نماد برتر- مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری اهتمام ایرانیان، حمایت حقوقی ها از بازار را در وضعیت فعلی نوعی شوک مثبت ارزیابی کرد و گفت: حقوقی ها با جهت دهی به روند بازار، رخ نشان دادند.
نماد برتر- مدیرعامل فرابورس ایران از افزایش ۷ برابری ظرفیت هسته معاملات بازار سرمایه خبر داد.
نماد برتر- بررسی تغییر مالکیت ها در مردادماه نشان از انتقال ۲۲هزار و ۶۱۷ میلیارد تومان نقدینگی در مسیر پرتفوی سهامداران حقوقی به حقیقی دارد.
نماد برتر- مدیر مجامع و امور سهام هلدینگ هزاردستان، تغییرات نرخ ارز را به صورت تاریخی موثر بر بورس دانست و گفت: از آنجا که ۷۰ تا ۷۵ درصد شرکت های بورسی کامودیتی محور، صادراتی یا سرمایه گذاری هستند، طبیعتا رشد نرخ برابری ارز و ریال، قیمت ها را در بازار سرمایه صعودی می کند.
نماد برتر- بورس تهران معاملات هفته منتهی به ۱۵مردادماه را با رشد ۶.۸ درصدی شاخص کل به پایان رساند.
نماد برتر- معامله گران خرد بازار سهام در هفته گذشته به خریدهای خود ادامه دادند و در تمامی روزهای هفته بیشتر از آنکه فروشنده باشند، خریدار بودند. در نهایت توانستند بیش از ۸هزار و ۶۰۰میلیارد تومان نقدینگی را به سبد سهام خود منتقل کنند.
نماد برتر - ریزش شاخص بورس در هفته ای که گذشت بر این نکته تاکید داشت که بورس هم می تواندهمراه با ریسک باشد.
پایگاه خبری راد: سهامداران این روزها منتظر منتشر شدن گزارشهای شش ماهه شرکتهای بورسی هستند. از طرفی با نزدیک شدن به ۱۳ آبان تصمیمات سرمایهگذاران تحت تاثیر وقایع کلان کشور قرار میگیرد. برخی علت کاهش قیمت سهام را نه دلایل بنیادی، بلکه فعالیت نادرست برخی سهامداران حقوقی میدانند و امروز انگشت اتهام به سمت این سهامداران نشانه رفته است.
پایگاه خبری راد: با گذشت کمتر از سه ماه از سال ۱۳۹۷ بورس تهران شاهد عبور از بازدهی صفر است و این موضوع تا حدی معاملات را از رکود بیرون آورده اما سرمایه سهامداران در این روزها همچنان با ریسک رو به رو است.
پایگاه خبری راد: هر چند که در روزهای گذشته با افزایش ریسکها در بازارهای مختلف از جمله بازار سهام، نقدینگی کاهشی بود و شاخصها روند نزولی را طی کردند، اما امروز نماگر اصلی بازار بعد از مدتی کانال ۹۶ هزار واحدی را پشت سر گذاشت.
پایگاه خبری راد: بورس تهران امروز بعد از حدود دو هفته شاهد کاهش قیمت سهمها بود، اما سهمهای کوچکی مانند قندیها توانستند در فضایی ابهام و تردید رشد داشته باشند.
پایگاه خبری راد: در حالی که هنوز روش ارزشگذاری مشخص و قابل استنادی برای استارتاپها و عرضه آنها در بورس یا فرابورس وجود ندارد تعدادی از استارتاپها مدعی هستند ارزش میلیارد دلاری دارند و میگویند سرمایه گذار خارجی قسمتی از سهامشان را با چنین ارقامی خریده است. آنها می خواهند با چنین ارزشهایی وارد بازار سرمایه شوند، اما عدهای معتقدند این ارزشگذاریها نادرست است و آنها سرمایه خارجی جذب نکردهاند.