به گزارش پایگاه خبری راد به نقل از ایسنا، از خدمات ویژه این نمایشگاه می توان به تأسیس و راهاندازی دفتر خدمات پشتیبانی مشارکت کنندگان، چاپ و توزیع کتاب نمایشگاه به سه زبان ارمنی روسی و گرجی و فراهم شدن امکان مشارکت اقساطی و مشارکت غیر حضوری اشاره کرد.
خدمات پشتیبانی مشارکت کنندگان در ایروان پایتخت ارمنستان راهاندازی میشود و به صورت دفتر نمایندگی تک تک مشارکت کنندگان عمل میکند. این دفتر به مدت یک سال به صورت رایگان به مشارکت کنندگان خدمات ارائه می دهد. اهم خدمات دفتر پشتیبانی شامل ارائه خدمات رفاهی و اقامت رایگان مشارکت کنندگان در سفرهای آتی، رصد فرصتهای کسب درآمد بازار ارمنستان (و کشورهای آسیای میانه) و اطلاع رسانی به مشارکت کنندگان و هماهنگی جلسات کاری در کشور ارمنستان می شود.
با برنامه ریزیهای دقیق و تمهیدات اندیشیده شده نزدیک به 50 هزار نفر از این نمایشگاه بازدید خواهند کرد که شامل فعالان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال از کشورهای ارمنستان، گرجستان و روسیه می شود.
در کنار این نمایشگاه و به صورت همزمان جلساتی نیز با اتحادیههای مرتبط از جمهوری ارمنستان و گرجستان برگزار میشود که هم افزایی مناسبی را چه از جهت استقبال و چه از جهت فراهم سازی بستر تعاملات جدید به وجود می آورد.
از جمله محورهای مختلف این نمایشگاه می توان به دانش دیجیتال و محتوای الکترونیکی، پایگاههای اینترنتی و نشر دیجیتال، نرم افزارهای همراه و هوشمند، بازی و هنرهای دیجیتال، کسب وکارهای نوپا و رسانه های اجتماعی اشاره کرد.
بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی ریاستجمهوری، این نمایشگاه در اکسپو ایروان (محل نمایشگاههای بینالمللی ارمنستان) در فضایی حدود 3 هزار مترمربع برگزار میشود و شرکتهای دانش بنیان از حمایتهای تبلیغاتی ویژه ای برخوردار خواهند بود. هدف از حضور شرکتهای دانشبنیان، فراهم آوردن بستر توسعه صادرات و رصد فرصتهای کسب درآمد در این نمایشگاه بزرگ است.