به گزارش نماد برتر، بررسی جزئیات عملکرد صندوق های سرمایه گذاری فعال در بازار سرمایه نشان از آن دارد که همگام با فضای مثبت حاکم بر بازار، این نهادهای مالی نیز عملکردی قابل توجه داشتند. البته در این میان نباید نقش نوسانات حاکم بر بازار به ویژه در شهریورماه را نادیده گرفت که تا حدود زیادی از بازدهی نیمه نخست سال، کاست. به این ترتیب میانگین رشد بهترین صندوق های سهامی در شش ماه اول سال ۹۹ بین ۲۰۰ تا ۲۷۰ درصد ارزیابی شد که در این میان صندوق اندیشه خبرگان سهام با ۲۷۶ درصد بازدهی توانست عملکردی شگفت انگیز کسب کند و در رتبه اول قرار گیرد. در ادامه این روند نیز دو صندوق مشترک یکم آبان با ثبت بازدهی ۲۵۲ درصدی و صندوق باران کارگزاری بانک کشاورزی با ثبت بازدهی ۲۳۹ درصد بازدهی به ترتیب در رتبه های دوم و سوم جای گرفتند. صندوق سهام بزرگ کاردان نیز در نیمه نخست سال توانست سودی بالغ بر ۲۲۵درصد به سرمایه گذاران اعطا کند و در فهرست برترین صندوق های این دوره شناخته شود.
در میان صندوق های با درآمد ثابت نیز میانگین بازدهی کسب شده در محدوده ۳۷ درصد قرار داشت. البته در این میان برخی صندوق ها، سودهایی به مراتب بالاتر کسب کردند و عملکردی قابل توجه در کارنامه خود ثبت کردند. در این راستا می توان به ثبت بازدهی بیش از ۵۰ درصدی توسط صندوق گنجینه الماس بیمه دی اشاره کرد. دو صندوق مشترک گنجینه الماس پایدار و مشترک البرز نیز هر کدام به ثبت سودی در محدوده بیش از ۴۳ درصد در فهرست دیگر صندوق های برتر شناخته شدند.
بازدهی صندوق های مختلط نیز با توجه به ماهیت عملکردی، در محدوده سوددهی دو صندوق سهامی و درآمد ثابت در نوسان بود. به طوری که برترین صندوق های این حوزه بازدهی در محدوده ۱۰۰ تا ۱۵۰ درصد را کسب کردند. در این راستا صندوق سپهر اندیشه نوین، با کسب بازدهی بیش از ۱۶۲ درصدی به عنوان برترین صندوق در این حوزه شناخته شد. جایگاه دوم نیز به صندوق توسعه پست بانک با سودی بالغ بر ۱۲۹درصد تعلق گرفت.
در میان صندوق های قابل معامله سهامی یا همان ETF های بازدهی تا محدوده ۲۳۶درصد پیش رفت. به نحوی که شاخص ۳۰ شرکت بزرگ فیروزه به عنوان برترین صندوق شناخته شد. صندوق سرو سودمند مدبران نیز در حالی رتبه دوم را با ثبت بازدهی ۲۲۹درصدی کسب کرد که سه صندوق آرمان آتیه درخشان مس، افق ملت و تجارت شاخصی کاردان با اختلافی اندک از یکدیگر در رتبه های بعدی جای گرفتند.