به گزارش پایگاه خبری راد، به نقل از وب سایت آی تی پرو، طبق گزارشهای منتشره، آمار حملات سایبری و هک در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی به اوج خود رسید و برآوردها نیز حاکی از آن است که رکورد حملات سایبری و نفوذ بدافزارها به رایانهها و سیستمهای شخصی و سازمانی در سال جاری میلادی ۲۰۱۸ شکسته خواهد شد.
بدافزارها، باجافزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار دادهاند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است.
همانطور که در اخبار گذشته اشاره شده، سالانه شرکتها و سازمانهای دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و آسیبهای جبران ناپذیری میشوند که از جمله مهمترین آنها میتوان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارتهای دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها، شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد.
بنابراین میتوان گفت خطر حملات سایبری در کمین تمامی افراد، کاربران و شرکتهای کوچک و بزرگ در جهان است و دیگر نمیتوان مدعی شد که کسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.
حالا شرکت مک آفی (McAfee) که در زمینه امنیت سایبری رایانه و ساخت آنتی ویروسهای رایانهای فعالیت میکند، گزارش داده است که تقریبا در هر ثانیه بیش از هشت بدافزار و باجافزار ردیابی و ثبت شدهاند که قصد داشتند به سیستمهای رایانهای کاربران نفوذ یابند.
در پایان این گزارش، متخصصان امنیتی مک آفی همچنین عنوان کردهاند که سه ماهه چهارم و پایانی سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی شاهد تقریبا ۵۰۰ حمله بدافزاری و ویروس به رایانه و دستگاههای الکترونیکی در هر دقیقه بوده است. طبق این آمار، بیشتر بدافزارهای یافت شده در زمینه استخراج ارزهای دیجیتالی، بهداشت و سلامت بوده است.