07:39 | سه شنبه 24 تير 1404
Research Analysis Debriefing Day
ارز مسافرتی ۴۵۰ تومان گران شد

1398/02/08 17:35

ارز مسافرتی ۴۵۰ تومان گران شد

پایگاه خبری راد: بانک‌ها امروز ارز مسافرتی را تا حدود ۴۵۰ تومان در هر یورو گران‌تر از روز گذشته فروختند.

به گزارش پایگاه خبری راد،  برای امروز (یکشنبه) قیمت ارز در بانک‌ها با افزایش همراه شد؛ به طوری که ارز مسافرتی که برای هر یورو در روز گذشته ۱۵,۷۷۴ تومان قیمت گذاری شده بود امروز به حدود ۱۶,۲۲۰ تومان رسیده که ۴۴۶ تومان گران‌تر شده است.

این در حالی است که در حال حاضر هر یورو در صرافی‌های بانکی تا ۱۶ هزار تومان معامله می‌شود و نشان می‌دهد قیمت ارز مسافرتی در بانک‌ها از بازار بار دیگر بالاتر رفته است.

اما قیمت خرید ارز در شبکه بانکی نیز با افزایش همراه بود؛ به گونه‌ای که هر دلار از ۱۳ هزار و ۴۵۰ تومان روز گذشته به ۱۳ هزار و ۷۰۰ تومان رسیده که نشان از رشد ۲۵۰ تومانی آن دارد.

همچنین بانک‌ها هر یورو را حدود ۱۵ هزار و ۳۰۰ تومان می‌خرند که ۲۸۲ تومان نسبت به روز قبل افزایش دارد.

در مجموع امروز قیمت‌ها تا حدی افزایشی بوده و در صرافی‌های بانکی دلار به ۱۴ هزار و ۳۰۰ و یورو تا ۱۶ هزار تومان رسیده است.