به گزارش پایگاه خبری راد، دکتر حسینعلی شهریاری در اولین همایش تجلیل از خیرین سلامت گیلان که در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد، گفت: در حال حاضر 76 مجمع خیرین سلامت در کشور در جذب کمکهای خیرین فعالیت دارند و در همه استانها علاوه بر شوراهای خیرین سلامت، سازمانهای مردم نهاد (سمنها) نیز در حوزههای مختلف کمک میکنند.
وی، مقوله پیشگیری و بهداشت را در حوزه نظام سلامت از اولویتهای حوزه سلامت عنوان کرد و افزود: وقتی مردم در زمینه پیشگیری از بیماریها و خود مراقبتی آگاهی داشته باشند، کمتر بیمار میشوند و در نتیجه هزینههای درمان نیز بشدت کاهش پیدا میکند.
دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به گسترش زندگی ماشینی، بازگشت به سبک زندگی اسلامی را ضروری ذکر کرد و تحرک و فعالیت، تغذیه سالم و دوری از فست فودها را جهت پیشگیری از بیمایهای غیر واگیر موثر دانست.
شهریاری با اشاره به راهاندازی شورای سلامت زنان، تصریح کرد: با توجه به تاثیرگذاری زنان در جامعه میتوان از این قشر در حوزه سلامت بهرهمند شد. زنان بسیار زیادی در کشور در حوزه خیرین سلامت کارهای بسیار خوبی انجام دادهاند و در این زمینه میتوانند بسیار تاثیرگذار باشند .
وی با بیان اینکه اقدامات خیرین سلامت اگر به سمت و سوی پیشگیری و بهداشت پیش برود، کمک شایانی به سلامت جامعه خواهد کرد، یادآور شد: کمکهای خیرین، فقط محدود به بخش بهداشت و درمان نیست و در سایر زمینهها از جمله آموزش و پژوهش نیز میتواند مثمر ثمر باشد .
شهریاری ضمن تقدیر از خیرین سلامت گیلان، گفت: خوشبختانه خیرین زیادی در استان گیلان، به حوزه سلامت کمکهای شایانی کردهاند و امیدواریم این کمکها برای آنها باقیات و صالحات خواهد بود .
دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به گردشگرپذیر بودن استان گیلان، تلاش دست اندرکاران حوزه سلامت استان را قابل تقدیر ذکر کرد و خاطرنشان کرد: در عرصه سلامت کارگروهی بسیار ارزشمند است. زیرا پرداختن به مقوله بهداشت و درمان فقط وظیفه نهاد خاصی نیست، بلکه سازمانها و نهادهای دیگر نیز باید در این حوزه ورود کنند، تا بتوانیم به جامعهای سالم دست پیدا کنیم.