01:53 | شنبه 13 ارديبهشت 1404
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

صادرات فرش

برقراری بیمه قالیبافان و حمایت از صادرات فرش
نماد برتر- مدیرعامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف رفع مصوبه پیمان ارزی در خصوص صادرات فرش را خواستار شد و گفت: با توجه به بحران کرونا و برگزار نشدن نمایشگاههای فرش و عدم ارتباط با تجار خارجی انتظار می رود حمایت بیشتری از تولید و صادرات فرش صورت گیرد.
کاهش ۴۳۰ میلیون دلاری صادرات فرش ایران در سال گذشته
نماد برتر- مدیرعامل اتحادیه تولیدکنندگان فرش دست‌باف می‌گوید یکی از اصلی‌ترین حوزه‌های اقتصادی ایران که آمریکا بر روی محدود کردن آن دست گذاشته حوزه فرش دست‌باف ایران بوده است و تحت تاثیر محدودیت‌ها صادرات این محصول کاهش جدی داشته است.
جزییات پرداخت ۷۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال
پایگاه خبری راد: معاون اشتغال وزیر کار از پرداخت ۷۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی خبر داد و میزان اشتغال ایجاد شده در این طرح طی سال ۹۷ را ۱۱۴ هزار شغل اعلام کرد. وی همچنین از پیشنهاد اختصاص سالانه ۵۰۰ میلیون دلار از منابع صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی خبر داد.
مشکل بیمه تامین اجتماعی قالیبافان در سال ۹۸ حل می‌شود
پایگاه خبری راد: معاون وزیر صمت و رئیس مرکز ملی فرش ایران با بیان اینکه در سال ۹۸ مشکل بیمه تامین اجتماعی قالیبافان حل خواهد شد، گفت: با همکاری مجلس شورای اسلامی و وزیر صنعت، اعتبار مورد نیاز اختصاص یافته تا بتوانیم بیمه تامین اجتماعی یک میلیون نفر از قالیبافان را تامین کنیم.
کاهش ۳۰ درصدی صادرات فرش دستباف
پایگاه خبری راد: مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف میزان صادرات فرش دستباف در ۱۰ ماهه امسال را ۲۲۵ میلیون دلار ذکر کرد و گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد کاهش داشته است.
تار و پود قالیبافان رنـگ امید گرفت
پایگاه خبری راد: مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف از تصویب ۱,۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بیمه قالیبافان در سال آینده خبرداد و تخصیص این اعتبار را گام بزرگی در حفظ امنیت شغلی قالیبافان و جلوگیری از ریزش بافندگان فرش دانست.
تدوین شکایتی برای خروج فرش ایران از دایره تحریم ظالمانه
پایگاه خبری راد: در حالی نقوش پر خط و خال و زیبای قالی‌های ایرانی جهانی شد که تحریم‌ها تبدیل به دست‌هایی بر دیدگان دنیا شدند تا جهان را از تماشای این هنر جهانی محروم کنند و این در زمانی رخ می‌دهد که مسئولان برای خروج فرش از دایره تحریم‌های ظالمانه، در حال تدوین شکایت‌نامه هستند.
ثبت ملی و جهانی فرش معتمد قزوین
پایگاه خبری راد: رئیس مرکز ملی فرش ایران با اعلام این‌که ۶۰۰ هزار بافنده فرش در کشور بیمه می‌شوند، گفت: باید در قانون بودجه بیمه بافندگان دیده شود و با کمک مجلس امید می‌رود سهم بیمه تأمین اجتماعی افزایش یابد و ۶۰۰ هزار بیمه‌شده در صنعت فرش داشته باشیم.
 صادرات فرش تحت تاثیر وضعیت تحریم
پایگاه خبری راد: معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: 20 درصد از صادرات فرش دستباف از کشور در قم تولید می‌شود که ظرفیت خوبی را در تولید نشان می‌دهد.
گران شدن نرخ ارز باعث گرانی مواد اولیه فرش شده است
پایگاه خبری راد: مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش دستباف ثبات نرخ ارز صادراتی در درازمدت را خواستار شد و گفت: افزایش قیمت مواد اولیه به دلیل نوسان نرخ ارز موجب بالا رفتن قیمت تمام شده تولید شده است.
توقف صادرات فرش ایران به بعضی کشورها
پایگاه خبری راد: باوجود مشکلات پیش رو، برای جلوگیری از صادرات فرش دستباف راه‌های جدیدی در پیش گرفته‌شده است.
چرا صادرات فرش کاهش یافت؟
پایگاه خبری راد: رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران از کاهش بیش از ۱۰۰ میلیون دلاری ارزش صادرات فرش خبر داد و دلیل آن را ناشی از عوامل داخلی و خارجی دانست.
 مثبت شدن ۱ میلیارد دلار تراز تجاری
پایگاه خبری راد: معاون سازمان توسعه تجارت از تراز تجاری مثبت یک میلیارد دلاری خبر داد و اظهار کرد: عملکرد تجاری ایران مبنای خوبی است تا نشان دهد استراتژی دشمنان ناکام مانده است.
برخی گیرندگان تسهیلات فرش دروغ می‌گویند!
پایگاه خبری راد: رئیس اتحادیه فرش دستباف مرکز مازندران گفت: متاسفانه آنهایی که نسبت به تولید فرش دستباف تسهیلات مناسب دریافت می‌کنند، تولیدکننده اصلی نیستند.
وحید شقاقی شهری - عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی ایران - با بیان این‌که در حال حاضر هر کدام از گروه‌های کالایی که صادرات محور بوده‌اند، سود بالایی نصیب‌شان می‌شود، گفت: وقتی دلار چند برابر می‌شود، طبیعی است که سودآوری صادرات هم بیش‌تر شود. به‌همین دلیل عمده کالاهایی که تا ح
پایگاه خبری راد: مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های فرش دستباف از رشد ۱۰ درصدی صادرات فرش دستباف ایران خبر داد و گفت: تحریم‌ها به تنهایی نمی‌تواند بر بازار فرش ایران و صادرات آن تاثیر بگذارد.
صفحه قبل | صفحه بعد