به گزارش پایگاه خبری راد ، «محمدرضا صحتی» در نشستی که به همین منظور برگزار شد، با اشاره به پیش بینی رخداد افزایش دما به 40 درجه به عنوان شرایط بحرانی به مدت 20 روز و دمای بالای 40 درجه به عنوان شرایط فوق بحرانی برای 15 روز تا پایان مرداد، عنوان کرد: صنعت برق برای کنترل بار به خصوص در پیک بار ظهر و شب استان یزد آمادگی دارد و تمهیدات ویژهای را اتخاذ کرده است.
وی پیشبینی 160 ساعت شرایط بحرانی و 120 ساعت شرایط فوق بحرانی بار و ضرورت رصد جدی آن را گوشزد کرد و گفت: پیک بار تکلیفی توانیر در بخش توزیع برابر با 868 مگاوات است و این در حالی است که با وجود رخداد دمای بالای 40 درجه تنها در چهار روز از خردادماه امسال، پیک بار 822 مگاوات به ثبت رسیده است.
این مسئول با تاکید بر اهمیت اجرای طرحهای مدیریت مصرف انرژی با مشارکت همه مشترکین برق، گذر پیک بار کشور از 50 هزار مگاوات در 28 خرداد ماه را یادآور شد و افزود: بخش عمدهای از نیاز مصرف به دلیل ورود سیستمهای سرمایشی است که لازم است با وجود جابجایی ساعت کار ادارات استان، کنترل بیشتری برای اطمینان از مشارکت بخش اداری صورت پذیرد.
وی با تاکید بر اولویت قرار دادن نصب لوازم اندازهگیری طرح فهام برای مشترکین دیماندی ولتاژ اولیه و ادارات استان، دستور داد: شیوه نامه و چک لیست ادارات فاقد کنتور طرح فهام به تفکیک امورهای یزد تهیه شود تا رصد مصارف ادارات در زمان پیک بار ظهر تسهیل یابد.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان همچنین اظهار کرد: در حال حاضر رشد بار و دما توسط دفتر بازار برق و امور دیسپاچینگ به صورت روزانه پیش بینی میشود تا میزان نیاز برای مشارکت صنایع در کاهش بار مشخص باشد.