22:16 | سه شنبه 24 تير 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

میدان گازی پارس جنوبی

صفرهایی که کم‌رنگ شدند!
نماد برتر- بانک مرکزی در راستای حذف صفر از پول ملی در ماه‌های پایانی سال گذشته از نسل جدید اسکناس‌های ۱۰۰۰،۲۰۰۰ و۵۰۰۰ تومانی و ایران چک ۱۰۰ هزار تومانی رونمایی کرد که چهار صفر در این اسکناس‌ها کم‌رنگ درج شده است.
امضای قرارداد فرزاد B در آینده نزدیک
نماد برتر- مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از اتمام قرارداد توسعه بخش گازی میدان بلال به عنوان جزیی از یال شرقی میدان گازی پارس جنوبی یاد کرد و گفت: اقدامات اجرایی در خصوص عقد قرارداد مربوط به میدان فرزاد B نیز انجام شده و قرارداد توسعه این میدان به زودی امضا می شود.
آخرین وضعیت برداشت از میدان‌های مشترک نفت و گاز
پایگاه خبری راد: طبق آخرین آمار، نفت درجای میادین مشترک غرب کارون حدود ۶۷ میلیارد بشکه اعلام شده که با ضریب بازیافت شش درصد ۶.۴ میلیارد بشکه می‌توان از این میادین برداشت کرد. این میزان با نفت خام ۵۰ دلاری ۲۳۰ میلیارد دلار برای ایران منافع خواهد داشت. علاوه‌بر این، ذخیره درجای گاز پارس جنوبی در طرف ایران، حدود ۱۴.۲ تریلیون مترمکعب و ذخیره‌ میعانات گازی بالغ بر ۱۹ میلیارد بشکه است.
آخرین وضعیت حفاری چاه نفت و گاز در کشور
پایگاه خبری راد: ایران یکی از باسابقه‌ترین کشورهای استخراج‌کننده نفت و گاز است که عملیات اکتشاف نفت و گاز در سال ۱۲۸۰ شمسی در نواحی غرب آغاز شد و در نواحی جنوبی کشور ادامه یافت؛ به دنبال چند سال تلاش مستمر در سال ۱۲۸۷ هجری شمسی اولین چاه اکتشافی و قابل بهره‌برداری در منطقه مسجدسلیمان حفاری و به نفت رسید.
فاز ۱۱ هم‌چنان منتظر چینی‌ها
پایگاه خبری راد: حدود ۱۰ ماه از خروج توتال از قرارداد طرح توسعه فاز ۱۱ میدان گازی پارس جنوبی می‌گذرد و علیرغم اینکه قرار بود شرکت ملی نفت چین جایگزین توتال در این قرارداد شود، هنوز خبری از چینی‌ها نشده است؛ با این وجود وزیر نفت به تازگی از ادامه مذاکرات با این کشور خبر داده است.
وعده‌های وزیر نفت محقق می‌شود؟
پایگاه خبری راد: براساس گفته های وزیر نفت، سال جاری می‌تواند شروع یک تحول عظیم در صنعت پتروشیمی باشد؛ تا جایی که پیش‌بینی شده بیش از نیاز ایران خوراک تولید شود.
دلیل عقب نشینی خارجیها از امضای قرارداد جدید نفتی با ایران
پایگاه خبری راد: فضای پسابرجام بستر مناسبی را برای حضور غول‌های نفتی دنیا در صنعت نفت ایران فراهم کرد. هرچند این بستر بی استفاده ماند و تبعات آن امروز بر این صنعت سایه انداخته است؛ به طوری‌که آخرین اخبار حاکی است که پای طلای سیاه ایران به بازار خاکستری کشیده شد.
سال آینده در فازهای ۴ و ۵ تعمیرات اساسی نخواهیم داشت
پایگاه خبری راد: مدیر پالایشگاه سوم پارس جنوبی اظهار کرد: برنامه ریزی تعمیرات سال جاری در فازهای ۴ و ۵ به صورتی انجام شده که در سال آینده این فازها تعمیرات اساسی نداشته باشند.
چینی‌ها پای حرف خود می‌ایستند؟
پایگاه خبری راد: مذاکره با چینی‌ها که طبق قرارداد باید جانشین توتال در توسعه فاز ۱۱ میدان گازی پارس جنوبی شوند، همچنان ادامه دارد و سرنوشت این فاز که به غیر از فاز ۱۴، تنها فاز توسعه‌نیافته بزرگ‌ترین میدان گازی جهان در طرف ایران محسوب می‌شود، به نتیجه این مذاکرات گره خورده است.
برای میدان گازی فرزاد B منتظر هندی‌ها هستیم
پایگاه خبری راد: 10 سال از مذاکره ایران و هند برای امضای قرارداد توسعه میدان گازی فرزاد بی می‌گذرد، قراردادی که همچنان به سرانجام نرسیده است و آنطور که وزیر نفت در آخرین اظهار نظر خود در این مورد اعلام کرده ایران مشکلی ندارد و همچنان در این قرارداد منتظر هند است.
عواید خودکفایی در تولید مرکاپتان
پایگاه خبری راد: مجری طرح‌های پالایش شرکت مهندسی و توسعه گاز عواید خودکفایی کشور در تولید مرکاپتان (ماده بودارکننده گاز) را تشریح کرد.
فاز ۱۱ همچنان بلاتکلیف
پایگاه خبری راد: در حالی که خروج توتال از قرارداد طرح توسعه فاز ۱۱ میدان گازی پارس جنوبی وارد هشتمین ماه خود شد و به گفته مسئولان قرار بود شرکت ملی نفت چین جایگزین توتال در قرارداد شود، سرنوشت این فاز همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
چرا صنعت پتروشیمی ایران در آستانه تحولی عظیم قرار دارد؟
پایگاه خبری راد: مدیر طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حالی به تشریح وضعیت صنعت پتروشیمی در سال جدید پرداخت که چندی پیش وزیر نفت اعلام کرده بود این صنعت در ایران در آستانه یک تحول بزرگ قرار دارد.
جزییات اجرای پنج پروژه‌ی حفاری در ایران
پایگاه خبری راد: پنج پروژه کلید در دست (EPD) که به‌طور عمده در میدان‌های مشترک خشکی و دریایی ایران اجرا شده است، در مرحله تحویل نهایی قرار دارند.
مسیر طولانی که برای اجرای ۴۸ طرح‌ کلان ملی طی شد/عدم اختصاص اعتبار از سال ۹۴
پایگاه خبری راد: پس از کش و قوس‌های فراوان برای اجرای ۴۸ طرح کلان ملی در نهایت اعلام شد طرح‌هایی که دارای دستگاه سفارش‌دهنده هستند، می‌توانند به روند پیشرفت خود ادامه دهند و پس از آنکه سال ۹۴ تاکنون هیچ پولی برای این اجرای طرح‌ها پرداخت نشد، در آخرین جلسه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری با بازنگری شیوه نامه تصویب طرح‌های کلان ملی 20 طرح تعیین تکلیف شده است که از این تعداد تنها سرنوشت 12 طرح روشن است.
صفحه قبل | صفحه بعد