16:55 | سه شنبه 24 تير 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

ترسالی

وضع منابع آب زیرزمینی خراسان شمالی خوب نیست
پایگاه خبری راد: معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی گفت: وضعیت آبخوان و منابع آب زیرزمینی این استان خوب نیست.
تغییرات اقلیمی مهمترین معضل بخش کشاورزی است
پایگاه خبری راد: نماینده سازمان خوار بار جهانی (F.A.O) در ایران گفت: مهمترین معضلات حوزه آب و خاک و کشاورزی کاهش سطح آبهای زیرزمینی، شوری خاک و تغییرات اقلیمی است.
اگر همه‌ آب‌های ورودی به کشور مدیریت می‌شد، تا ۲ سال نگرانی آب نداشتیم
پایگاه خبری راد: استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان این‌که ۹۲ میلیارد متر مکعب آب وارد کشور شده است، گفت: از میان این میزان آب وارد شده حدودا ۴۰ میلیارد متر مکعب را توانستیم مدیریت کنیم. اگر ۵۰ میلیارد متر مکعب باقی را هم با مدیریت قوی هدایت می‌کردیم، تقریبا تا دو سال در موضوع آب نگرانی نداشتیم.
انتقاد نماینده گلپایگان از عدم توجه به آثار تاریخی روستای کوچری
پایگاه خبری راد: نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که آثار تاریخی و کتیبه‌ها و سنگ نگاره‌های با قدمت بیش از ۶ تا ۷ هزار ساله با آب گیری کامل سد کوچ‌ری به آب خواهند رفت بیان کرد: متأسفانه وزارت نیرو و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در حفظ و نگهداری این آثار علیرغم پیگیری‌های انجام شده کوتاهی و تعلل کرده است.
اردکانیان: ۳۵ روستا قطعی برق دارند / ۲۱۰۰ میلیارد تومان خسارات به تأسیسات وارد شد
پایگاه خبری راد: وزیر نیرو با بیان این که در پی بارش‌ها و سیل اخیر مجموعا ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان خسارات به تأسیسات وارد شده است، گفت: در حال حاضر یک و نیم درصد روستاها متأثر از سیل و قطعی برق و قطعی آب شرب هستند.
علت بارش‌های شدید ماه‌های اخیر چیست؟
پایگاه خبری راد: رییس اندیشکده اقلیم و آمایش سرزمین ضمن اشاره به اینکه بارش‌های گسترده و شدید سال آبی اخیر متاثر از بر هم کنش چند پدیده جوی است، گفت: فعال‌تر شدن سامانه سودانی نسبت به سایر سامانه‌ها و انتقال رطوبت فراوان به این سامانه یکی از مهمترین عوامل بارش‌های شدید ماه‌های اخیر است.
دلیل بازنشدن دریچه برخی سدها در سیلاب‌های اخیر
پایگاه خبری راد: مدیرکل دفتر مدیریت بحران وپدافند غیرعامل در مورد انتقادهای اخیر در مورد سیلاب نسبت به وزارت نیرو توضیح داد.
سد دز پنج سیلاب مهیب را مهار کرد
پایگاه خبری راد: مدیرعامل سد و نیروگاه دز با اشاره به بارندگی‌های سیل‌آسای ماه‌های اخیر گفت: پنج سیل مهیب در چهار ماه گذشته توسط سد دز مهار شد.
28 سد به بهره‌برداری می‌رسد
پایگاه خبری راد: مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: تا پایان برنامه ششم ۲۸ سد وارد مدار بهره‌برداری می‌شود.
بحران آب،معضل اساسی کشور ایران!
پایگاه خبری راد: خاک هر دشت و حوضه آبریزی در دنیا زمانی‌که چندین سال متمادی دچار خشکسالی می‌شود، به‌ میزان بسیاری رطوبت خود را از دست می‌دهد و حتی وقتی وارد دوره ترسالی می‌شود؛بخش اعظمی از بارش ها، صرف رطوبت از دست‌رفته‌ خاک می‌شود و این معضلی است که اکنون ایران با آن دست‌وپنجه نرم می‌کند.
قبوض ۷۵ درصد مشترکان شامل تعرفه‌های جدید نمی‌شود!
پایگاه خبری راد: وزیر نیرو با تاکید بر اینکه با وضع تعرفه‌های جدید هیچ تغییری در قبوض برق ۷۵ درصد مشترکان ایجاد نخواهد شد، گفت: برای مشترکان پرمصرف نیز مسیر را باز گذاشته‌ایم تا مصرف خود را مدیریت کرده و شامل تعرفه‌های جدید نشوند.
 تجربه بارش بالای نرمال در مهر و آبان
پایگاه خبری راد: در دو ماه ابتدایی پاییز امسال، کل کشور به‌طور متوسط ۴۶ میلی‌متر بود و استان تهران ۶۶ میلی‌متر بارش دریافت کرده‌ که نشان‌دهنده افزایش قابل توجه بارش نسبت به سال گذشته و دوره بلندمدت است. با این وجود کم‌آبی‌های سال‌های گذشته جبران نمی‌شود.
باران‌ پاییزی کم‌آبی‌ها را جبران نمی‌کند
پایگاه خبری راد: رئیس مرکز ملی خشکسالی با بیان اینکه سهم پاییز ۲۵ درصد از کل بارش‌های سال است، گفت: از ابتدای پاییز تا دیروز (۲۲ آبان ماه) میانگین بارش کل کشور ۳۵.۵ میلی متر بود که نسبت به بلندمدت حدود ۱۴ میلی‌متر بیشتر است و پیش‌بینی می‌شود که تا پایان فصل پاییز بازندگی‌ها در حد نرمال یا بالاتر از نرمال باشد، با این وجود خشکسالی‌های انباشته و افت شدید آب‌های زیرزمینی جبران نمی‌شود.
بهبود کیفیت هوای تهران مدیون بارش باران است
پایگاه خبری راد: مدیر کل پیش‌بینی سازمان هواشناسی ضمن اشاره به پیش‌بینی سطح آلودگی تهران و برخی از کلانشهرها، گفت: بهبود کیفیت هوای تهران مرهون شرایط جوی و بارندگی‌ها است.
آنگاه که یک پدیده «هواشناسی» به «آسیب اجتماعی» بدل می‌شود
پایگاه خبری راد: رئیس سازمان هواشناسی، تاثیر گرمایش جهانی روی سکونت‌گاه‌های انسانی اعم از شهری و روستایی را تایید می‌کند و معتقد است که گرمایش جهانی به عنوان یک پدیده مخرب هواشناختی، پتانسیل آن را دارد که به یک پدیده مخرب اجتماعی هم تبدیل شود.