به گزارش نماد برتر، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری ۰.۳ درصد افزایش یافت و به ۱۹۴۶ دلار و ۶۶ سنت رسید.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا ۰.۳ درصد رشد کرد و به ۱۹۵۴ دلار و ۶۰ سنت رسید.
استفن اینس، استراتژیست ارشد بازار در شرکت اکسی کورپ در این باره گفت: بازار طلا به سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا متمرکز شده است و احتمالا بانک مرکزی آمریکا روند فعلی را تغییر نمی دهد اما این باور قوی در بازار وجود دارد که بانک مرکزی قادر خواهد بود ماشه تورم را بکشد.
وی در ادامه افزود: نرخ های بهره پایین و سیاست های محرک مالی بانک مرکزی آمریکا و ضعیف شدن ارزش دلار از قیمت طلا پشتیبانی می کند.
شاخص دلار آمریکا در معاملات روز دوشنبه ۰.۲ درصد در برابر رقیبانش کاهش پیدا کرد. دلار ضعیف تر طلا را برای خریداران غیرآمریکایی ارزانتر می کند.
فعالان بازار منتظر نشست بانک مرکزی ژاپن و بانک مرکزی انگلیس در روز پنج شنبه و تصمیمات سیاست پولی آنها هستند.
بر اساس گزارش رویترز، بانک های مرکزی بزرگ جهان امسال تدابیر محرک مالی کم سابقه ای را به اجرا گذاشته و نرخ های بهره را با هدف تحرک بخشیدن به رشد اقتصادهای آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا به شدت کاهش داده اند. این اقدامات جایگاه طلا به عنوان دارایی امن را تقویت کرده و باعث رشد چشمگیر این فلز ارزشمند شده است.
کریستین لاگارد، رییس بانک مرکزی اروپا اظهار کرده که دولت های منطقه یورو باید به هزینه سنگین برای کمک به روند احیای اقتصادهای شان از رکود ناشی از کرونا ادامه داده و سیاست پولی فوق تسهیلی را کامل کنند.
اما عاملی که رشد قیمت طلا را محدود کرد، تقاضای سرمایه گذاران برای دارایی های پرریسک بود که تحت تاثیر امیدواری به تولید واکسن کووید ۱۹ در پی ازسرگیری آزمایش داروی شرکت استرا زنکا روی داد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، به ۲۶ دلار و ۸۰ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۱.۳ درصد جهش پیدا کرد و ۹۳۶ دلار و ۷۴ سنت معامله شد. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد کاهش، در ۲۳۱۳ دلار و ۹۵ سنت ایستاد.