای حفظ این نقاط مداری باید ماهواره بومی خود را پرتاب کنیم که در این راستا ساخت و پرتاب ماهواره را در دستور کار داریم و ماهواره "ناهید ۱" کامل شده و فرآیند سازگاری با پرتابگر آن پیگیری می‌شود.
کدام سازمان ها در دسترس هستند؟
پایگاه خبری راد: سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، جایی است که مردم می‌توانند با مراجعه به آن، سوالات و شکایات خود را از دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف مطرح کنند.
غلبه بر چالش‌های پایش مزارع نیشکر با فناوری سنجش از دور
پایگاه خبری راد: با توجه به چالش‌های موجود برای بررسی وضعیت مزارع نیشکر، محققان پژوهشگاه فضایی ایران با استفاده از فناوری سنجش از راه دور راهکاری را برای بررسی وضعیت گیاهان نیشکر و اشکالات مدیریتی مزارع نیشکر ارائه دادند که به گفته آنها در این طرح، اشکالات مدیریتی موجود در مزارع و داده‌های مربوط به شاخص‌های کیفی این گیاه به کاربران ارائه شد.
ارائه الگوریتمی برای تشخیص"یونجه" از سایر گیاهان در تصاویرماهواره‌ای
پایگاه خبری راد: محققان پژوهشگاه فضایی ایران با راه‌اندازی سامانه تشخیص و جداسازی زیر کشت اراضی کشاورزی، الگوریتمی برای جداسازی گیاه یونجه به عنوان غذای دام از سایر گیاهان ارائه دادند، ضمن آنکه توانستند میزان کشت سیب‌زمینی را در قطب‌های اصلی این محصول برآورد کنند.
رشد ۱۳۴ درصدی فناوری فضایی در کشور
پایگاه خبری راد: رییس سازمان فضایی ایران از رشد ۱۳۴ درصدی فناوری فضایی کشور خبر داد.
تکمیل مدل کیفی ماهواره سنجشی "سها"
پایگاه خبری راد: رییس پژوهشگاه فضایی ایران با بیان اینکه در حال تکمیل مدل کیفی ماهواره "سها" هستیم، گفت: رزولوشن تصاویر دوربین‌های این ماهواره نسبت به سایر ماهواره‌های ساخته شده در کشور بالاتر است.
تحریم‌ها ظرفیت فضایی کشور را توسعه بخشیده است
پایگاه خبری راد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر این‌که جوانان باغیرت کشور توانستند در سایه تحریم‌ها ظرفیت فضایی کشور را رشد دهند، گفت: تحریم‌ها باعث شد پروژه ساخت مشترک ماهواره منتفی شده و به تعویق بیفتد که در ادامه دانشمندان پرتلاش کشور توانستند ماهواره‌ای با دقت بسیار بالاتر بسازند.
دستگاه‌های دولتی از ظرفیت دستاوردهای فضایی کشور استفاده کنند
پایگاه خبری راد: رییس سازمان برنامه و بودجه ضمن بازدید از دستاوردهای فضایی کشور در پژوهشگاه فضایی ایران با بیان این‌که سند آمایش استان‌ها آماده شده و نیازمند سند ملی هستیم، تاکید کرد: بی‌آبی یکی از معضلات کشور بوده که دستاوردهای دانشمندان فضایی کشور می‌تواند در این راستا به بهره‌برداری صحیح از منابع آبی کمک کند.
پایان تست سازگاری ماهواره امیرکبیر تا اواخرهفته آینده/قرارگرفتن "پیام" در مدار با لانچر "سیمرغ"
پایگاه خبری راد: رییس پژوهشگاه فضایی ایران از آغاز اجرای تست‌های ماهواره پیام دانشگاه امیرکبیر خبر داد و گفت: این تست‌ها تا اواخر هفته آینده به پایان خواهد رسید.
 داده‌های فضایی برای برنامه‌ریزی سال آبی بهره گیری می شود
پایگاه خبری راد: ما نیازمند اطلاعات دقیق برای برنامه‌ریزی سال آبی برای فرونشست زمین و بحث خشکسالی مناطق مختلف هستیم.
 استان‌های کشور به ۲۰ بالن مخابراتی تجهیز شدند
پایگاه خبری راد: رئیس پژوهشکده سامانه‌های حمل‌ونقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران از طراحی و ساخت ۲۰ بالن برای ارائه خدمات مخابراتی و پایشی برای استان‌های مختلف کشور خبر داد و گفت: این پروژه ذیل طرح کشتی فضایی اجرایی شده است و از کشتی فضایی می‌توان برای حمل محموله مخابراتی،‌ محموله پایشی، تصویربرداری و جابه‌جایی بار و مسافر بهره برد.
 محققان طرح ملی هواپیمای ۱۵۰ نفره  مهاجرت کردند!
پایگاه خبری راد: رییس دانشکده فضایی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر ضرورت توجه به اشتغال محققان گفت: در پروژه کلان ساخت هواپیمای ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفره بعد از فاز طراحی مفهومی، هیچ حمایتی صورت نگرفت و محققان آن به خارج مهاجرت کردند.