سود انباشته ارائهشده سیمان شمال در پایان دوره ۶ ماهه منتهی به خردادماه ۱۴۰۰ برابر با رشد ۵ درصدی به ۱،۰۴۰ میلیارد ریال رسیده است.
طرح تأمین مالی پروژههای دولت در حوزه مسکن در بازار سرمایه در حال بررسی است.
ارز ۴۲۰۰ تومانی نوعی رانت است که هدف از اختصاص آن به برخی از صنایع ایجاد کنترل بر آنها بود و تاثیر متفاوتی را در صنایع دریافت کننده این ارز ایجاد کرد.
تکمیل مراحل واکسیناسیون در داخل کشور ضمن کمک به فعالیتهای خدماتی، تاثیر بسزایی در صنایع و گروههای مختلف گذاشته است.
در جریان معاملات امروز، (شنبه، بیستم و هفتم شهریور ماه) شاخص کل با کاهش ۳۷ هزار و ۹۹۱ واحدی به رقم یک میلیون و ۴۵ هزار واحد رسید و شاخص هموزن با ۱۰ هزار و ۵۳۳ واحد کاهش، رقم ۴۳۹ هزار و ۹۳۲ واحد را به ثبت رساند.
شرکت داروئی و بهداشتی لقمان سهام شرکت تجهیزگران طب نوین را واگذار کرد.
وزارت صمت برنامه تغییر تیراژ و نوع تولیدات صنعت خودرو را تا پایان سال جاری در دستور کار دارد همچنین برنامههای دیگری برای بهبود شرایط این صنعت تا سال 1401 و 1402 اجرایی میشود.
پذیرهنویسی صندوق سرمایهگذاری ثروت داریوش از روز شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ به مدت ۴ روز کاری آغاز میشود.
شرکت سرمایه گذاری ساختمان نوین مزایده فروش یک دستگاه ساختمان را برگزار می کند.
مدیریت پذیرش و بازاریابی شرکت بورس کالا با صدور اطلاعیههای جداگانهای از پذیرش کالای سیمان شرکتهای سیمان شرکت سیمان یاسوج، سفید بنوید، گیلان و شهرکرد در بازار اصلی این بورس خبر داد.
تا لحظه تدوین این گزارش (۱۰ صبح ۲۴ شهریور ۱۴۰۰) و با گذشت کمتر از ۷ روز از انتشار ابلاغیه سازمان بورس و اوراق بهادار مبنی بر الزام افشای جزییات زمین و ساختمان ناشران بورسی و فرابورسی، حدود ۸۰ ناشر فهرست زمین و ساختمان خود را به طور جداگانه و با عنوان «افشای فهرست زمین و ساختمان» در سامانه کدال منتشر کردند.
تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران روز چهارشنبه ۲۴ شهریور ماه میزبان عرضه ۲۱۴ هزار و ۳۰۸ تن میلگرد، ۱۲۶ هزار تن خاک روی، ۱۶ هزار و ۲۷۶ تن تیرآهن، ۵۰۶ تن سبد نبشی، ۲۰۰ تن شمش بلوم و ۲۰ کیلوگرم شمش طلا است.
وجود برخی تحرکات برای اجرای سیاست قیمتگذاری دستوری در دولت سیزدهم بسیاری از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان را نگران کرده است. در شرایطی که دولت سیزدهم با شعار مقابله با رانت و فساد وارد میدان عمل شده و رییس جمهور نیز بارها بر مشورت و تعامل با فعالان صنعت و کارشناسان به منظور اتخاذ تصمیمات مهم، تاکید داشته است اما بار دیگر اظهاراتی در مورد کنترل قیمت کالاها و حمایت از مردم به گوش میرسد. این روند حتی تابلوی بازار سهام را قرمز پوش کرد تا مشخص شود سهامداران نیز به خوبی با اثرات زیان بار قیمتگذاری بر فعالیت شرکتهای تولیدی آشنا هستند.
مدیران کشور برای ترمیم دوباره بازار سرمایه تلاش کنند تا شاهد تکرار دوباره رکود نباشیم.
فعالان بازار سرمایه در نامهای به سیدابراهیم رئیسی، با اشاره به افزایش فشارها برای توزیع رانت در برخی صنایع بورسی، خواستار حذف قیمتگذاری دستوری شدند.