به گزارش نماد برتر، احسانالله حائری، مدیر عامل این شرکت دانشبنیان طراحی و ساخت محصولات SMPS را از زمینههای تحقیقاتی این شرکت نام برد و افزود: هدف این شرکت انجام فعالیتهایی در زمینه طراحی، ساخت و تولید منابع تغذیه سوئیچینگ برای مصارف در تجهیزات نیروی مخابراتی و سایر صنایع مصرف کننده این محصولات است و صنایع مخابرات، شرکت برق، شرکت نفت، بانکها، صنایع باتریسازی، صنایع نظامی و تمام صنایعی که باتری و تجهیزات مخابراتی از مهمترین مصرفکنندگان محصولات تولید ما به شمار میرود.
وی با بیان اینکه ما فعالیت خود را در زمینه پشتیبانی و تعمیرات منابع تغذیه مربوط به شرکتهای داخلی و خارجی از جمله شرکت منابع تغذیه الکترونیک PSP و سایر شرکتهای تولیدکننده آغاز کردیم، یادآور شد: ما در مجموعه در زمینه طراحی و ساخت محصولات SMPS در ایران با پشتوانه دانش فنی سوئیچینگ، سال ۹۲، دو محصول کنترلی و تغذیه را به تولید رساندیم.
حائری مهمترین دستاورد این شرکت را تولید یونیت نظارت و کنترل مرکزی سیستم شارژر دانست و گفت: ما این محصول را بر اساس نیاز بازار داخلی با استفاده از دانش و فناوریهای روز دنیا و با برطرف کردن ضعفهای نمونههای خارجی طراحی و تولید کردهایم که میتواند کنترل یک سایت و یک مجموعه را برای کنترل و مانتورینگ به عهده بگیرد.
وی خاطر نشان کرد: طراحی و تولید این محصول از سال ۹۴ آغاز شد که با استقبال خوبی از طرف صنایع مصرف کننده مواجه شد؛ چرا که این محصول نسبت به نمونههای خارجی مزایای بسیاری را برای مصرفکننده به ارمغان میآورد.
بر اساس اعلام معاونت علمی ریاست جمهوری، حائری با اشاره به مزیتهای رقابتی این محصول گفت: مهمترین محصول ما ایرانی بودن آن است. در واقع بحث نرمافزار و کنترل نرمافزاری در این یونیت ها و امنیت اهمیت بالایی دارد؛ چرا که نرمافزارها روی یونیتهای خارجی توسط خودشان طراحی شده و با استفاده از شبکه میتوانند اطلاعات ما را در اختیار داشته باشند، اما دسترسی خارجی و احتمال هک و کارهای خرابکارانه توسط منابع بیرونی در سیستمهای ما صفر است.