14:27 | سه شنبه 24 تير 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

ایران و هند

فراهم کردن تسهیلات برای سرمایه‌گذاری شرکت‌های دارویی خارجی در کشور
پایگاه خبری راد: وزیر بهداشت با اشاره به تلاش‌های وزارت خارجه و بانک‌های هندوستان برای رفع دغدغه‌های همکاری‌های مشترک صنایع دارویی ایران و هندوستان، از حمایت‌ها و تسهیلات ایران برای سرمایه‌گذاری شرکت‌های داروسازی هندوستانی در ایران خبر داد.
جزییات پرداخت پول واردات نفت هند از ایران تا 10  روز آینده
پایگاه خبری راد: طبق اعلام رویترز، هند نفت ایران را با استفاده از سیستم پرداخت به روپیه، وارد خواهد کرد و ۵۰ درصد از این پول برای صادرات کالا به ایران مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
گسترش روابط ایران و هند در دوره تحریم‌ها
پایگاه خبری راد: به تاکید رییس اتاق بازرگانی تهران، ایران و هند در مراوده با یکدیگر باید با استفاده از توانمندی‌ و ظرفیت‌های دو طرف از فرصت‌ها نهایت استفاده را ببرند. هم‌چنین این‌که پول نفت ایران چگونه و به چه‌میزانی به ایران بازمی‌گردد، باید مشخص باشد؛ در مقابل به گفته سفیر هند، برابر معافیت موجود از خرید نفت، این کشور می‌تواند در شش ماه آینده روزانه ۳۰۰ هزار بشکه نفت از ایران بخرد که نیمی از پول حاصل از فروش به ارز محلی روپیه به حساب بانک‌های ایران نزد بانک‌های هندی واریز می‌شود.
رشد ۲۵ درصدی صادرات هند به ایران با توافق نفتی جدید
پایگاه خبری راد: هند احتمالا از تحریم‌های آمریکا برای واردات نفت ایران معافیت می‌گیرد و این کشور از شرایط معافیت که کمک می‌کند صادرات بیشتری به ایران داشته باشد سود خواهد برد.
امضای توافق روسیه و اسلام‌آباد برای احداث خط لوله گازی از ایران
پایگاه خبری راد: مقامات انرژی روسیه و پاکستان تفاهم‌نامه‌ای را برای اجرای پروژه‌ای برای ساخت یک خط لوله گاز زیردریایی از ایران به پاکستان و هند امضاء کردند.
واگذاری توسعه بندر چابهار به هندی ها تا ماه آینده
پایگاه خبری راد: براساس اظهارات وزیر راه و شهرسازی ایران، پروژه مدیریت و توسعه بندر تجاری چابهار تا ماه آینده در یک قرارداد موقت به یک شرکت هندی واگذار خواهد شد.
بیش از ۱۰هزار مرسوله بین ایران و هند مبادله شد
پایگاه خبری راد:مدیرعامل شرکت ملی پست با اشاره به اینکه تبادل پستی میان ایران و هند سازنده است گفت: در سال ۲۰۱۷ ​حدود ۱۰ هزار مرسوله میان ایران و هند مبادله شد.
نگرانی صادرکنندگان برنج و چای هندی از افزایش هزینه تجارت با ایران
پایگاه خبری راد: بازرگانان برنج باسماتی و برنج هند با به تاخیر افتادن قراردادهای جدید، تاثیر تحریم‌های آمریکا علیه ایران را حس می‌کنند.
فشار آمریکا به هند برای قطع واردات نفت از ایران
پایگاه خبری راد: در ادامه سیاست‌های خصمانه واشنگتن علیه کشورمان نماینده آمریکا در سازمان ملل از هند خواسته است در روابط اقتصادی خود با ایران تجدید نظر و واردات نفت از ایران را متوقف کند.
بورس بین‌المللی در مناطق آزاد ایجاد می‌شود
پایگاه خبری راد: دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از ایجاد بورس بین‌المللی خبر داد و اعلام کرد که با فراهم شدن این امکان شرایط برای جذب سرمایه در مناطق آزاد فراهم می‌شود.
هند پای فرزاد می ایستد؟
پایگاه خبری راد: هندی‌ها از همان ابتدا پای ثابت مذاکره برای توسعه میدان گازی فرزاد با ایران بودند. مذاکراتی که 10 سال زمان برد تا به نتیجه برسد و گره آن که نوع گاز این میدان بود باز شود و بالاخره ایران که اعلام کرده بود گاز میدان فرزاد را نمی‌خواهد حاضر به برداشت این گاز شد. البته هنوز مهر تایید زیر قرارداد بین ایران و هند نخورده است و سوال اصلی این است که آیا هند بعد از خروج ترامپ از برجام پای فرزاد می ایستد یا خیر؟
روزگار گروکشی به رفاقت ختم می‌شود؟
پایگاه خبری راد: رابطه نفتی هند و ایران که پیشینه دیرینه‌ای دارد، همواره با فراز و نشیب بسیاری همراه بوده است. کار این دو کشور که بارها پای میز مذاکره نشسته و حتی تا یک قدمی امضای قراردادهای بلندمدت نیز رفته‌اند، بر سر یک پرونده به گروکشی نیز رسیده و مجددا همان پرونده باعث گشایش دور جدیدی از مذاکرات شده است.
پیشنهاد ۴ میلیارد دلاری هند برای توسعه میدان گازی ایران
پایگاه خبری راد: رویترز به نقل از منابع آگاه نوشت که هند قرار است هفته آینده یک طرح توسعه سه تا چهار میلیارد دلاری را برای میدان گازی فرزاد B به ایران ارائه کند.
هند موافقت نامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف با ایران را ابلاغ کرد
پایگاه خبری راد: کابینه هند به ریاست نارندرا مودی- نخست وزیر هند- این موافقت‌نامه را برای جلوگیری از تقلب مالی با در نظر گرفتن قوانین مالیات بر درآمد بین ایران و هند تایید کرد.
 فرزاد؛گرفتار در بن‌بست کلیات
پایگاه خبری راد: میدان گازی فرزاد B،میدانی که سال های سال است یکی از محورهای اصلی مذاکرات نفتی ایران و هند بوده و با اینکه بارها تا یک قدمی امضای تفاهم نامه رفته است، اما باید گفت در بن بست کلیات گرفتار شده است. زیرا دو کشور همواره در کلیات به توافق رسیده‌اند، اما این توافق در جزییات تاکنون هیچ نتیجه‌ای درپی نداشته است.